Oferte Ski Bulgaria 2020, Serbia si Slovacia. Oferte Revelion 2020 la schi !

Cauta unitati de cazare si ofertele Ski 2020

Alege
Perioada

1

Pusteria


5 - unitati de cazare

2 - unitati de 4 stele , 3 - unitati de 3 stele

Lungime totala partii: 55 km

Tipuri de partii: In statiune exista mai multe partii de diferite tipuri: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 1.100 mm

Altitudine varf partie: 2.407 mm


Park hotel Bellevue**** este situat in statiunea Dobbiaco (zona Pusteria), la aproximativ 200 m de centrul din Toblach (1.256 m), la aproximativ 800 m de statia instalatiilor de transport pe cablu Rienz, la 3 km de partia Haunold (St. Candido) si la 3 km de partia Vierschach Helm. Statia autobuzului care duce la partii este la 100 m (15.00 euro/ persoana/ saptamana).

Park hotel Bellevue**** din Toblach (Dobbiaco, Pusteria) este un hotel traditional, cu o istorie de mai bine de 100 de ani, situat intr-un minunat peisaj alpin. Combinatia intre eleganta exclusiva, aerul rustic si ospitalitatea italiana va vor asigura o vacanta de neuitat.


Hotelul Villa Stefania**** este situat intr-o zona linistita, aproape de centrul statiunii San Candido (la 200 m) si la aproximativ 500 m de statia instalatiilor pe cablu de la partia Haunold. Autobuzul care duce la partii opreste la 50 m de hotel.

Hotelul Villa Stefania****, situat la 200 m de centrul statiunii San Candido (Pusteria), este o varianta foarte buna de cazare, cu o lunga traditie in domeniul turismului.


Hotelul Baranci*** se bucura de o localizare privilegiata in statiunea San Candido: la 8 minute de mers pe jos pana la statia instalatiilor pe cablu catre Haunold. Tot pe jos se poate ajunge foarte usor la punctul de plecare al traseului de cross – country din Alta Pusteria si la patinoar. Hotelul este situat chiar in centru statiunii San Candido, iar autobuzul catre partii are statia la aproximativ 50 m de hotel.

Distanta pana la partie: 300 m.

Hotelul Baranci***, situat in centrul statiunii San Candido (Pusteria), inconjurat de vegetatia bogata a muntilor Dolomiti, se remarca prin atentia la detalii si prin serviciile orientate catre client.


Hotelul Löwe*** este situat la aproximativ 2 km de centrul statiunii San Candido, la 150 m de partille de schi, in mijlocul unui superb peisaj de munte din Alta Pusteria. Partia de schi Haunold este la 3 km.

Hotelul Löwe***, situat in mijlocul unui superb peisaj de munte din muntii Dolomiti (San Candido, Alta Pusteria) este o destinatie excelenta in orice anotimp, oferind confort si relaxare.


Hotelul Sonne*** este situat intr-o zona linistita, la aproximativ 500 m de centrul statiunii San Candido. Autobuzul care duce catre Helm si Haunold (la aproximativ 5 km distanta) opreste chiar in fata hotelului.

Distanata pana la partiile de schi: Rienz – 1km, Helm – 10 km, Haunold – 5 km.

Hotelul Sonne***, situat chiar in centrul statiunii Dobbiaco, in mijlocul pitorescului peisaj al celor „Trei Varfuri”, va asteapta intr-o atmosfera placuta, pentru a petrece o vacanta relaxanta impreuna cu familia sau prietenii.

Pusteria

Partii de ski: 55 kmm

Lungime totala partii: 55 kmm

Tipuri de partii: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 1.100 mm

Altitudine varf partie: 2.407 mm

Zona turistica a celor Trei Vârfuri cuprinde localităţile: Braies, Villabassa, Dobbiaco (1240m), San Candido (1173 m) ÅŸi Sesto (1316 m).

Simbolul cel mai popular din DolomiÅ£i - cele Trei Varfuri sunt "Tre Cime di Lavaredo" (atingand altituni de 2999 m, 2973 m si respectiv 2857 m); până în 1919 aceasta zona a fost considerata graniÅ£a dintre Austria ÅŸi Italia, iar in prezent marchează granita dintre provinciile italiene Bolzano (Alta Pusteria) ÅŸi Belluno (Cortina d'Ampezzo).

Tre Cime este de asemenea punctul din care izvoraste raul Rienza, care trece prin lacurile Lago di Landro ÅŸi Lago di Dobbiaco, intra in Valea Pusteria si se alătura în cele din urmă râului Isarco in apropiere de Bressanone.

In zona Alta Pusteria domina Cross-country-ul, cu mai mult de 200 de km de pârtii potrivite pentru fiecare tip de schior (incepator, mediu sau avansat).

Centrul de Nordic Skinng este in Dobbiaco, zona care a gazduit deja de patru ori Cupa Mondială de Cross Country.

CondiÅ£iile ideale de zăpadă de pe partii sunt motivul pentru gazdiurea în fiecare an a Campionatului Mondial de Snowboard.

Dar "în umbra" celor “Tre Cime” există o mulÅ£ime de posibilităţi de schi alpin, de asemenea.

Există sapte statiuni de schi in Alta Pusteria: Elmo Monte (Sesto), Rossa Croda (Sesto), Waldheim Sesto, Monte Baranci (San Candido), Dobbiaco Rienza, Passo Monte Croce şi Braies.

Cea mai importante zona de schi este Sesto; de acolo instalatiile de transport pe cablu duc schiorii pe platoul Croda Rossa (Rotwand 2000 m), sub varfurile celor Tre Cime, sau pe partea opusa a platoului sub Monte Elmo (platou la 2050 m, vârf la 2433m).

Printre pârtiile care merită menÅ£ionate amintim partia Raut, cu o lungime aproximativa de 3,8 km, cunoscuta si sub numele de "Direttissima", cea mai lunga panta (4,75 km) pana la Versciacio, ÅŸi traseul negru Hahnspiel-Eck pana la Cabana Larch.

Zona de achi Alta Pusteria face parte din Dolomiti – Superski; după achiziÅ£ionarea skipass-ului special, schiorii se mucura de posibilitatea de a schia în 12 zone distincte, cu mai mult de 1200 km de partie.

Autobuzele speciale ii duc pe schiori pana la Plan de Corones ÅŸi Alta Badia, foarte bine conectate cu statiunile din Sella Ronda.

Informatii utile :

- altitudine varf: 2.407 m ;

- altitudine baza: 1.100 m.

Partii de schi :

- total : 43 (55 km)

- traseu albastru (incepatori) : 16

- traseu rosu (intermediar) : 21

- traseu negru (avansat) : 6

- 4 patinoare

- 6 partii pentru sanius

- 19 partii pentru Cross – Country cu o lungime totala de 200 km.

Harta partii:

Harta partiilor de schi din Pusteria

 

Total instalatii pe cablu : 28

- telecabina : 1

- gongola : 3

- telescaun : 6

- ski lift : 18

Cum se ajunge aici?

- cu avionul: Treviso – 170 km, Venetia – 178 km, Verona – 257 km

- cu trenul: pana la Fortezza si de acolo cu tren regional catre Dobbiaco

- cu autobuzul: catre Dobbiaco sau San Candido.