Oferte Ski Bulgaria 2020, Serbia si Slovacia. Oferte Revelion 2020 la schi !

Cauta unitati de cazare si ofertele Ski 2020

Alege
Perioada

1

Val di Fassa


20 - unitati de cazare

3 - unitati de 4 stele , 17 - unitati de 3 stele

Lungime totala partii: 223 km

Tipuri de partii: In statiune exista mai multe partii de diferite tipuri: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 1.250 mm

Altitudine varf partie: 2.640 mm


Schloss Hotel & Club Dolomiti**** este situat in centrul statiunii Canazei (Val di Fassa), in apropiere de telecabina Belvedere (Sella Ronda), de parc si de complexul de piscine. Distante pana la: centrul statiunii – 10 m, restaurante, baruri – 50 m, magazine – 10 m, partiile de schi – 150 m, cea mai apropiata gara (Bolzano_ - 52 km, cel mai apropiat aeroport: Bolzano – 52 km, Verona – 192 km.

Schloss Hotel & Club Dolomiti**** este o varianta foarte buna de cazare atat pentru iubitorii sporturilor de iarna (partiile din Canazei, Val di Fassa sunt la 150 m de hotel), cat si pentru cei care prefera crentrul statiunii, cu magazine, baruri si restaurante.


Hotelul Garnì Aritz**** este situat la 200 m de statia telecabinei care duce la Col Rondella, unde incepe faimosul circuit Sella Ronda, la 250 m de centrul statiunii Campitello di Fassa (Val di Fassa). Partiile de schi sunt la 200 m.

Hotelul Garnì Aritz****, situat la 250 m de centrul statiunii Campitello di Fassa (Val di Fassa), este o varianta foarte buna de cazare, apreciata atat de familiile cu copii, cat si de iubitorii sporturilor de iarna, gratie apropierii sale de faimosul circuit Sella Ronda.


Hotelul Medil**** este situat la 200 m de centrul statiunii Campitello di Fassa (Val di Fassa) si la 150 m de telecabina catre Col Rodella, care faciliteaza accesul direct catre caruselul Sella Ronda. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 150 m, restaurante, baruri, magazine – 200 m, partiile de schi – 150 m, cea mai apropiata gara (Bolzano) – 45 km, cel mai apropiat aeroport (Bolzano) – 45 km.

Hotelul Medil****, situat la 200 m de centrul statiunii Campitello di Fassa (Val di Fassa), este unitatea perfecta de cazare pentru iubitorii sporturilor de iarna, oferind acces foarte facil si comod la caruselul Sella Ronda cu telecabina de la Col Rodella (150 m).


Hotelul Alba*** superior este situat in mijlocul unui superb peisaj alpin, care include muntii Dolomiti si ghetarul Marmolada, in centrul statiunii Alba di Canazei. Distante pana la: centrul statiunii Alba di Canazei – 50 m, Canazei – 2 km, restaurante, baruri, magazine – 10 – 50 m, partiile de schi – 500 m, cea mai apropiata gara (Bolzano) – 50 km, cel mai apropiat aeroport (Verona) – 180 km.

Hotelul Alba*** superior, situat in centrul statiunii Alba di Canazei (zona Val di Fassa), ofera numeroase posibilitati de excursii, tururi si sporturi de iarna in renumita zona Dolomiti Superski, dar si multe posibilitati de relaxare.


Hotelul Alpi*** este situat intr-una dintre cele mai frumoase zone de schi din Dolomiti, la 400 m de telecabina Col Rodella, la 50 m de centrul statiunii Campitello di Fassa (Val di Fassa). Distante pana la: centrul localitatii Canazei – 2 km, restaurante, baruri, magazine – 50 m, partiile de schi – 500 m, statia mijloacelor de transport in comun – 50 m, cea mai apropiata gara (Bolzano) – 48 km, cel mai apropiat aeroport (Verona, Valerio Catullo) – 200 km.

Hotelul Alpi***, situat la 50 m de cenrul statiunii Campitello di Fassa, este apreciat de iubitorii sporturilor de iarna pentru localizarea sa in apropierea partiilor de schi si de familiile cu copii, pentru scoala de schi din fata hotelului.


Hotelul Arnika*** este situat intr-o zona linistita si insorita, inconjurat de spatii deschise si departe de galagia strazilor aglomerate. In centrul statiunii Pozza di Fassa (Val di Fassa) se poate ajunge in 10 minute, facand o plimbare pe malul raului. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 50 m, restaurante, baruri, magazine – 200 m, partiile de schi (Bufaure) – 1.3 km, cea mai apropiata gara – 40 km, cel mai apropiat aeroport – 150 km.

Hotelul Arnika***, situat intr-o zona linistita din statiunea Pozza di Fassa (Val di Fassa), este locul ideal pentru cei care prefera linistea si relaxarea. Partiile de schi se afla la 1.3 km de hotel.


Hotelul Debra Park*** este situat intr-o zona linistita, in mijlocul naturii, la 700 m de centrul statiunii Moena (Val di Fassa) si la 2 km de instalatiile de transport pe cablu din Alpe Lusia, oferind o vedere superba catre Dolomiti. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 20 m, restaurante, baruri, magazine – 700 m, partiile de schi (Alpe Lusia) – 2 km, cea mai apropiata gara (Egna/ Ora) – 50 km, cel mai apropiat aeroport: Bolzano – 50 km, Verona – 180 km.

Hotelul Debra Park*** din statiunea Moena (Val di Fassa) este locatia ideala pentru cei care cauta liniste si relaxare in mijlocul naturii. Partiile de schi din Alpe Lusia sunt la 2 km de hote; se ofera transport gratuit pana la partie.


Hotelul Engel*** este situat la aproximativ 500 m de centrul statiunii Canazei (Val di Fassa) si la 300 m de instalatiile de transport pe cablu. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 300 m, restaurante, baruri, magazine – 300 m, partiile de schi – 500 m, cea mai apropiata gara – 55 km, cel mai apropiat aeroport – 200 km.

Hotelul Engel***, situat la 300 m de centrul statiunii Canazei (Val di Fassa), este o varianta convenabila de cazare, cu acces destul de comod catre partie.


Complexul de apartamente Eurochalet*** este situat intr-o zona insorita si linistita, la 150 m de centrul statiunii Campitello di Fassa (Val di Fassa). Distante pana la: statia autobului care duce la partie (serviciu gratuit) – 100 m, statia mijloacelor de transport in comun – 500 m, restaurante, baruri, magazine – 150 m, cea mai apropiata gara (Bolzano) – 50 km, cel mai apropiat aeroport (Verona) – 200 m.

Complexul de apartamente Eurochalet***, situat la 150 m de cenrul statiunii Campitello di Fassa (Val di Fassa), este locatia ideala in special pentru familiile cu copii sau pentru grupurile de prieteni care prefera serviciul de masa self catering.


Hotelul Europa*** este situat intr-o zona linistita si insorita a statiunii Pozza di Fassa (Val di Fassa), la 400 m de skiliftul Pera – Ciampedie (care faciliteaza accesul catre centrul zonei de schi Catinaccio) si de partia Fraine. La 100 m de hotel veti gasi: statia mijloacelor de transport in comun/ a autobuzului pana la partie, zona de acces catre traseul de cross – country Ciancoal si strada care conecteaza Moena de toate localitatile pana la Canazei. Distante pana la: centrul statiunii – 300 m, restaurante, baruri, magazine – 300 m, partiile de schi – 400 m, cea mai apropiata gara (Ora/ Auer) – 50 km, cel mai apropiat aeroport (Verona) – 180 km.

Hotelul Europa*** se bucura de o pozitie strategiga in Val di Fassa: la 300 m de centrul statiunii Pozza di Fassa, la 400 m de partiile de schi (cu skiliftul Pera – Ciampedie), aproape de zona de acces catre traseul de cross – country Ciancoal si de strada care conecteaza Moena de toate localitatile pana la Canazei.


Hotelul Garnì Cirelle*** este situat la 100 m de centrul statiunii Alba di Canazei, una dintre cele mai cunoscute destinatii turistice din Val di Fassa. De la hotel se ajunge foarte usor la partiile de schi din Dolomiti si la cele din Sella Ronda (1 km); partiile de pe Ciampac sunt la 300 m distanta, iar cele de pe Marmolada la 8 km. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 100 m, restaurante, baruri, magazine – 100 m, cea mai apropiata gara (Bolzano) – 60 km, cel mai apropiat aeroport (Verona Valerio Catullo) – 180 km.

Hotelul Garnì Cirelle*** este o varianta foarte buna de cazare din Alba di Canazei (Val di Fassa), fiind apreciata in special de iubitorii sporturilor de iarna pentru localizarea sa in apropierea celor mai importante partii de schi.


Hotelul Garnì Vajolet*** este situat la aproximativ 500 m de centrul statiunii Moena (Val di Fassa), pe drumul principal (SS48), care duce catre Canazei. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 50 m, restaurante, baruri, magazine – 500 m, partiile de schi – 3 km, cea mai apropiata gara – 50 km, cel mai apropiat aeroport (Verona) – 185 km.

Hotelul Garnì Vajolet***, situat la 500 m de centrul statiunii Moena (Val di Fassa) si la 3 km de partiile de schi din zona, ofera o vedere deosebita catre muntii Catinaccio (Rosengarten).


Hotelul Grohmann*** este situat intr-una dintre cele mai frumoase zone ale Dolomitilor, la cateva minute de mers pe jos de centrul statiunii Campitello di Fassa (Val di Fassa). Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 100 m, restaurante, baruri, magazine – 200 m, centrul localitatii Canazei – 2 km, partiile de schi – 200 m, cea mai apropiata gara (Ora/ Auer) – 60 km, cel mai apropiat aeroport (Verona) – 150 km.

Hotelul Grohmann***, situat la 200 m de centrul statiunii Campitello di Fassa (Val di Fassa), este ideal pentru iubitorii sporturilor de iarna care doresc sa aiba acces facil si comod catre partiile de schi din zona.


Parkhotel Il Caminetto*** este situat intr-o zona linistita si insorita, la 700 m de centrul statiunii Canazei si la 900 m de telecabinele Canazei – Belvedere si Campitello – Col Rodella (care faciliteaza accesul catre caruselul Sella Ronda). Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 10 m, restaurante, baruri, magazine – 700 m, partiile de schi – 1.3 km, cea mai apropiata gara (Bolzano) – 50 km, cel mai apropiat aeroport: Bolzano – 50 km, Verona – 200 km.

Parkhotel Il Caminetto***, situat la 700 m de centrul statiunii Canazei (Val di Fassa), ofera acces facil la caruselul Sella Ronda (gratie telecabinelor Canazei – Belvedere si Campitello – Col Rodella, situate la 900 m de hotel).


Hotelul Le Rocce*** este situat la 100 m de centrul statiunii Campitello di Fassa (Val di Fassa), intr-o zona linistita, la 300 m de telecabina catre Col Rodella, conectata direct cu caruselul din Sella Ronda. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 100 m, restaurante, baruri, magazine – 100 m, partiile de schi – 300 m, cea mai apropiata gara – 40 km, cel mai apropiat aeroport: Innsbruck – 150 km, Verona – 200 km.

Hotelul Le Rocce***, situat la 300 m de partiile de schi din zona Val di Fassa si la 100 m de centrul statiunii Campitello di Fassa, este o varianta de cazare apreciata de iubitorii sporturilor de iarna care prefera accesul comod la partiile de schi.


Hotelul Montana*** este situat in inima Muntilor Dolomiti, la aproximativ 500 m de centrul statiunii Pozza di Fassa (Val di Fassa). Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 400 m, restaurante, baruri, magazine – 500 m, cea mai apropiata gara (Bolzano) – 40 km, cel mai apropiat aeroport: Bolzano – 40 km, Verona – 200 km.

Hotelul Montana***, situat la 500 m de centrul statiunii Pozza di Fassa (Val di Fassa), este punctul ideal de start pentru o multime de trasee pe timp de vara si pentru diferite sporturi de iarna.


Hotelul Rododendro*** este situat inr-o zona linistita, la 150 m de centrul statiunii Campitello di Fassa si la 400 m de telecabina Campitello – Col Rodella. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 50 m, restaurante, baruri, magazine – 500 m, partiile de schi – 500 m, cea mai apropiata gara – 50 km, cel mai apropiat aeroport – 50 km.

Hotelul Rododendro***, situat la 150 m de centrul statiunii Campitello di Fassa (Val di Fassa), este o varianta buna de cazare in special pentru cei care prefera accesul comod catre partiile de schi din caruselul Sella Ronda (telecabina Campitello – Col Rodella este la 400 m de hotel.


Hotelul Someda*** este situat la 800 m de centrul statiunii Moena (Val di Fassa). Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 50 m, partiile de schi Alpe Lusia – 3 km, restaurante, baruri, magazine – 800 m, cea mai apropiata gara – 45 km, cel mai apropiat aeroport (Verona) – 180 km.

Hotelul Someda***, situat la 800 m de centrul statiunii Moena (Val di Fassa), este ideal pentru cei care prefera linistea si relaxarea. Instalatiile de transport pe cablu din Alpe Lusia sunt la 3 km de hotel.


Hotel & Club Villa Emma*** este situat intr-o zona linistita, cu vedere panoramica, in statiunea Alba di Canazei (Val di Fassa). Statia instalatiilor de transport pe cablu din Canazei Belvedere (Sella Ronda) este la 700 m distanta fata de hotel, iar centrul statiunii Canazei este la 800 m. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 10 m, restaurante, baruri, magazine – 300 m, partiile de schi – 600 m, cea mai apropiata gara (Bolzano sau Ora) – 50 – 60 km, cel mai apropiat aeroport (Verona) – 190 km.

Hotel & Club Villa Emma*** din statiunea Alba di Canazei (Val di Fassa) este o varianta foarte buna de cazare, apreciata in special de cei care doresc sa se bucure de beneficiile faimoasei zone de schi Sella Ronda, situata la 700 m distanta.


Hotelul Villa Rosella*** este situat la 1.5 km de centrul statiunii Canazei, intr-o locatie perfecta: la numai cateva minute se afla telecabila Ciampac – Alba di Canazei, patinoarul si partiile Belvedere di Canazei. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 30 m, restaurante, baruri – 200 m, magazine – 1.5 km, partiile de schi: Ciampacca – 80 m, Belvedere – 1 km, cea mai apropiata gara – 50 km, cel mai apropiat aeroport – 100 km.

Hotelul Villa Rosella*** din Canazei (Val di Fassa) este ideal pentru iubitorii sporturilor de iarna, gratie localizarii sale in apropiere de partiile de schi (Ciampacca – 80 m, Belvedere – 1 km).

Val di Fassa

Partii de ski: 223 kmm

Lungime totala partii: 223 kmm

Tipuri de partii: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 1.250 mm

Altitudine varf partie: 2.640 mm

 

Cu greu ne putem imagina o locatie mai bună în Dolomiti decat Val di Fassa (cuprinde localitatile Campitello di Fassa, Alba di Canazei, Canazei, Moena, Pozza di Fassa). Este înconjurata de cele mai pitoreÅŸti munÅ£i Dolomiti - Marmolada ÅŸi Sella la est, în timp ce "Sassolungo" ÅŸi "Catinaccio" strajuiesc partea opusă.

Un capăt al văii este situat in apropiere de centrul de schi Latemar (Val di Fiemme), celălalt capăt este conectat cu Sella Ronda, oferind astfel acces direct la schi pe gheÅ£arul Marmolada (Arabba) ÅŸi in zonele de schi din Val Gardena ÅŸi Alta Badia.

Valea păstrează caracterul său magic de tara de basm, cu case vechi şi rustice din lemn. Numeroase hoteluri din zona pun la dispozitia clientilor centre de wellness; Eghes Wellness Center si piscina din Canazei fac din sejurul dvs. In zona o adevarata experienta de relaxare şi bunăstare.

Principalul oraÅŸ al văii este Canazei (1.460 m), care impreuna cu vecinul Campitello di Fassa (1.440 m), reprezinta unul din cele patru colÅ£uri ale celebrei "Sella Ronda". Celelalte sunt: Alba, la poalele muntelui Ciampac (2.100 m); Mazzin, Pozza di Fassa (1.320 m), sub muntele Buffaure di Sopra (2.213 m); ÅŸi Vigo di Fassa (1.390 m), cu partiile de pe Ciampedie (2.000 m). Din Vigo di Fassa, se poate ajunge cu autobuzul la zona de schi din jurul lacului Carezza. Statiunea Passo Carezza este inclusa în preÅ£ul de skipass-ului standard.

La capatul văii se află oraşul Moena (1.200 m), cu partii pe Alpe Lusia - Passo San Pellegrino, statiuni de schi care fac parte din zona de schi Tre Valli.

Pentru a admira din plin panorama spectaculoasă a Dolomitilor, se poate lua telecabina pana la Sass Pordoi (2.950 m).

Exista 13 trasee pentru cross – country, cu o lungime totala de 48 km; în general, întreaga zonă este potrivită pentru off-piste ÅŸi snowboard.

Parcuri de zapada: Belvedere Canazei, Col Rodella, Lusia Moena si S. Pellegrino.

Pe timpul iernii există numeroase concursuri organizate în Val di Fassa. Cele mai populare sunt:

Marcialonga: 70 km de maraton de schi din Moena la Cavalese în Val di Fassa, în ianuarie;

Sellaronda: marathon de ski (pe timp de noapte in jururl masivului Sella), în luna februarie;

Scufoneda: concurs pe stil vechi, în luna februarie.

Informatii utile :

- altitudine varf: 2.640 m ;

- altitudine baza: 1.250 m.

Partii de schi :

- total : 115 (223 km)

- traseu albastru (incepatori) : 50

- traseu rosu (intermediar) : 57

- traseu negru (avansat) : 8

Harta partii schi Val di Fassa:

Harta partii schi Val di Fassa

 

Alpe Lusia (1.370 – 2.340 m)

- traseu albastru (incepatori) : 12 km

- traseu rosu (intermediar) : 8 km

- traseu negru (avansat) : 4 km

Tre Valli (1.190 – 2.513 m)

- traseu albastru (incepatori) : 43 km

- traseu rosu (intermediar) : 46 km

- traseu negru (avansat) : 11 km

Karersee (1.600 – 2.125 m)

- traseu albastru (incepatori) : 16 km

- traseu rosu (intermediar) : 14 km

- traseu negru (avansat) : 5 km

Buffaure - Ciampac (1.320 – 2.428 m)

- traseu albastru (incepatori) : 2.25 km

- traseu rosu (intermediar) : 24.60 km

- traseu negru (avansat) : 4.65 km

Total instalatii pe cablu : 86 

- telecabina: 6

- gondola : 10

- telescaun : 44

- ski lift : 25

- transportor: 1

Cum se ajunge aici?

- cu avionul: Verona – 180 km, Venetia – 175 km, Milano – 350 km

- cu trenul: cele mai apropiate gari sunt Trento, Bolzano si Ora

- cu autobuzul: autobuz cu frecvanta zilnica din Trento, Bolzano sau Ora cu schimbare in Predazzo sau autocare cu frecventa saptamanala din Milano, Venetia, Pisa, Parma.