Oferte Ski Bulgaria 2020, Serbia si Slovacia. Oferte Revelion 2020 la schi !

Cauta unitati de cazare si ofertele Ski 2020

Alege
Perioada

1

Val di Sole


6 - unitati de cazare

1 - unitate de 4 stele , 5 - unitati de 3 stele

Lungime totala partii: 62 km

Tipuri de partii: In statiune exista mai multe partii de diferite tipuri: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 900 mm

Altitudine varf partie: 2.180 mm


Hotelul Solaria**** se bucura de o localizare indeita, chiar pe partie, in zona Marileva 1400 (Mezzana - Val di Sole). Distante pana la: centrul statiunii Mezzana – 8 km, localitatea trento – 58 km, partiile de schi – 100 m, restaurant, magazin de suveniruri – chiar in hotel.

Hotelul Solaria****, situat chiar pe partie in zona Marileva 1400 (Mezzana – Val di Sole), este una dintre locatiile de lux care ofera acces direct la partie.


Hotelul Ariston*** este situat la 500 m de centrul statiunii Monclassico (Val di Sole), la o altitudine de 800 m, avand acces usor catre partiile de schi Folgarida – Marileva si cele din Madonna di Campiglio (gratie noii telecabine Daolasa, la care se ajunge cu autobuzul in 5 minute). Distante pana la: restaurante, baruri, magazine – 500 m, partiile de schi – 500 m, cea mai apropiata gara – 3 km, cel mai apropiat aeroport – 160 km.

Hotelul Ariston***, situat la 500 m de centrul statiunii Monclassico (Val di Sole), ofera acces facil atat catre partiile Folgarida - Marileva, cat si catre cele din Madonna di Campiglio.


Hotelul Gardenia*** superior este situat in centrul statiunii Vermiglio, la 200 m de instalatiile de transport pe cablu din zona Val di Sole. Distante pana la: restaurante, baruri – 20 m, magazine – 100 m, cel mai apropiat aeroport (Orio al Serio) – 140 km.

Hotelul Gardenia*** superior, situat la 200 m de partiile de schi din Val di Sole, in zona centrala a statiunii Vermiglio, ofera clientilor sai confort si relaxare intr-un peisaj idilic.


Hotelul Gran Baita*** este situat intr-o zona linistita a statiunii Folgarida (Dimaro, Val di Sole), la 400 m de partiile de achi (se ofera transport gratuit pana la partie direct de la hotel). Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 30 m, centrul statiunii – 400 m, partiile de schi – 400 m, restaurante, baruri, magazine – 400 m, cea mai apropiata gara – 8 km.

Hotelul Gran Baita***, situat la 400 m de centrul statiunii Folgarida (Val di Sole), ofera transfer gratuit pana la partia de schi, situata la 400 m.


Hotelul Job*** este situat in Monclassico (localitatea Presson), intr-o zona linistita si insorita din inima zonei de schi Val di Sole. Cele mai importante zone de schi din apropiere sunt: Madonna di Campiglio (22 km), Tonale (28 km) si Marileva – Folgarida (4 km). Distante pana: statia mijloacelor de transport in comun – 100 m, centrul statiunii – 200 m, restaurante, baruri, magazine – 200 m, cea mai apropiata gara (Trento – Malè) – 200 m, cel mai apropiat aeroport (Verona) – 160 km.

Hotelul Job***, situat la 200 m de centrul statiunii Monclassico (Presson), in inima zonei de schi Val di Sole, ofera acces facil catre 3 dintre cele mai importante zone de schi: Madonna di Campiglio (22 km), Tonale (28 km) si Marileva – Folgarida (4 km).


Hotelul Sole Alto*** este situat chiar pe partia Marileva – Folgarida, in Marileva 1400 (Mezzana – Val di Sole). Urmatoarele instalatii de transport pe cablu sunt la 300 m de hotel. Distane pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 200 m, centrul localitatii Mezzana – 8 km, restaurante, baruri – 500 m, magazine – 8 km.

Hotelul Sole Alto***, situat in zona Marileva 1400 (Mezzana, Val di Sole), ofera acces direct la partia Marileva – Folgarida si o vedere superba.

Val di Sole

Partii de ski: 62 kmm

Lungime totala partii: 62 kmm

Tipuri de partii: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 900 mm

Altitudine varf partie: 2.180 mm

Val di Sole (Folgarida - Marilleva), în regiunea Trentino-Alto Adige din Italia, este o statiune mare cu 27 de instalatii de transport pe cablu (7 telegondole, 15 telescaune, 5 teleschiuri), care oferă schiorilor o impresionante diferenta de nivel pe verticala de 880 de metri.

Folgarida are 28 pârtii cu o lungime totală de 50 de kilometri. Este cea mai potrivită pentru schiori incepatori si snowboarderi, dar există si zone pentru experti ÅŸi intermediari. Există 47 km de trasee de cross – country in Folgarida. Pentru snowboarderi, sunt puse la dispozitie un parc si un half-pipe. Majoritatea pârtiilor sunt acoperite cu zăpadă artificiala. 

Cel mai apropiat aeroport este la Verona, iar timpul de transfer este de 2 ore. Cea mai apropiată gară este la Rovereto. 

Val di Sole (zona Folgarida-Marilleva) oferă 53 km de pârtii cu niveluri de dificultate diferite; toate sunt schiabile pe parcursul intregului sezon de iarna datorită unui sistem de zapada artificiala si sunt deservite de 27 de instalatii de transport pe cablu, ultra-moderne si eficiente. Val di Sole face parte din zona de schi, vasta ÅŸi complet echipata, Folgarida, Marilleva ÅŸi Madonna di Campiglio, care împreună oferă 120 km de partii aparÅ£inând sistemului Skirama Dolomiti Adamello Brenta. Zona se mandreste, de asemenea, cu instructori de la trei ÅŸcoli de schi ÅŸi cu trei zone de jocuri pentru copii.

Folgarida este un oraÅŸ modern ÅŸi foarte bine integrat în Val di Sole, la 9 km de la Madonna di Campiglio. Are un patinoar ÅŸi o zona unde se poate schia pe timp de noapte (iluminata). Marilleva constă din două niveluri de structuri conectate printr-o telecabina: Marilleva 900 ÅŸi Marilleva 1400, care sunt punctle e de pornire ale instalatiilor de transport pe cablu. Marilleva include două mari complexe turistice, oferind o gamă completă de servicii, ÅŸi permite accesul direct la pârtiile de schi, plus Val Panciana-Marilleva Snowpark Halfpipe, partia Biancaneve (iluminata pe timp de noapte ÅŸi cu muzică live, pentru seri speciale pe zăpadă), ca precum ÅŸi multe alte posibilitati de distractie apres-ski.

Trenul Dolomiti Express leaga gara Trento cu Male, Daolasa, Dimaro ÅŸi Marilleva, ajungand până sus, la staÅ£iile de teleschi. Zona este dotata cu centre de inchiriere echipament de schi ÅŸi spatii speacial amenajate pentru depozitarea bagajelor; ofera de asemenea, gratuit, transport cu autobuzul intre staÅ£iile instalatiilor de transport pe cablu din Val di Sole.

Informatii utile :

- altitudine varf: 2.180 m ;

- altitudine baza: 900 m.

Partii de schi :

- total : 62 km

- traseu albastru (incepatori) : 12.70 km

- traseu rosu (intermediar) : 37.30 km

- traseu negru (avansat) : 12 km

Harta partii schi Val di Sole:

Harta partii schi Val di Sole

 

Total instalatii pe cablu : 29

- gondola : 3

- telescaun : 19

- teleschi: 7

Cum se ajunge aici?

- cu avionul: cel mai apropiat aeroport este Verona

- cu trenul: catre Trentino, iar apoi cu tren regional pana la Rovereto