Oferte Ski Bulgaria. Oferte Revelion 2024 la schi !

Cauta unitati de cazare si ofertele Ski 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Tatranska Lomnica


10 - unitati de cazare

1 - unitate de 4 stele , 7 - unitati de 3 stele , 2 - unitati de 2 stele

Lungime totala partii: 7.5 m

Tipuri de partii: In statiune exista mai multe partii de diferite tipuri: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 904m

Altitudine varf partie: 2196m


Grandhotel Praha**** este situat la poalele varfului Lomnicky, la o altitudine de 908 metri. Cel mai apropiat aeroport se afla la o distanta de 20 de minute. Centrul de schi din Tatranska Lomnica se afla la 600 de metri de hotel.

Grandhotel Praha este un hotel de 4 stele construit in stilul Art Nouveau intre 1904-1905. Numele sau initial a fost Palota Szallo (Hotel Palace), dar in 1919 a fost schimbat, devenind Grandhotel Praha. De-a lungul timpului hotelul a oferit conditii de cazare ireprosabile si facilitati deosebite, pentru petrecerea vacantei perfecte intr-un cadru natural minunat.


Hotelul Horizont*** este situat in orasul Stara Lasna, care se afla la 4 kilometri de statiunea montana Tatranska Lomnica si 8 kilometri de statiunea Stary Smokovec. 

Locatia si facilitatile fac din hotelul Horizont*** destinatia ideala de vacanta si de relaxare, atat pentru familiile cu copii, cat si pentru tineri sau seniori.


Hotelul Sorea Hutnik I*** este situat in zona Tatranske Matliare, la poalele varfului Lomnicky, la aproximativ 2 kilometri de statiunea Tatranska Lomnica.

Renovat recent, hotelul Sorea Huntnik I*** se distinge prin atmosfera familiala, mancarea fantastica si un nou bowling center.


Hotelul Sorea Titris*** este situat intr-o zona linistita a statiunii Tatranska Lomnica. Centrul de schi pentru incepatori se afla la 200 de metri iar telefericul Skalnate Pleso este la 1 kilometru distanta.

Hotelul Sorea Titris*** este un hotel de familie cu o gama larga de servicii suplimentare, prin noul sau centru wellness Aqua Relax - water & sauna world.


Hotelul Sorea Uran*** este situat in centrul statiunii Tatranska Lomnica, la 300 de metri de teleschiul Jamy si la 900 de metri de teleschiul Skalnate Pleso.

Hotelul Sorea Uran*** din Tatranska Lomnica este locul ideal pentru petrecera vacantelor in familie, datorita facilitatilor sale deosebite si a conditiilor bune de cazare.


Hotelul Sorea Hutnik II** este situat in zona Tatranske Matliare, la poalele varfului Lomnicky, la aproximativ 2 kilometri de statiunea Tatranska Lomnica.


Hotelul Renomal*** este situat in statiunea Tatranska Lomnika, langa statia de autobuz si langa gara. Telescaunul catre Skalnate Pleso si catre varful Lomnicky se afla la 500 de metri.

Hotelul Renomal*** din Tatranska Lomnika a fost renovat recent si ofera conditii bune de cazare la preturi accesibile.


Pensiunea Teniscentrum*** este situata in apropierea partiilor de schi, in statiunea Tatranska Lomnica.

Pensiunea Teniscentrum*** este o locatie nou construita in stil montan, ce ofera cazare in camere confortabile si dispune de facilitati moderne.


Pensiunea Volga*** este situata in partea centrala a statiunii Tatranska Lomnika, la 500 de metri de funicularul catre Skalnate Pleso si la 400 de metri de zona de schi Jamy.

Pensiunea Volga*** este ideala pentru familiile cu copii si pentru persoanele care doresc liniste si intimitate.


Pensiunea Zora** este situata in statiunea Tatranska Lomnika, in apropierea partiilor de schi.

Pensiunea Zora** ofera conditii de cazare confortabile in apropierea schi-liftului ce duce spre Skalnate Pleso (lacul Muntele Stancos), cu posibilitati de petrecere a vacantei atat pe perioada iernii cat si pe perioada verii.

Tatranska Lomnica

Altitudine: 850m

Partii de ski: 7.5m

Lungime totala partii: 7.5m

Tipuri de partii: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 904m

Altitudine varf partie: 2196m

 

Cea mai intinsa asezare din Muntii Tatra, statiunea Tatranska Lomnica a fost fondata in anul 1892 si se afla situata la 850 metri altitudine fata de nivelul marii. Este situata la 6 km est fata de Stary Smokovec, la poalele masivului Lomnicky. La inceput asezarea a constat din cabane ale vanatorilor si cateva conace. Deoarece localitatea a apartinut de Velka Lomnica i s-a dat denumirea de Tatranska Lomnica. Statiunea are in prezent numeroase functiuni: este un centru pentru activitatile turistice ( partii de schi in Skalnate Pleso, excelente conexiuni de transport si numeroase optiuni de cazare ) si in acelasi timp sediu al administratiei Parcului National Tatra. Printre atractiile turistice se numara Muzeul Parcului National si gradinile botanice ale Expozitiei Naturii din cadrul parcului.

 

Statiunea de schi Tatranska Lomnica, informatii generale: numar partii: 8, lungime totala: 7,5 km, teleschiuri:2; telescaune:5; altitudine minima partie: 904 m; altitudine maxima partie: 2196 m; capacitate de transport: 6215 persoane/ora.

Statiunea de schi Tatranska Lomnica este situata in regiunea Tatra Inalta, altitudine minima 904 m, maxima 2196 m, cu o diferenta de nivel de 1340 m. Cele mai bune conditii de schi in statiunea Tatranska Lomnica sunt din Decembrie pana in Martie. Lungimea totala a partiilor este de 7.5 km, din care 4.9 km pot fi acoperiti cu zapada artificiala. Gradul de dificultate al partiilor este urmatorul: 2 partii pentru incepatori; 5 partii pentru intermediari si 1 partie pentru avansati.

In statiune exista telecabina si telescaune de 2 persoane, cu o capacitate totala de 6215 persoane pe ora. Varietatea partiilor din statiune face din aceasta un loc potrivit atat pentru incepatori cat si pentru schiori avansati. Exista scoala de schi pentru copii si tele-schi pentru copii. In statiune exista de asemenea instalatie de schi nocturna, pe o distanta de aproximativ 550 m.

 

HARTA PARTIILOR DE SCHI DIN TATRANSKA LOMNICA 

 

Harta Partii Ski Tatranska Lomnica