Oferte Ski Bulgaria 2020, Serbia si Slovacia. Oferte Revelion 2020 la schi !

Cauta unitati de cazare si ofertele Ski 2020

Alege
Perioada

1

Val Gardena


10 - unitati de cazare

3 - unitati de 4 stele , 6 - unitati de 3 stele

Lungime totala partii: 175 km

Tipuri de partii: In statiune exista mai multe partii de diferite tipuri: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 1.236 mm

Altitudine varf partie: 2.518 mm


Sporthotel Hell**** este situat langa partiile de schi si la numai cateva minute de mers pe jos pana in centrul statiunii Ortisei. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 300 m, centrul statiunii – 300 m, baruri, restaurante, magazine – 300 m, partiile de schi – 200 m, cea mai apropiata gara – 40 km, cel mai apropiat aeroport – 40 km.

Sporthotel Hell**** se bucura de o localizare exceptionala, la numai 200 m e partiile de schi din statiunea Ortisei (Val Gardena), fiind unitatea ideala de cazare pentru iubitorii sporturilor de iarna.


Hotelul Luna Mondschein**** este situat la 300 m de centrul orasului Ortisei, in Val Gardena, cea mai fascinanta dibtre vaile muntilor Dolomiti. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 50 m, restaurante, baruri, magazine – 500 m, partiile de schi – 500 – 800 m, cea mai apropiata gara – 40 km, cel mai apropiat aeroport: Bolzano – 40 km, Verona – 150 km.

Hotelul Luna Mondschein****, situat la 300 m de centrul statiunii Ortisei si la 500 m de partiile de schi din Val Gardena, este ideal pentru iubitorii sporturilor de iarna in special gratie localizarii sale.


Hotelul Oswald**** este situat foarte aproape de centrul frumoasei statiuni Selva di Val Gardena si la numai cateva minute de mers pe jos de partiile de schi. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 10 m, centrul statiunii – 10 m, restaurante, baruri, magazine – 50 m, partiile de schi – 300 m, cea mai apropiata gara – 38 km, cel mai apropiat aeroport – 40 km.

Hotelul Oswald****, situat in centrul statiunii Selva di Val Gardena, este ideal pentru iubitorii sporturilor de iarna care doresc sa aiba acces facil si comod la partie, fiind situat la 300 m de partiile de schi.


Hotelul Alaska*** superior este situat pe partia de schi si la 500 m de centrul statiunii Selva di Val Gardena, oferind o panorama extraordinara asupra intregii vai. Distante pana la: partia de schi – 0 m, restaurante, baruri, magazine – 300 m, cea mai apropiata gara (Bolzano) – 60 km, cel mai apropiat aeroport (Verona) – 190 km.

Hotelul Alaska*** superior, situat chiar pe partia de schi din Selva di Val Gardena, este locul ideal pentru iubitorii sporturilor de iarna care doresc sa aiba acces direct si comod la partie.


Hotelul Alpino Plan*** este situat la 800 m de centrul statiunii Selva di Val Gardena, fiind inconjurat de paduri si poieni. De pe partiile din Plan de Gralba se poate ajunge la hotel si pe schiuri. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 100 m, centrul statiunii – 0 – 50 m, restaurante, baruri, magazine – 0 – 50 m, partiile de schi – 100 m, cel mai apropiat aeroport (Verona Valerio Catullo) – 200 km.

Hotelul Alpino Plan***, situat in centrul statiunii Selva di Val Gardena, este unitatea ideala de cazare pentru iubitorii de schi, fiind situat la numai 100 m de partie.


Hotelul Olympia*** este situat in centrul statiunii Selva di Val Gardena, la numai 150 m de instalatiile de transpot pe cablu Ciampinoi si aproape de scoala de schi. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 300 m, centrul statiunii – 300 m, restaurante, baruri, magazine – 300 m, partiile de schi – 150 m, cea mai apropiata gara – 25 km, cel mai apropiat aeroport (Verona) – 200 km.

Hotelul Olympia***, situat in centrul statiunii Selva di Val Gardena si la numai 150 m de partia de schi Ciampinoi, este locatia ideala pentru iubitorii sporturilor de iarna care doresc acces facil si comod catre partii.


Sporthotel Platz*** este situat in statiunea Ortisei, la 5 km de St. Ulrich si la 5 km de Castel Rotto. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – in fata hotelului, restaurante, baruri, magazine (St. Ulrich si Castel Rotto) – 5 km, cea mai apropiata gara (Bolzano) – 7 km, cel mai apropiat aeroport (Bolzano) – 10 km.

Sporthotel Platz*** este o varianta buna de cazare in statiunea Ortisei (Val Gardena), oferind clientilor sai confort si relaxare.


Hotelul Scherlin*** este situat intr-o zona linistita, fiind inconjurat de poieni si paduri, la 4.5 km de statiunea Ortisei, intre Val Gardena si Alpe di Siusi. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 10 m, restaurante, baruri, magazine – 5 km, partiile de schi – 5 km, cea mai apropiata gara (Bressanone) – 30 km, cel mai apropiat aeroport (Innsbruck, Austria) – 120 km.

Hotelul Scherlin***, situat intre Val Gardena si Alpe di Siusi, la 4.5 km de statiunea Ortisei, intr-o zona linistita cu paduri si poieni, fiind punctul ideal de incepere a excursiilor in imprejurimi.


Hotel Wolkenstein*** este situat intr-o zona linistita, la cateva minute distanta de centrul statiunii Selva di Val Gardena si la 500 m de partiile de schi din Sass Lonc, zona conectata direct cu Sella Ronda. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 100 m, centrul statiunii – 100 m, restaurante, baruri, magazine – 100 m, cea mai apropiata gara – 35 km, cel mai apropiat aeroport – 150 m.

Hotel Wolkenstein***, situat la 500 m de partiile de schi din Sass Lonc (Selva di Val Gardena), fiind o locatie excelenta pentru iubitorii sporturilor de iarna. Este conectat direct cu zona de schi Sella Ronda.


Apartamentele Cesa Muse sunt situate la cativa pasi de centrul statiunii Selva di Val Gardena si la aproximativ 500 m de statiile instaliilor de transport pe cablu. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 80 m, centrul statiunii – 100 m, baruri, magazine, restaurante – 100 m, cea mai apropiata gara (Bolzano) – 60 km, cel mai apropiat aeroport (Bolzano) – 60 km.

Apartamentele Cesa Muse, situate la 500 m de partiile de schi din Selva di Val Gardena, sunt ideale in special pentru familiile cu copii sau pentru grupurile de prieteni care prefera serviciul de masa self catering.

Val Gardena

Partii de ski: 175 kmm

Lungime totala partii: 175 kmm

Tipuri de partii: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 1.236 mm

Altitudine varf partie: 2.518 mm

Val Gardena este situata in partea de nord - vest a provinciei Tirolul e Sud/ Alto Adige. Valea este divizata in trei municipialitati: Ortisei, S. Cristina si Selva Val Gardena. 

Gratie bunei sale conexiuni cu Dolomiti Superski, cel mai mare carusel de schi din lume, ÅŸi situarii in apropierea zonei Alpe di Siusi, Val Gardena este El Dorado-ul tuturor iubitorilor sporturilor de iarna. Cu Skipass-ul Dolomiti Superski aveÅ£i acces la toate instalatiile pe cablu din DolomiÅ£i, cu 500 km de pârtii interconectate din jurul Grupului Sella ÅŸi un total de 1.220 km pârtii în 12 statiuni de schi diferite. Iubitorii de schi pot alege: pante abrupte, line sau extrem de dificile. In acesta minunata vale alpina veti avea acces la cele mai moderne instalatii pe cablu si la cele mai romantice cabane alpine.

Val Gardena ofera 175 km de pârtii, cu 83 de teleschiuri ÅŸi 115 km de trasee de cross country.

Turul Sella Ronda, începând de la Val Gardena, cuprinde 26 km de trasee care pot fi strabatute într-o singură zi. Urcarile nu sunt o problemă gratie instalatiilor pe cablu moderne ÅŸi confortului dat de pachetul Skipass Dolomiti Superski. Expertii pot parcurge câÅ£iva kilometri in plus fata de Sella Ronda (de exemplu exigentul traseu Porta Vescovo din Arabba). Turul Sella Ronda ar trebui să fie planificat în mod corespunzător. Este nevoie de aproximativ ÅŸase ore pentru a fi parcurs. Deci, asiguraÅ£i-vă că incepeti dimineaÅ£a devreme si ca ajungeti la timp la ultima instalatie pe cablu, după-amiaza (trasee sunt închise în mod oficial după ora 17). In Sella Ronda se poate schia in sensul acelor de ceasornic sau invers.

Alte activităţi posibile în Val Gardena:

- alpinism în DolomiÅ£i este ceva foarte special; alegerea rutelor este variata, dar majoritatea oferă o combinaÅ£ie de peisaje unice, cu urcări relativ scurte ÅŸi pârtii fantastice;

- plimbari cu sania trasă de cai pe poteci pline de zapada, facand din vacanta dvs.o poveste romantica de iarnă. Puncte de plecare pentru plimbarile cu sania trasa de cai este statia telecabinei din Alpe di Siusi si cea de pe Monte Pana.

BucuraÅ£i-vă de "apres ski": o seară petrecuta cu noi prieteni intr-o atmosfera unica, încercând mâncăruri locale si vin din Tirolul de Sud, cu muzică bună ÅŸi cântece tradiÅ£ionale din zonă.

Informatii utile :

- altitudine varf: 2.518 m ;

- altitudine baza: 1.236 m.

Partii de schi :

- total : 98 (175 km)

- traseu albastru (incepatori) : 22 (52 km)

- traseu rosu (intermediar) : 67 (105 km)

- traseu negru (avansat) : 9 (18 km)

Harta partii schi Val Gardena

Harta partii schi Val Gardena

 

Total instalatii pe cablu : 84

- gondola : 10

- telescaun : 38

- ski lift : 36

Cum se ajunge aici?

- cu avionul: Treviso – 183 km, Venetia – 218 km

- cu trenul: catre Bolzano sau Bressanone, apoi cu tren regional catre Chiusa

- cu autobuzul: catre Chiusa.