Caută

Selecteaza acest link pentru a cauta dupa mai multe criterii.
Caracteristicile principale ale statiunii
Altitudine (metri): 1770
Tip statiune: Statiune montana de vacanta, Statiune de ski,
Lungime totala partii de ski: 44 km
Tipuri de partie: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate
Altitudine baza partie: 1770
Altitudine varf partie: 2017
Vizualizeaza (ascunde) sectiunea...

 

Hoteluri Kopaonik

Family Hotel Angella
Family Hotel Angella
Family Hotel 4 Nr. de stele Serbia, Kopaonik

Family Hotel Angella din statiunea de schi Kopaonik este decorat in stil modern si dispune de numeroase facilitati. Este legat direct de Centrul de conferinte.  Detalii.


Hotel Grand Hotel & Spa
Hotel Grand Hotel & Spa
Hotel 4 Nr. de stele Serbia, Kopaonik

Hotelul Grand Hotel & Spa din Kopaonik a fost renovat in anul 2012 si a fost decorat pentru a satisface si gusturile celor mai pretentiosi clienti. Este clasificat la 4 stele. Detalii.


Complex Kraljevi Cardaci Spa
Complex Kraljevi Cardaci Spa
Complex 4 Nr. de stele Serbia, Kopaonik

Complexul Kraljevi Cardaci din Kopaonik a fost construit intre anii 2009-2011, s-a deschis in Ianuarie 2012 si incepand cu anul 2014 a fost clasificat la 4 stele.   Detalii.


ApartHotel & Spa Zoned
ApartHotel & Spa Zoned
ApartHotel & Spa 4 Nr. de stele Serbia, Kopaonik

ApartHotel & Spa Zoned**** din Kopaonik-Raska este contruit din materiale de cea mai buna calitate in stil traditional, cu apartamente dotate la standarde internationale, personal calificat si facilitati pentru toate gusturile. Este amplasat in locul ideal pentru petrecerea vacantei in natura... Detalii.


Hotel Club A
Hotel Club A
Hotel 3 Nr. de stele Serbia, Kopaonik

Hotelul Club A din Kopaonik are un farmec autentic montan si este clasificat la 3 stele.    Detalii.


Hotel Junior - All Seasons Sports & Spa Resort
Hotel Junior - All Seasons Sports & Spa Resort
Hotel 3 Nr. de stele Serbia, Kopaonik

Hotelul Junior - All Seasons Sports& Spa Resort*** din Brzece-Kopaonik este ideal pentru toate sezoanele. A fost deschis in anul 1990 si pana in 2006 s-a aflat in proprietatea statului. In anul 2006 a fost renovat complet de investitori greci si de atunci continua sa isi pastreze buna reputatie. Detalii.


Hotel Putnik
Hotel Putnik
Hotel 3 Nr. de stele Serbia, Kopaonik

Hotelul Putnik din Kopaonik intampina clientii intr-un mediu ambiant linistit si placut. Hotelul este clasificat la 3 stele.   Detalii.


Vile/Pensiuni Kopaonik

Vila Radigost
Vila Radigost
Vila 3 Nr. de stele Serbia, Kopaonik

Vila Radigost*** din Brzece-Kopaonik este un paradis pentru schiori deoarece se afla la numai cativa metri de telescaunul Bela Reka care face legatura cu sistemul partiilor de schi din Kopaonik. Detalii.


Apartamente Kopaonik

Apartments Konaci
Apartments Konaci
Apartments 4 Nr. de stele Serbia, Kopaonik

Complexul de apartamente Konaci din Kopaonik au fost renovat in 2012 si dotat cu mobilier nou pentru un confort cat mai ridicat. Complexul de apartamente reprezinta punctul central al statiunii, fiind inconjurat de restaurante, baruri, cafenele, discoteci, centru de... Detalii.


Apartamente Crystal Kop - Villa Jelica
Apartamente Crystal Kop - Villa Jelica
Apartamente 3 Nr. de stele Serbia, Kopaonik

Apartamentele Kristal Kop - Villa Jelica din Treska-Kopaonik se afla intr-o casa construita si decorata in stil traditional muntenesc cu o vedere panoramica si camere moderne.   Detalii.


Apartament Marija
Apartament Marija
Apartament 3 Nr. de stele Serbia, Kopaonik

Apartamentele Marija*** din Kopaonik ofera o minunata vedere panoramica asupra muntilor si partiilor de schi. Au fost complet renovate in anul 2010. Detalii.


Complex Apartamente Nebeska Stolica (Seats of Heaven) 1&2
Complex Apartamente Nebeska Stolica (Seats of Heaven) 1&2
Complex Apartamente 3 Nr. de stele Serbia, Kopaonik

Stilul traditional montan al hotelului si mobilierul din lemn de stejar te introduc intr-o lume imbietoare, calda, iar linistea si aerul curat al zonei alunga amintirile aglomeratelor orase. Complexul de apartamente Nebeska Stolica (Seats of Heaven) 1&2 este clasificat la 3 stele. In curand... Detalii.


Apartamente Jat
Apartamente Jat
Apartamente 2 Nr. de stele Serbia, Kopaonik

Complexul de apartamente Jat** din Kopaonik a fost construit in stil montan si este deschis tot anul. Detalii.


ApartHotel Mount
ApartHotel Mount
ApartHotel 2 Nr. de stele Serbia, Kopaonik

Hotelul Mount din Kopaonik este construit in stil traditional montan unde predomina materialele naturale – detalii din lemn si fier. Detalii.


Imagini Serbia, Kopaonik

Selectati una din imaginile de mai jos pentru a vedea versiunea marita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Descriere Kopaonik

Statiunea montana Kopaonik este una dintre cele mai bune statiuni de schi din sud-estul Europei. Se afla la 230 km de Belgrad, in partea centrala a tarii. “Sunny Mountains”, unii dintre cei mai frumosi munti din Serbia, se caracterizeaza prin climatul favorabil cu mai mult de 200 de zile insorite pe an. Stratul de zapada din Kopaonik rezista in medie intre 180 si 230 de zile pe an, iar prima zapada cade in noiembrie si ultima in mai. Cel mai inalt varf de aici e Pancic 2017 m.

Conditiile climatice favorabile si pozitia geografica reprezinta un atu pentru dezvoltarea turismului de vara si de iarna.

Statiunea Kopaonik are 44 km de partii bine intretinute pentru schi alpin si 18 km de partii pentru schi nordic. Partia “Malo Jezero” este dotata cu nocturna. O parte din partiile din statiune dispun de sisteme de intretinere cu zapada artificiala. Partiile sunt conectate printr-un sistem de telescaune si teleschiuri, cu o capacitate toatala de 28600 persoane pe ora. Sistemul este format din 3 telescaune de 4 locuri de viteza (4500 persoane pe ora), 2 telesaune fixe de 4 locuri (4200 persoane pe ora), 5 telescaune de 2 locuri (5880 persoane pe ora), 4 teleschiuri “ancora” (4800 persoane pe ora) si 9 teleschiuri “plate” (73000 persoane pe ora). Statiunea Kopaonik are patinoar si parc de snowboard unde sunt organizate numeroase concursuri internationale si locale.

Parcul national Kopaonik are o suprafata de 11800 m², cu 10 rezervatii naturale.

  

Caracteristici ale statiunii de schi Kopaonik:

Diferenta de nivel: 1770 m;

Cel mai inalt varf: 2017 m;

Lungime totala partii de schi: 44000 m;

Capacitate totala telescaune/ teleschiuri: 28600 persoane/ ora;

Total telescaune/ teleschiuri: 23;

Total Baby ski lift: 2;

Trasee – nivel incepataor: 12, nivel mediu: 7; nivel avansat: 4;

Diferenta maxima de inaltime traseu: 512;

Cel mai lung traseu: 3500 m;

Traseu cu nocturna: 450 m;

Traseu ski nordic : 18 km.

  

In imprejurimile statiunii se gasesc numeroase obiective turistice interesante, cum ar fi manastirile Sopocani, Studenica, Jicei, Visoki Decani, Patriarhia de la Pec, regiunea viticola Zupa, raul Ibar etc.

Alte activitati sportive: rafting, parapanta, tir (cu arc si sageti), plimbari cu jeep-uri, mountain biking, trasee montane, etc.

 

*conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.skihotels.ro sunt verificate si respecta standardele turistice locale
*rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu prestatorii
*tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate pe site
*fotografiile care prezinta unitatile de cazare sunt strict informative,nu contractuale.

Oferte Cazare Ski 2016

 

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.
Abonare

Abonare newsletter: