Caută

Selecteaza acest link pentru a cauta dupa mai multe criterii.

Apartamente Crystal Kop - Villa Jelica Apartamente 3 stele

Coordonate GPS: 43.275639, 20.758492

Imagini

Selectati una din imaginile de mai jos pentru a vedea versiunea marita.


Localizarea unitatii de cazare

Dist. de partia de ski: 5 km - 7 km
Altitudine (metri): 1350

Apartamentele Crystal Kop - Villa Jelica*** sunt  situate in frumoasa zona Treska, la 6 km de centrul turistic Kopaonik.

 
 

Descrierea unitatii de cazare

Apartamentele Kristal Kop - Villa Jelica din Treska-Kopaonik se afla intr-o casa construita si decorata in stil traditional muntenesc cu o vedere panoramica si camere moderne.

 

Conditiile de cazare

Apartamentele Crystal Kop - Villa Jelica*** sunt distribuite pe 4 etaje - 3 studiouri deluxe studio, 5 suite deluxe si 4 maisonette deluxe.

Deluxe Studio (1 la parter - 32 mp, celelalte 25 mp + terasa 6 mp): chicineta complet utilata (frigider, cuptor cu microunde, plita, vase si tacamuri), masa de 4 persoane, grup sanitar propriu cu dus, tv LCD, canapea, pat matrimonial, garderoba.

Deluxe Suite (42-45 mp): 2 camere spatioase legate printr-un hol cu o incapere spatioasa pentru depozitarea echipamentului de schi; dormitor are pat matrimonial, masa cosmetica, noptiere, fotoliu extensibil; living cu un pat single si canapea, tv LCD, chicineta complet utilata si echipata, vase si tacamuri, masa de 6 persoane; grup sanitar propriu cu dus; terasa (exceptie - suita situata la parter).

Deluxe Maisonette (2 maisonette - 44 mp si 2 - 58 mp) pe 2 etaje/nivele - gen duplex; la primul nivel living cu tv LCD, chicineta complet utilata si masa de 6 persoane, canapea si fotoliu extensibil, grup sanitar propriu cu dus, terasa cu vedere panoramica spre Munitii Kopaonik; la cel de-al doilea nivel este 1 dormitor cu un pat matrimonial si 1 pat single, masa cosmetica, noptiere; la ambele etaje se gaseste cate o garderoba spatioasa.

 

Servicii si Facilitati

  • Receptie
  • Cafenea
  • Gradina
  • Parcare

Modalitati de rezervare

Pentru a face o rezervare va rugam sa alegeti una din urmatoarele optiuni:
 
 


Alte informatii utile

bucatarie la dispozitie,

*conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.skihotels.ro sunt verificate si respecta standardele turistice locale
*rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu prestatorii
*tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate pe site
*fotografiile care prezinta unitatile de cazare sunt strict informative,nu contractuale.

Oferte Cazare Ski 2019

 

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.
Abonare

Abonare newsletter: