Caută

Selecteaza acest link pentru a cauta dupa mai multe criterii.
Caracteristicile principale ale statiunii
Tip statiune: Statiune montana de vacanta, Statiune de ski,
Lungime totala partii de ski: 7.36 km
Tipuri de partie: Partii usoare, Partii medii,
Altitudine baza partie: 1376
Altitudine varf partie: 1860
 

Hoteluri Strbske Pleso

Hotel Borovica
Hotel Borovica
Hotel 4 Nr. de stele Slovacia, Strbske Pleso

Borovica**** este un wellness hotel nou de 4 stele situat in zona muntilor Tratra Inalti, in statiunea Strbske Pleso. Hotelul este combinatia ideala de relaxare, confort si atmosfera unica. Detalii.


Hotel Crocus
Hotel Crocus
Hotel 4 Nr. de stele Slovacia, Strbske Pleso

Crocus**** este un hotel modern ce ofera cazare in apartamente, ideal pentru iubitorii de schi si de sporturi de iarna. Detalii.


Hotel Grand Hotel Permon
Hotel Grand Hotel Permon
Hotel 4 Nr. de stele Slovacia, Strbske Pleso

Grand Hotel Permon****, unul dintre cele mai mari si mai excusiviste hoteluri din Slovacia, este situat in Podbanske, un sat alpin pitoresc, deasupra caruia se afla maiestuosul varf Krivan. Hotelul ofera sansa reintoarcerii in sanul naturii, dar mentinand in acelasi timp conditii... Detalii.


Hotel Patria
Hotel Patria
Hotel 4 Nr. de stele Slovacia, Strbske Pleso

Patria**** este un hotel exclusivist cu un mozaic bogat de surprize minunate. Intr-un cadru natural deosebit, hotelul ofera confort si eleganta impreuna cu o gama larga de specialitati gastronomice. Detalii.


Hotel Fis
Hotel Fis
Hotel 3 Nr. de stele Slovacia, Strbske Pleso

Inaugurat in 1970, hotelul Fiss*** din Strbske Pleso a oferit de-a lungul timpului servicii ospitaliere si conditii bune de cazare. Localizarea sa langa partie si langa instalatiile de schi reprezinta un alt punct forte. Detalii.


Hotel Toliar
Hotel Toliar
Hotel 3 Nr. de stele Slovacia, Strbske Pleso

Datorita amplasarii sale centrale, hotelul Toliar*** din Strbske Pleso este foarte apreciat atat de schiori cat si de alpinisti. Detalii.


Sorea Trigan
Sorea Trigan
Sorea 3 Nr. de stele Slovacia, Strbske Pleso

Hotelul Sorea Trigan*** din Strabske Pleso este situat intr-o zona linistita, fiind ideal pentru petrecerea vacantelor cu familia si prietenii. Detalii.


Imagini Slovacia, Strbske Pleso

Selectati una din imaginile de mai jos pentru a vedea versiunea marita.

Harta Vara Strbske PlesoHarta Vara Strbske Pleso 

Descriere Strbske Pleso

Statiunea Strbske Pleso a fost fondata in anul 1872 si este situata la 1335 metri altitudine, fiind localitatea aflata la cea mai mare altitudine din regiunea Tatra Inalta. S-a format initial in jurul lacului glaciar cu acelasi nume, intins pe 20 de hectare, al doilea ca marime din partea slovaca a regiunii Tatra Inalta ( de aici provine si denumirea, pleso=lac de munte ).  Statiunea a inceput ca centru de pornire pentru ascensiuni montane, mai tarziu dezvoltandu-se ca statiune climaterica. S-au construit astfel facilitati pentru recreere si un complex sportiv performant. Are conexiuni foarte bune cu punctele importante de transport si serveste astfel drept punct de pornire pentru drumetii si excursii in munti. Statiunea este populara pentru drumetii montane, schi alpin, schi fond si trambuline. Din anul 1970, cand a gazduit Campionatul Mondial, in statiune s-au organizat o serie de competitii de schi europene si de nivel mondial , printre care se numara schi fond si sarituri.

Informatii generale: numarul partiilor: 9; lungimea partiilor, 7,36 km; 3 telescaune, 3 tele-schiuri; altitudine minima a partiilor: 1376 m, altitudine maxima 1860 m; diferenta de nivel: 484 m; capacitate de transport: 6000 persoane/ora; conditii optime de ski: Decembrie-Martie; grad de dificultate: 17% partii pentru incepatori; 83% partii pentru intermediari. Pentru parintii ce doresc sa isi antreneze copiii exista scoala de schi si teleschi speciale pentru copii.  Pentru practicantii de schi fond exista de asemenea 18 km de partii amenajate si bine intretinute. Pentru amatorii de adrenalina exista parcul de distractii cu turnuri de zapada, snowrafting, snowtubing, bungeerunning sau bungee jumping din trambulina mare, 120 m inaltime. Si centrul de sarituri cu trambulina mica de 90 m este din nou disponibila. Toate partiile beneficiaza de instalatii de zapada artificiala. Statiunea dispune si de instalatie nocturna pentru schi. Cel mai apropiat oras de statiunea Strbske Pleso este Poprad.

 

HARTA PARTIILOR DE SCHI DIN STRBSKE PLESO

 

Harta partii ski Strbskepleso

 

*conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.skihotels.ro sunt verificate si respecta standardele turistice locale
*rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu prestatorii
*tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate pe site
*fotografiile care prezinta unitatile de cazare sunt strict informative,nu contractuale.

Oferte Cazare Ski 2019

 

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.
Abonare

Abonare newsletter: