Oferte Ski Bulgaria 2020, Serbia si Slovacia. Oferte Revelion 2020 la schi !

Cauta unitati de cazare si ofertele Ski 2020

Alege
Perioada

1

Val di Fiemme


17 - unitati de cazare

3 - unitati de 4 stele , 14 - unitati de 3 stele

Lungime totala partii: 151 km

Tipuri de partii: In statiune exista mai multe partii de diferite tipuri: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 1.415 mm

Altitudine varf partie: 2.145 mm


Hotelul La Roccia**** se bucura de o pozitie strategica, la 100 m de centrul statiunii Cavalese si la 300 m de instalatiile de transport pe cablu (autobuzul care duce la partie opreste in fata hotelului). Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 50 m, restaurante, baruri, magazine – 100 m, cea mai apropiata gara – 20 km, cel mai apropiat aeroport – 140 km.

Hotelul La Roccia****, situat la 100 m de centrul statiunii Cavalese si la 300 m de partiile de schi, ofera acces facil catre o paleta larga de activitati in zona Val di Fiemme, oferind in acelasi timp o vedere superba asupra intregii vai.


Hotelul Lagorai**** este situat la 800 m de centrul statiunii Cavalese, o locatie unica in inima zonei Val di Fiemme, ce se deschide in fata peisajului impunator al Dolomitilor, cu Pale di San Martino si lantul Lagorai. Distante pana la: partiile de schi (Cermis) – 800 m (autobuzul care duce la partie opreste in fata hotelului), restaurante, baruri, magazine – 500 m, cea mai apropiata gara (Egna) – 28 km, cel mai apropiat aeroport (Verona) – 150 km.

Hotelul Lagorai****, situat la 800 m de centrul statiunii Cavalese si la 800 m de partia de schi Cermis, se bucura de o locatie unica in inima zonei Val di Fiemme, ce se deschide in fata peisajului impunator al Dolomitilor, cu Pale di San Martino si lantul Lagorai.


Hotelul Shandranj**** este situat in statiunea Stava (Val di Fiemme), intr-o zona linistita, inconjurat de padure, la 3 km de Cavalese si aproape de partiile Pampeago. Distante pana la: centrul statiunii Tesero – 3 km, baruri, restaurante (Stava) – 300 m, magazine (Tereso) – 3 km, partiile de schi – 3 km, cea mai apropiata gara – 26 km, cel mai apropiat aeroport – 35 km.

Hotelul Shandranj****, situat in statiunea Stava, la 3 km de centrul localitatii Tesero (val di Fiemme), va ofera relaxare si activitati diverse pentru a va asigura o vacanta relaxanta si, in acelasi timp, distractiva.


Hotelul Al Polo*** superior este situat intr-o zona linistita, la aproximativ 100 m de centrul statiunii Ziano di Fiemme (Val di Fiemme). Statiunea Cavalese este la 10 km, iar partiile de schi si Predazzo la aproximativ 4 km. Distante pana la: restaurante, baruri, magazine – 150 m, partiile de schi – 4 km, cea mai apropiata gara (Egna) – 35 km, cel mai apropiat aeroport – 170 km.

Hotelul Al Polo*** superior, situat la 100 m de centrul statiunii Ziano di Fiemme (Val di Fiemme) si la 4 km de partiile de schi, este o varianta buna de cazare, care asigura clientilor sai cofort si relaxare.


Hotelul Ancora*** este situat in centrul statiunii Molina di Fiemme, o mica localitate din zona Val di Fiemme. Partiile de schi sunt la 3 km de hotel (autobuzul care duce la partie are statie la 50 m de hotel), iar statiunea Cavalese la 4 km. Distante pana la: restaurante, baruri, magazine – in fata hotelului, cea mai apropiata gara – 20 km, cel mai apropiat aeroport – 150 km.

Hotelul Ancora***, situat in centrul statiunii Molina di Fiemme si la 3 km de partiile de schi, este o varianta buna de cazare pentru cei care prefera sa fie cazati in apropierea punctelor de interes din Val di Fiemme.


Park Hotel Azalea*** superior este situat la 200 m de centrul statiunii Cavalese si la 600 m de partiile de schi (autobuzul care duce la parie opreste chiar in fata hotelului). Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 600 m, restaurante, baruri, magazine – 200 m, cea mai apropiata gara (Ora) – 30 km, cel mai apropiat aeroport (Verona) – 150 km.

Park Hotel Azalea*** superior, situat la 200 m de centrul statiunii Cavalese si la 600 m de partia de schi Cermis, ofera o panorama superba asupra vaii Fiemme si a muntilor, intr-un cadru intim si confortabil.


Hotel Bellaria*** este situat intr-o zona linistita a statiunii Carano (Val di Fiemme), la aproximativ 2 km de partia de schi Cermis si la 4 km de partia Pampeago. Autobuzul care duce gratuit pana la partie opreste la 100 m de hotel. Distante pana la: centrul statiunii – 500 m, statiunea Cavalese – 1.5 km, restaurante, baruri, magazine – 500 m, cea mai apropiata gara (Ora/ Auer) – 25 km, cel mai apropiat aeropor (Verona) – 150 km.

Hotel Bellaria***, situat la 500 m de centrul statiunii Carano si la 2 km de partia de schi Cermis, este locatia potrivita atat pentru cei care doresc sa schiere (se ofera transpot gratuit la partie), cat si pentru cei care doresc sa viziteze imprejurimile.


Hotel – Chalet Eurotel*** este situat in inima naturii, pe partia Alpe Cermis, la 2.000 m altitudine. La hotel se poate ajunge numai cu telecabina. Distante pana la: centrul statiunii Cavalese – 3 km, restaurante, baruri, magazine – 3 km, partiile de schi – 0 m, cea mai apropiata gara – 25 km, cel mai apropiat aeroport: Verona – 150 km, Bolzano – 45 km.

Hotel – Chalet Eurotel***, situat la 2.000 m altitudine pe partia Alpe Cermis, ofera o privelistre deosebita asupra intregii zone Val di Fiemme. La hotel se poate ajunge numai cu telecabina.


Hotelul Corona*** este situat intr-o zona linistita si insorita a statiunii Carano (Val di Fiemme), la altitudinea de 1.086 m. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 50 m, centrul statiunii – 80 m, restaurante, baruri, magazine – 80 m, cea mai apropiata gara – 20 km, cel mai apropiat aeroport – 120 km.

Hotelul Corona***, situat la 80 m de centrul statiunii Carano (Val di Fiemme), ofera o priveliste superba asupra vaii Fiemme.


Hotelul Los Andes*** superior este situat intr-o zona linistita, la 200 m de centrul statiunii Castello di Fiemme, la 2 km de Cavalese si la 1.5 km de instalatiile de transport pe cablu (autobuzul care duce gratuit pana la partie opreste la 20 m de hotel). Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 150 m, restaurante, baruri, magazine – 200 m, partiile de schi – 1.5 km, cea mai apropiata gara – 25 km, cel mai apropiat aeroport – 150 km.

Hotelul Los Andes*** superior, situat la 200 m de centrul statiunii Castello di Fiemme (Val di Fiemme), ofera transport gratuit pana la partie (1.5 km).


Hotelul Montanara*** este situat in statiunea Predazzo (in partea nord – estica a vaii Fiemme, la confluenta paraielor Avisio si Travignoo). Partia de Latemar este la 800 m (se ofera serviciu de transport gratuit pana la partie; statia este la 50 m de hotel), iar statiunea Cavalese la 15 km. Distante pana la: centrul statiunii – 500 m, restaurante, baruri, magazine – 500 m, cea mai apropiata gara – 36 km, cel mai apropiat aeroport – 170 km.

Hotelul Montanara***, situat la 500 m de centrul statiunii Predazzo (Val di Fiemme), ofera transport gratuit pana la partia situata la 800 m de hotel.


Hotelul Negritella*** este situat la 500 m de centrul statiunii Ziano di Fiemme (Val di Fiemme). Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 500 m, restaurante, baruri, magazine – 500 m, partiile de schi din Predazzo – 4 km, cea mai aproopiata gara – 25 km, cel mai apropiat aeroport – 180 km.

Hotelul Negritella***, situat la 500 m de centrul statiunii Ziano di Fiemme, centrul turistic al zonei de schi Val di Fiemme, este punctul ideal de start pentru diferite sporturi de iarna (schi, patinaj), pentru plimbari, trasee ideale pentru echitatie sau trekking.


Hotelul Regina delle Dolomiti*** este situat pe drumul intre Cavalese si Marmolada, in statiunea Panchià (Val di Fiemme). Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 200 m, centrul statiuni – 300 m, restaurant, baruri, magazine – 300 m, partiile de schi – 2 km, cea mai apropiata gara – 30 km, cel mai apropiat aeroport (Verona) – 180 km.

Hotelul Regina delle Dolomiti***, situat la 300 m de centrul statiunii Panchià si la 2 km de partiile de schi, isi incanta oaspetii cu o vedere unica asupra zonei Val di Fiemme.


Park Hotel Rio Stava*** este situat la 800 m de centrul statiunii Tesero (Val di Fiemme), fiind inconjurat de un parc luxuriant. Traseele de cross – counrty din zona lacului Tesero se afla la 1.5 m departare de hotel, iar binecunoscutele partii Pampeago/ Obergeggen sunt la 5 km. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 800 m, restaurante, baruri – 300 m, magazine – 1 km, cea mai apropiata gara – 30 km, cel mai apropiat aeroport – 200 km.

Park Hotel Rio Stava***, situat la 800 m de centrul statiunii Tesero (Val di Fiemme), ofera clientilor sai camere confortabile intr-un climat lpin, aer curat, mancare gustoasa, posibilitati infinite de trasee montane si, mai presus de toate, o atmosfera prietenoasa.


Hotelul Sacro Cuore*** este situat chiar in centrul statiunii Cavalese, la 800 m de partia de schi Cermis. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 50 m, restaurante, baruri, magazine – 100 m, cea mai apropiata gara – 26 km, cel mai apropiat aeroport – 150 km.

Hotelul Sacro Cuore***, renovat total in 2008, este situat la 100 m de centrul statiunii Cavalese (Val di Fiemme) si ofera transport gratuit pana la partia Cermis (800 m).


Park Hotel Trunka Lunka*** se bucura de o localizare inedita in statiunea Cavalese (Val di Fiemme), inconjurat de parcul Pieve, la 500 m de centrul statiunii si la 100 m de partia de schi Cermic. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 100 m, restaurante, baruri, magazine – 500 m, cea mai apropiata gara – 25 km, cel mai apropiat aeroport – 140 km.

Park Hotel Trunka Lunka***, situat la 500 m de centrul statiunii Cavalese si la 100 m de partiile de schi, ofera conditii bune de cazare in mijlocul unui peisaj de vis in Val di Fiemme.


Hotelul Villa di Bosco*** superior este situat la poalele muntilor Latemar, in statiunea Tesero (Val di Fiemme). Partia de schi Pampeago este la 3 km de hotel, iar centrul localitatii Cavalese la 4 km. Exista serviciu regulat de transport pana la partie direct din fata hotelului (din 20 in 20 de minute). Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 20 m, centrul statiunii Tesero – 2.5 km, restaurante, baruri – 200m, magazine - 2.5 km, partiile de schi – 3 km, cea mai apropiata gara – 30 km, cel mai apropiat aeroport – 50 – 150 km.

Hotelul Villa di Bosco*** superior, situat la poatele muntilor Latemar, la 2.5 km de centrul statiunii Tesero (val di Fiemme), ofera oaspetilor sai toate dotarile necesare pentru o vacanta reusita.

Val di Fiemme

Partii de ski: 151 kmm

Lungime totala partii: 151 kmm

Tipuri de partii: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 1.415 mm

Altitudine varf partie: 2.145 mm

 

Val di Fiemme este cunoscuta de asemenea si ca "Porta delle Dolomiti" (Poarta Dolomitilor) dat cu mult timp în urmă de către comercianÅ£i, care treceau Dolomitii intrand prin valea râului Avisio. Aici, la Val di Fiemme, munÅ£i arata ca o usa gigantica, invitand drumetii să urmeze râul.

In zona cursului superior al raului, Val di Fiemme devine Val di Fassa, locul din apropierea orasului Moena în care negustorii urmau celebrul „drum al Dolomitilor” care ducea prin Passo Pordoi ÅŸi Cortina catre VeneÅ£ia.

Capitala vaii este Cavalese (1.000 m), oras situat la poalele muntilor Lagorai, cu varful Catena dei Lagorai (2.754 m), zona fiind numita Alpe Cermis.

În jurul Lacului Tesero (900 m) se intind traseele centrului de cross-country, care urmează să găzduiască Campionatul Mondial de Nordic Skiing în 2013.

De la Panchià (984 m) ÅŸi Predazzo (1.018 m) există acces direct la Gruppo di Latemar cu iconicele turnuri Latemar (2.814 m). Desi vârfurile lantului Latemar sunt situate la frontiera administrativă între provinciile Bolzano ÅŸi Trento, zona de schi Latemar este împărtita în: partiile de pe versantul sudic lângă Pampeago - Alpe di Pampeago (1.757 m) si cele de pe versantul nordic lângă Obereggen (Alto Adige).

Există un singur skipass pentru ambele zone, iar skipass-ul emis în Val di Fiemme include si statiunea de schi Obereggen.

Situat la 5 km de Predazzo, Bellamonte (1.373 m) oferă acces la partiile de pe versantul sudic al Alpe Lusia si apoi la zona de schi Tre Valli (Alpe Lusia, San Pellegrino, Falcade).

Există două parcuri naturale în vale, Muntele Corno ÅŸi Parcul Natural Paneveggio, al doilea facut celebru gratie legaturii sale cu numele Stradivarius (lemnul de molid rosu din padurile din Paneveggio a fost folosit pentru a obÅ£ine cel mai bun sunet al instrumentelor Stradivarius).

Val di Fiemme – Obereggen includ: Cermìs Alpe, centrul de schi Latemar, Bellamonte - Alpe Lusia, Rolle, Lavazè – Oclini.

4 centre de cross – country: Lavazè (80 km), Lago di Tesero (10 km), Bellamonte (6 km) si Marcialonga de la Predazzo la Molina di Fiemme (16 km).

4 snowpark-uri: proiectul de snowboard Obereggen (Obereggen), parcul Morea (Bellamonte – Loc. Castelir), parcul Lusia (Moena) si parcul Rolle Rails (Passo Rolle).

Informatii utile :

- altitudine varf: 2.145m ;

- altitudine baza: 1.415 m.

Partii de schi :

- total : 78 (151 km)

- traseu albastru (incepatori) : 32

- traseu rosu (intermediar) : 32

- traseu negru (avansat) : 14

Harta partii schi Val di Fiemme:

Harta partii schi Val di Fiemme

 

Alpe del Cermis (860 – 2.250 m)

- traseu albastru (incepatori) : 10 km

- traseu rosu (intermediar) : 5 km

- traseu negru (avansat) : 9 km

Centrul de schi Latemar (1.540 – 2.415 m)

- traseu albastru (incepatori) : 10 km

- traseu rosu (intermediar) : 27 km

- traseu negru (avansat) : 6 km

Total instalatii pe cablu : 43 

- gondola : 7

- telescaun : 28

- ski lift : 8

Cum se ajunge aici?

- cu avionul: cele mai apropiate aeroporturi sunt Treviso, Venetia si Verona

- cu trenul: venind dinspre sud – linia Venetia S. Lucia – Calalzo di Cadore; venind dinspre nord – linia Fortalezza – Dobbiaco.