Caută

Selecteaza acest link pentru a cauta dupa mai multe criterii.

Hotel Patria Hotel 4 stele

Coordonate GPS: 49.124221, 20.061617

Imagini

Selectati una din imaginile de mai jos pentru a vedea versiunea marita.


Localizarea unitatii de cazare

Dist. de partia de ski: 100 - 400 m
Altitudine (metri): 1355

Cladirea dominanta din statiunea Strbske Pleso este hotelul Patria, denumit dupa varful Patria (2203 m), situat in apropiere. Hotelul se afla pe malul lacului Strbske Pleso, aproape de partiile de schi, la doar 300 de metri de statiile de schi care duc spre Solisko.

 

Descrierea unitatii de cazare

Patria**** este un hotel exclusivist cu un mozaic bogat de surprize minunate. Intr-un cadru natural deosebit, hotelul ofera confort si eleganta impreuna cu o gama larga de specialitati gastronomice.

Conditiile de cazare

Hotelul ofera cazare in camere duble si 14 suite, cu o capacitate totala de 300 de locuri.

Camerele au in dotare: grup sanitar propriu cu cada sau dus, TV satelit, radio, telefon si minibar. Unele camere au balcon.

Servicii si Facilitati

Hotelul dispune de: sala de conferinte, lounge bar, restaurant Sunshine, restaurant The Slovenska, club Horizont, gradina de iarna cu piscina decorativa, bar Vatra, discoteca, centru Spa, sala de jocuri, biliard, coafor, salon cosmetica, inchiriere echipament schi, scoala de schi, magazin cu articole sportive, magazin cu suveniruri, sala de fitness, garaj si parcare.

Wellness: piscina interioara, sauna, masaj, hidromasaj si solar.


Modalitati de rezervare

Pentru a face o rezervare va rugam sa alegeti una din urmatoarele optiuni:
 
 


Alte informatii utile

restaurant, sala de conferinte, spa-wellness, Fitness, internet, sauna

*conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.skihotels.ro sunt verificate si respecta standardele turistice locale
*rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu prestatorii
*tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate pe site
*fotografiile care prezinta unitatile de cazare sunt strict informative,nu contractuale.

Oferte Cazare Ski 2019

 

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.
Abonare

Abonare newsletter: