Oferte Ski Bulgaria 2020, Serbia si Slovacia. Oferte Revelion 2020 la schi !

Cauta unitati de cazare si ofertele Ski 2020

Alege
Perioada

1

Plose


6 - unitati de cazare

1 - unitate de 4 stele , 5 - unitati de 3 stele

Lungime totala partii: 40 km

Tipuri de partii: In statiune exista mai multe partii de diferite tipuri: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 1.067 mm

Altitudine varf partie: 2.512 mm


Complexul hotelier Best Western Grüner Baum**** este situat in centrul cartierului Stufels, cel mai vechi cartier din Bressanone, bucurandu-se de o vedere placuta catre raul Isarco. Complxul este format din hotelul Grüner Baum, hotelul Stremitzer, vila Rapp si pensiunea Gasser (ultima locatie este situata la numai 2 minute distanta de mers pe jos de centru istoric al orasului). Partiile de schi sunt la 6 km, iar transferul pana la partie se face cu autobuz. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 50 m, centrul statiunii – 200 m, baruri, restaurante, magazine – 200 m, cea mai apropiata gara – 1 km, cel mai apropiat aeroport (Bolzano) – 45 km.

Complexul hotelier Best Western Grüner Baum**** din Bressanone este o varianta foarte buna de cazare, oferind confort si relaxare celor care doresc sa schieze in zona Plose.


Hotelul Aurora*** este situat intr-o zona cu vedere extraordinara catre Geisler sau Peitlerkofel, in imediata apropiere a celor 40 km de partii de schi de diferite nivele de dificultate. Iarna se poate ajunge la hotel direct de pe partie, pe schiuri. Distante pana la: centrul oraslului Bressanone – 18 km, restaurante, baruri (St. Andrea) – 2 km, gara din Bressanone – 18 km, cel mai apropiat aeroport (Innsbruck) – 80 km, partiile de schi – 200 m.

Hotelul Aurora*** din Bressanone (Plose) este locatia ideala atat pe timp de vara (este punctul ideal de start pentru o multime de trasee pe munte), cat si in timpul iernii (este situat la 200 m de partiile de schi, fiind foarte usor accesibil direct de pe partie).


Pensiunea Goldener Schlüsser*** este situata in centrul istoric al orasului Bressanone, intr-o zona destul de linistita si cu acces auto limitat. Distante pana la: centrul statiunii – 150 m, baruri, restaurante, magazine – 100 m, partiile de schi – 8 km, cea mai apropiata gara – 2.5 km, cel mai apropiat aeroportl: Verona – 205 km sau Innsbruck – 70 km, Aquarena – 100 m.

Pensiunea Goldener Schlüsser*** este locul ideal pentru romanticii care iubesc plimbarile lungi in centrul istoric al orasului Bressanone; partiile de schi din plose sunt la aproximativ 8 km.


Hotelul Mair am Bach*** este situat pe muntele Plose, la altitudinea de 860 m, intr-o zona linistita, oferind o vedere superba asupra zonei. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 60 m, centrul orasului Bressanone – 5.6 km, restaurante, baruri, magazine – 3 km, cea mai apropiata gara – 6 km, cel mai apropiat aeroport – 40 km, partiile de schi din Plose – 3.5 km.

Hotelul Mair am Bach***, situat la 5.6 km de centrul orasului Bressanone, este locatia ideala pentru cei care cauta relaxare intr-un peisaj mirific din zona de schi Plose (partiile sunt la 3.5 km).


Pensiunea Summererhof*** este situata intr-o zona linistita, inconjurata de munti si poieni, la 1.5 km de partiile din Plose si la 6 km de orasul Bressanone. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 2 km, baruri, restaurante, magazine – 1.5 km, cea mai apropiata gara – 6 km, cel mai apropiat aeroport – 50 km.

Pensiunea Summererhof***, situata la 6 km de centrul statiunii Bressanone, este locatia ideala pentru cei care doresc sa imbine sporturile de iarna cu relaxarea in frumoasa zona Plose.


Hotelul Torgglerhof*** este situat intr-o zona linistita si insorita, inconjurat de paduri si poienite, oferind o vedere panoramica asupra orasului Bressanone si a muntilor Dolomiti. Distante pana la: centrul orasului Bressanone – 7 km, partiile de schi din Plose – 4 km, statia mijloacelor de transport in comun – 50 m, magazine – 3 km, cea mai apropiata gara – 8 km, cel mai apropiat aeroport – 45 km.

Hotelul Torgglerhof***, situat la 7 km de Bressanone si la 4 km de partiile de schi din Plose, ofera o panorama nemaipomenita asupra orasului Bressanone si a multilor Dolomiti.

Plose

Partii de ski: 40 kmm

Lungime totala partii: 40 kmm

Tipuri de partii: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 1.067 mm

Altitudine varf partie: 2.512 mm

 

Plose este situat in partea de nord – est a provinciei Tirolul de Sud si cuprinde localitatile Bressanone si St. Andrea.

De pe culmile muntelui Plose vă puteÅ£i bucura de o vedere panoramică de 360° asupra Dolomitilor, Alpilor si Vaii Isarco pe tot parcursul anului.

Pentru cei care iubesc sporturile de iarna, Plose reprezinta destinaÅ£ia finală din cadrul caruselului Dolomiti Superski, oferind: 9 instalatii moderne de transport pe cablu, 40 de km de pârtii cu zapada garantata pentru toate nivelurile de dificultate de la incepator la avansat. In plus, ofera multe trasee de cross - country, un parc de distracÅ£ii - Snow Island, trasee de iarnă ÅŸi o varietate de cabane ÅŸi restaurante originale.

Plose este locul de origine al celebrului "Trametsch", cea mai lungă partie de schi pregătita în Tirolul de Sud, cu o lungime de 9 km ÅŸi o diferenta de nivel de 1.400 m – este o reală provocare pentru toÅ£i schiorii! Plose este statiunea ideala pentru întreaga familie ÅŸi pentru toate nivelurile de schiori si tipurile de schi: schi alpin, cross - country, snowboard. Pe snowboarderi ii asteapta un mare parc de distractii, cu trambuline, quarter - pipes, balustrade ÅŸi boardercross pregătite zilnic de echipa Snow Island.

Cei care nu schiaza si familiile cu copii mici pot lua parte la toate numeroase alte activităţi care, impreuna cu compactitatea zonei de ski, va vor oferi tuturor o vacanta de neuitat.

Informatii utile :

- altitudine varf: 2.512 m ;

- altitudine baza: 1.067 m.

Partii de schi :

- total : 40 km

- traseu albastru (incepatori) : 9 km

- traseu rosu (intermediar) : 22 km

- traseu negru (avansat) : 9 km

Harta partii schi Plose:

Harta partii schi Plose

 

Total instalatii pe cablu : 10

- gondola : 1

- telescaun : 7

- ski lift : 2