Oferte Ski Bulgaria 2020, Serbia si Slovacia. Oferte Revelion 2020 la schi !

Cauta unitati de cazare si ofertele Ski 2020

Alege
Perioada

1

Tonale


4 - unitati de cazare

1 - unitate de 4 stele , 3 - unitati de 3 stele

Lungime totala partii: 100 km

Tipuri de partii: In statiune exista mai multe partii de diferite tipuri: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 1.250 mm

Altitudine varf partie: 3.069 mm


Hotelul Piandineve**** este situat chiar pe partia de schi din Passo Tonale (Tonale). Distante pana la: centrul statiunii – 100 m, partiile de schi – 100 m, magazine – 100 m. Statia instalatiilor de transport pe cablu este la 100 m de hotel; exista si transport gratuit pana la partie.

Hotelul Piandineve**** se bucura de o localizare inedita: la 100 m de centrul statiunii Passo Tonale, statiune situata la 1.800 – 1.900 m altitudine, intre Parcul National Adamello – Brenta si Parcul National Stelvio. Statiunea ofera 80 km de partii, pe care zapada este garanta tot anul, gratie apropierii de ghetarul Presena si sistemelor de zapada artificiala.


Hotelul Adamello Tonale*** superior este situat la 300 m de centrul statiunii Passo Tonale si la 400 m de partiile de schi, pe drumul principal care traverseaza statiunea, oferind o panorama splendida asupra intregii vai, parte a Parcului Regional Adamello – Brenta. Distante pana la: restaurante, baruri, magazine – 300 m, cea mai apropiata gara – 20 km, cel mai apropiat aeroport (Verona) – 130 km.

Hotelul Adamello Tonale*** superior este o varianta foarte buna de cazare situata la 300 m de centrul statiunii Passo Tonale (Tonale), oferind o panorama splendida asupra intregii vai, parte a Parcului Regional Adamello – Brenta.


Hotelul Orchidea*** superior este situat intr-o zona linistita si insorita, aproape de partiile de schi si de centrul statiunii Passo Tonale. Distante pana la: centrul statiunii – 100 m, partiile de schi – 250 m, restaurante, baruri, magazine – 100 m, cea mai apropiata gara (Mezzocorona) – 70 km, cel mai apropiat aeroport (Verona) – 163 km.

Hotelul Orchidea*** superior, situat la 100 m de centrul statiunii Passo Tonale (Tonale) si la 250 m de partiile de schi, este locatia ideala pentru o vacanta relaxanta, plina de sport si distractie.


Aparthotelul Palace*** este situat la 100 m de centrul statiunii Ponte di Legno (Tonale), localitate care si-a pastrat intact aerul tipic de sat de munte, desi din punct de vedere turistic tine pasul cu statiunile cel mai bine dezvoltate. Are partii pe care exista zapada permanent in timpul sezonului de iarna gratie tunurilor de zapada; partiile sunt deservite de 3 telescuane si de 3 skilifturi, ceea ce garanteaza practica schiului in cele mai bune conditii.

Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 300 m, restaurante, baruri – 100 m, magazine – 150 m, partiile de schi – 1.3 km, cea mai apropiata gara (Edolo) – 20 km.

Aparthotelul Palace***, situat la 100 m de centrul statiunii Ponte di Legno (Tonale) si la 1.3 km de partiile de schi, este ideal in special pentru familiile cu copii care doresc sa aibă acces la bucatarie pentru preparate rapide.

Tonale

Partii de ski: 100 kmm

Lungime totala partii: 100 kmm

Tipuri de partii: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 1.250 mm

Altitudine varf partie: 3.069 mm

 

Statiunea Tonale este situata in Pasul Tonale, la granita regiunilor Trentino si Lombardia, la 1.800 m altitudine, la o ora distanta cu masina, de pe Brenner, de la iesirea San Michele.

Punctul forte al statiunii este Ghetarul Presena, situat la altitudinea de 3.000 m, unde se pot practica sporturile de iarna pe toata peritada anului; este zona de schi din Italia unde sezonul de schi si snowboard incepe cel mai repede si se termina cel mai tarziu.

Passo Tonale a fost folosita ca trecatoare inca din vremurile antice de locuitorii din Val di Sole si Val Camonica, oferind pana in ziua de azi o panorama fantastica catre Presenella, varfurile Vermiglio si stancile acoperite de zapada de la Busazza. 
In prezent acesta regiune dispune de cea mai complexa si diversificata paleta de unitati de cazare din toata Italia. 

Passo Tonale este parte a zonei de schi Adamello care include gheÅ£arul Presena, Temù ÅŸi Ponte di Legno. Passo Tonale pune la dispozitia iubitorilor sporturilor de iarna 80 km de pârtii. In materia de divertisment si viata de noapte, Passo Tonale pare un pic sumbru, insa răspunde cu succes tuturor bugetelor ÅŸi gusturilor. Preturile sunt rezonabile, insa alegerea destinaÅ£iilor de noapte este limitată.

Statiuni in apropiere de Passo Tonale: Ghetarul Presena (4 km), Ponte di Legno (5 km), Peio (10 km), Temù (10 km), Santa Caterina Valfurva (15 km).

Gruparea Passo Tonale, ghetarul Presena, Ponte di Legno ÅŸi Temù este fără îndoială unul dintre cele mai frumoase colectii ale Lombardiei, cu cel mai mare număr de partii ÅŸi cu cele mai moderne facilitati.

PuteÅ£i schia pe mai mult de 100 km de pârtii ÅŸi pe 50 km de trasee de cross-country, situate între 1.150 ÅŸi 3100 m altitudine, într-un peisaj panoramic interesant.

Valcamonica, care gazduieste zona, prinsa între Adamello ÅŸi Ortles Cevedale, este cea mai mare vale din Italia ÅŸi este situata la graniÅ£a dintre Lombardia ÅŸi Trentino, gazda Parcului NaÅ£ional Stelvio ÅŸi a Parcului Natural Adamello Brenta.

În valea Camuni, în plus faţă de schi, se pot practica mai multe sporturi ÅŸi se pot face plimbări pentru a descoperi numeroase sate ÅŸi castele medievale (castelul Breno impreuna cu faimoasa stanca pe care este situat). 

În timpul iernii, telescaunele ÅŸi telecabine ii duc pe schiori la inaltimi variind de la 1.155 m la Temù pana la 3.000 m pe gheÅ£arul Presena, cu trasee care oferă caracteristici extrem de variate ÅŸi un peisaj în continuă schimbare: de la pădure datand de sute de ani la vaste întinderi acoperite de zăpadă. În anumite zone zapada rămâne pe tot parcursul anului. Partiile sunt perfect acoperite cu zăpadă artificiala.

Ponte di Legno: este una dintre cele mai vechi statiuni de schi in Italia, dar, de asemenea, o statiune de vara celebra în întreaga zona a Alpilor. Pozitia sa este splendida, pe un platou însorit, la 1.260 m deasupra nivelului mării, strajuit de muntii Adamello. Centrul istoric este foarte pitoresc ÅŸi există, de asemenea, o piata plina de viaţă.

Ponte di Legno este o staÅ£iune bine echipata, cu pârtii pentru toate nivelurile de schiori ÅŸi cu zăpadă artificială, trasee de cross-country, conexiune cu Passo Tonale pentru a face o singură zonă de schi, patinaj, piscine, discoteci ÅŸi sali de jocuri.

Passo del Tonale: este un amfiteatru natural, în aer liber, raspandit de la o altitudine de 1.884 m până la 3.100 m. Una dintre cele mai bune statiuni de schi, Passo Tonale, împreună cu Ghetarul Presena, a asigurat întotdeauna sezoane extrem de lungi pentru sporturile pe zăpadă. Este locul ideal de antrenament pentru novici in materia de schi, cu partiile sale însorite orientate catre sud potrivite pentru incepatori si multe altele. VeÅ£i fi răsfăţaÅ£i! Încercati legendara partie "neagră" Paradiso, lunga de 3 km, cu o diferenta de altitudine de 710 m, sau lunga pârtie Alpino, întinsa pe mai mult de 4.500 m, cu o diferenta de nivel de 725 m.

Ghetarul Presena: este unul dintre putinii ghetari unde se poate schia si pe timpul verii. O moderna telecabina ii duce pe schiori pana la 2.585 m la Passo Paradiso: poarta de acces la gheÅ£ar, care se întinde în sus pana la 3.069 m la Cima Presena. MunÅ£ii maiestuosi formează un cerc care inconjoara gheÅ£arul.

Acesta este punctul de acces la cele mai frumoase locuri pentru schi off-piste din Alpi: Mandrone, Maroccaro, Cima Venezia ÅŸi Pisgana.

Gheţar oferă, de asemenea, posibilităţi de drumeţii, cu un fantastic traseu de alpinism, printre ramasite ale Primului Razboi Mondial.

Nu trebuie ratat traseul drept Presena – Tonale - Ponte di Legno.

Informatii utile :

- altitudine varf: 3.069 m ;

- altitudine baza: 1.250 m.

Partii de schi :

- total : 100 km

- traseu verde (foarte usor): 5 (30 km)

- traseu albastru (incepatori) : 10 (13 km)

- traseu rosu (intermediar) : 25 (42 km)

- traseu negru (avansat) : 6 (15 km)

Harta partii schi Tonale:

Harta partii schi Tonale

 

Total instalatii pe cablu : 32 

- gondola : 3

- telescaun : 19

- teleschi: 10

Cum se ajunge aici?

- cu avionul: cele mai apropiate aeroporturi sunt Verona (163 km), Milano Linate (250 km) si Milano Malpensa (280 km)

- cu trenul si autobuzul: catre Trentino sau Mezzocorona, iar apoi cu tren regional pana la Malè (linia Trento – Malè); din gara Malè se ia autobuzul (serviciu regulat) pana in Passo Tonale.