Oferte Ski Bulgaria 2020, Serbia si Slovacia. Oferte Revelion 2020 la schi !

Cauta unitati de cazare si ofertele Ski 2020

Alege
Perioada

1

Val Rendena - Campiglio


11 - unitati de cazare

4 - unitati de 4 stele , 7 - unitati de 3 stele

Lungime totala partii: 90 km

Tipuri de partii: In statiune exista mai multe partii de diferite tipuri: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 1.256 mm

Altitudine varf partie: 2.510 mm


Hotelul Canada**** este situat in centrul statiunii Pinzolo, o localitate eleganta din Val Rendena – Campiglio, la 200 m de partiile de schi si la 12 km de Madonna di Campiglio. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 300 m, centrul statiunii – 150 m, restaurante, baruri, magazine – 150 m, cea mai apropiata gara (Trento) – 60 km, cel mai apropiat aeroport (Verona) – 160 km.

Hotelul Canada****, situat la 150 m de centrul statiunii Pinzolo (Val Rendena – Campiglio), ofera acces facil catre cei aproximativ 28 km de partii la altitudini cuprinse intre 800 si 2.100 m, catre traseele de cross – country (aproximativ 15 km de trasee, care leaga Giustino, Pinzolo si Caderzone).


Hotel Cristallo**** este situat intr-o zona linistita si insorita, in apropiere de centrul statiunii Madonna di Campiglio (Val Rendena – Campiglio). Partiile de schi se afla la 150 m de hotel, iar terenurile de tenis si traseele pentru drumetii sunt in apropiere. Distante pana la: centrul statiunii – 150 m, restaurante, baruri, magazine – 150 m, cea mai apropiata gara (Trento) – 80 km, cel mai apropiat aeroport (Verona) – 180 km.

Hotel Cristallo****, situat la 150 m de centrul statiunii Madonna di Campiglio (Val Rendena – Campiglio), este una dintre cele mai bune unitati de cazare din zona, oferind conditii optime de confort si relaxare. 


Hotel Savoia Palace**** este situat in centrul statiunii Madonna di Campiglio (val rendena – Campiglio), in apropiere de instalatiile de transport pe cablu si la 50 m de partiile de schi. Distante pana la: restaurante, baruri, magazine – 100 m, cea mai apropiata gara (Trento) – 70 km, cel mai apropiat aeroport (Verona) – 180 km.

Hotel Savoia Palace**** se bucura de o localizare inedita (chiar in centrul statiunii Madonna di Campiglio) si la numai 50 m de partiile de schi.


Hotelul St. Raphael**** este situat la 100 m de centrul statiunii Madonna di Campiglio, la altitudinea de 1.550 m. Distante pana la: restauramte, baruri – 100 m, partiile de schi – 50 m, cea mai apropiata gara – 75 km, cel mai apropiat aeroport (Verona) – 200 km.

Hotelul St. Raphael**** ofera acces facil catre partiile de schi (50 m) si se bucura de o localizare inedita, la 100 m de centrul statiunii Madonna di Campiglio, un oras discret si elegant, la 1.550 m altitudine, in superba vale dintre Dolomitii Brenta si ghetarii Adamello si Presanella. In zilele noastre, Madonna di Campiglio este una dintre cele mai importante statiuni de schi din Italia si chiar din Alpi.


Pensiunea Ambiez*** este situata la 500 m de centrul statiunii Madonna di Campiglio, intr-o zona insorita, cu vedere panoramica. Partiile de schi Grosté si Fortini, cu acces direct catre caruselul Skirama Dolomiti Adamello Brenta, se afla la cateva minute de mers pe jos de hotel. Distante pana la: statia autobuzului care duce la partie – 50 m, restaurante, baruri – 200 m, magazine – 300 m, cea mai apropiata gara – 75 km, cel mai apropiat aeroport – 120 km.

Pensiunea Ambiez***, situata la 500 m de centrul statiunii Madonna di Campiglio (Val Rendena – Campiglio), ofera acces facil catre caruselul Skirama Dolomiti Adamello Brenta.


Hotelul Bellavista*** este situat in Giustino (un sat de munte, transformat in centru de interes turistic), in Val Rendena - Campiglio. Statiunea Pinzolo este situata la 800 m de hotel, oferind o panorama deosebita asupra intregii vai. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 100 m, statiunea Madonna di Campiglio – 15 km, Bolzano – 100 km, Trento – 79 km, cea mai apropiata gara (Malè) 24 km, cel mai apropiat aeroport – 160 km.

Hotelul Bellavista***, situat in statiunea Giustino (Val rendena – Campiglio), ofera relaxare, posibilitatea practicarii diferitelor sporturi de iarna, restaurant tipic si ospitalitatea tipica zonei.


Hotelul Bonapace*** este situat intr-o zona linistita, in apropiere de telecabina Monte Spinale si de lac, la 500 m de centrul statiunii Madonna di Campiglio (Val Rendena – Campiglio). Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 60 m, partiile de schi – 250 m, restaurante, baruri, magazine – 50 m, cea mai apropiata gara (Trento) – 70 km, cel mai apropiat aeroport (Verona) – 160 km.

Hotelul Bonapace***, situat la 500 m de centrul statiunii Madonna di Campiglio (Val Rendena – Campiglio), ofera clientilor sai acces facil si comod catre partia situata la 250 m.


Pensiunea Casavacanze Sporting*** este situata intr-o zona plina de verdeata, inconjurat de frumusetea Dolomitilor Brenta, in cadrul Parcului Natural Adamello Brenta, la 150 m de centrul statiunii Carisolo (val Rendena – Campiglio) si la 10 km de Madonna di Campiglio. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 50 m, partiile de schi: Pinzolo – 900 m, Campiglio – 10 km, restaurante, baruri – 50 m, magazine – 150 m, cea mai apropiata gara (Trento) – 60 km, cel mai apropiat aeroport (Verona) – 160 km.

Pensiunea Casavacanze Sporting***, situata intr-o zona linistita, la 150 m de centrul statiunii Carisolo (Val Rendena – campiglio), este optiunea ideala pentru familiile cu copii sau grupurile de prieteni care prefera serviciul de masa self – catering.


Hotelul Europa*** se bucura de o localizare centrala, la cateva minute distanta de zona pietonala, in Madonna di Campiglio (Val Rendena – Campiglio). Este aproape de partia Pradalago si de telecabina care ii faciliteaza accesul catre caruselul Madonna di Campiglio si Folgarida – Marileva. Distante pana la: centrul statiunii – 200 m, partiile de schi – 200 m, restaurante, baruri – 200 m, magazine – 50 m, statia mijloacelor de transport in comun – 150 m, cel mai apropiat aeroport (Verona) – 100 km.

Hotelul Europa***, situat la 200 m de centrul statiunii Madonna di Campiglio (Val Rendena – Campiglio), ofera acces facil catre partiile de schi situate la 200 m de hotel si la caruselul Madonna di Campiglio – Folgarida – Marileva (unde se ajunge cu telecabina).


Hotelul Italo*** este situat la 250 m de centrul statiunii Madonna di Camiglio si la 300 m de partiile de schi. Instalatiile de transport pe cablu sunt in aproapierea hotelului.

Hotelul Italo***, situat la 250 m de centrul statiunii Madonna di Campiglio (Val Rendena – Campiglio), ofera acces facil catre partiile de schi situate la 300 m de hotel.


Hotel Touring*** este situat in inima statiunii Madonna di Campiglio (Val Rendena – Campiglio), pe o colina, inconjurat de paduri si oferind o vedere superba catre lantul muntilor Brenta. Distante pana la: centrul statiunii – 300 m, restaurante, baruri, magazine – 300 m, patiile de schi – 50 m, cea mai apropiata gara – 18 km, cel mai apropiat aeroport – 200 m.

Hotel Touring***, situat la 300 m de centrul statiunii Madonna di Campiglio si la numai 50 m de partiile de schi, este o variante foarte buna de cazare, care ofera conditiile necesare pentru o vacante relaxanta.

Val Rendena - Campiglio

Partii de ski: 90 kmm

Lungime totala partii: 90 kmm

Tipuri de partii: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 1.256 mm

Altitudine varf partie: 2.510 mm

 

Cu 140 de instalatii de transport pe cablu ÅŸi 380 km de pârtii, Skirama Dolomiti Adamello - Brenta este una dintre cele mai importante zone de schi din sudul Alpilor.

Skirama Dolomiti include urmatoarele statiuni de schi: Madonna di Campiglio si Pinzolo în Val Rendena, Folgarida-
Marilleva, Peio ÅŸi Passo Tonale în Val di Sole, Ponte di Legno, Andalo-Fai della Paganella, Monte
Bondone ÅŸi Folgaria - Lavarone.

Skirama Dolomiti Adamello - Brenta oferă posibilitatea de schi din noiembrie până în aprilie, gratie
altitudinii partiilor (până la 2.500 m la Madonna di Campiglio ÅŸi 3.000
m la Passo Tonale), precum ÅŸi gratie tehnologiei de top in materie de creare a zapezii artificiale.

Madonna di Campiglio este cea mai cunoscuta ÅŸi exclusiva zona de schi în Dolomitii Occidentali. Madonna este foarte bine conectata cu staÅ£iunile de schi Marilleva ÅŸi Folgarida, oferind împreună 47 de instalatii de transport pe cablu (cu o capacitate de transport de aproximativ 3.100 de persoane pe oră) ÅŸi 130 km de partii, un parc pentru snowboard de 50.000 mp ÅŸi 40 km pentru schi nordic. Instalatiile pe cablu permit libera circulaÅ£ie a turistilor peste tot în munÅ£i, facilitand si accesul la statiunile vecine - Folgarida ÅŸi Marilleva. Varietatea muntilor din jur le permit schiorilor ca, în timpul iernii, să schieze nenumărate partii de kilometri intregi, până la o altitudine de 2.600 de metri ÅŸi cu diferite grade de dificultate. Mai mult, schiorii pot pleca din centrul oraÅŸului ÅŸi se pot intoarce in acelasi punct, fără a-si da jos schiurile.Statiunea dispune de trasee interesante de cross - country (există o mulÅ£ime de trasee fermecător în împrejurimile minunate ale
Campo Carlo Magno).

Madonna di Campiglio (1.550 m) - perla Dolomitilor Brenta - situata in partea vestica a regiunii Trentino si pe partea nordica a vaii Rendena, in legatura cu Val di Sole, este o foarte celebra, eleganta ÅŸi
traditionala statiune de schi, situata în valea dintre Dolomitii Brenta ÅŸi gheÅ£arii
Adamello si Presanella. Gasim aici multe magazine, baruri, restaurante ÅŸi excelente posibilitati pentru viata de noapte.
Este cea mai importanta statiune de schi si snowboard din Alpii italieni, atat din punct de vedere al infrastructurii schiabile, cat si a peisajului, traditiei si a ospitalitatii.

Madonna di Campiglio se distinge de rapid ÅŸi eficient intre celelalte statiuni de profil din Italia. Sistemul avansat de citire a ski-pass-urilor de la distanţă permite eliminarea cozilor de la statiile instalatiilor de transport pe cablu. Extinderea ÅŸi varietate partiilor, accesul usor la partii gratie instalatiilor pe cablu care pleaca direct din centrul oraÅŸului si legatura directa cuinstalatiile catre Folgarida-Marilleva, punand la dispozitia schiorilor o zona de ski mai mare, de 110 km de pârtii interconectate, fac din Madonna di Campiglio un adevărat paradis de schi.

Cross-country-ul este pentru cei care doresc să combine exercitiile fizice mai grele cu viteza moderată, în timp ce se bucură de peisajle împădurite din Parcul Natural Adamello - Brenta în Campo Carlo Magno. Trasee care încep aici sunt: Campo Scuola Mondifrà (uÅŸor) – 0.50 km, Baby (uÅŸor) - 3.5 km, Sprint (intermediar) – 7.5 km ÅŸi Cupa Mondială (dificil ) – 10.5 km. Mai mult decât atât, pe traseul de cross – counrty Carisolo este partia Frassanida de 5 km (echipata cu semne omologate, bai si camera pentru ceruire schiurilor).

Cei care un schiaza pot explora natura acoperita cu zăpadă din jurul statiunilor Val Rendena, în căutarea de noi trasee în văile din apropiere sau pana in varful muntelui. Alternativ, puteti alege o plimbare cu sania trasa de caini sau puteti incerca parapanta. În cele din urmă, pentru cei care doresc doar o plimbare linistita în pădure, fara a duce grija echipamentului de schi, exista poteci special amenajate în jurul statiunii Madonna di Campiglio.

Zona de schi Pinzolo - o staÅ£iune turistică bine cunoscută situata la numai 10 km de la Madonna di Campiglio - este
faimosa pentru facilităţile sale rapide ÅŸi moderne de transport pe cablu, care ii duc pe schiori la Doss del Sabion, la o altitudine de 2.100 de metri. Pinzolo în sine are 40 de kilometri de pârtii special amenajate ÅŸi, împreună cu Madonna di Campiglio ÅŸi Marilleva – Folgarida, pun la dispozitia iubitorilor sporturilor de iarna 120 km de partii. Zăpada este
garantata pe parcursul intregului sezon. Partiile – toate cu nivel de dificultate peste medie - sunt de asemenea potrivite pentru începători, în timp ce pentru schiorii mai exigenti exista pârtii pentru potrivite pentru îmbunătăţirea tehnicii lor.

Pinzolo (800 m) - un sat tipic de munte situat la poalele Dolomitilor Brenta - impreună cu Madonna di Campiglio (transfer gratuit cu autobuzul) formeaza un centru turistic plin de viaţă, oferind o paleta larga de posibilitati
après schi. In statiune există baruri, restaurante tipice de munte ÅŸi pizzerii. Pinzolo oferă, de asemenea, alte
activităţi de iarnă precum trasee de cross-country, patinoare, sanii trase de caini.

Informatii utile :

- altitudine varf: 2.510 m ;

- altitudine baza: 1.256 m.

Partii de schi :

- total : 90 km

- traseu albastru (incepatori) : 17 (20 km)

- traseu rosu (intermediar) : 15 (60 km)

- traseu negru (avansat) : 5 (10 km)

Harta partii schi Val Rendena - Campiglio:

Harta partii schi Val Rendena - Campiglio

 

Total instalatii pe cablu : 19 

- gondola : 5

- telescaun : 11

- teleschi: 3

Cum se ajunge aici?

- cu avionul: cele mai apropiate aeroporturi sunt Verona, Milano Malpensa, Venetia (zboruri de linie) sau Bolzano (numai zboruri charter)

- cu trenul: cele mai apropiate gari sunt Trento (73 km), Brescia (130 km) sau Trento – Malè (22 km)

- cu autobuzul: din Trento, Milano sau Malè.