Oferte Ski Bulgaria 2020, Serbia si Slovacia. Oferte Revelion 2020 la schi !

Cauta unitati de cazare si ofertele Ski 2020

Alege
Perioada

1

Plan de Corones - Kronplatz


20 - unitati de cazare

4 - unitati de 4 stele , 13 - unitati de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele

Lungime totala partii: 105 km

Tipuri de partii: In statiune exista mai multe partii de diferite tipuri: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 1.440 mm

Altitudine varf partie: 2.275 mm


Hotelul Muhlgarten**** este situat in statiunea Riscone (Reischach), intr-o zona linistita, inconjurat de verdeata, aproape de centrul statiunii. Orasului Brunico este la 3 km, iar partiile de schi din Plan de Corones sunt la 1 km. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 100 m, cea mai apropiata gara – 4 km, cel mai apropiat aeroport – 90 km, restaurante, baruri, magazine – 100 m.

Se ofera transport gratuit pana la partie.

Hotelul Muhlgarten****, situat in centrul statiunii Reischach, ofera conditii foarte bune de cazare si confort optim in El Dorado-ul schiului – Plan de Corones – Kronplatz.


Hotelul Petrus**** este situat intr-o zona linistita a statiunii San Lorenzo, foarte aproape de centrul statiunii Riscone, la 3 km de orasul Brunico, fiind inconjurat de verdeata. Distante pana la: zona de schi Plan de Corones – 1 km, statia instalatiilor de transport pe cablu din Plan de Corones – 500 m, statia mijloacelor de transport in comun – 200 m, cea mai apropiata gara – 3 km, restaurante, baruri, magazine – 3 km, cel mai apropiat aeroport – 100 km.

Hotelul Petrus**** din Riscone (Plan de Corones – Kronplatz), renovat total in 2008, este o varianta foarte buna de cazare, ideala in special pentru iubitorii sporturilor de iarna; hotelul este situat la numai 00 m de El Dorado-ul schiului – Plan de Corones.


Hotelul Schönblick**** este situat in la numai 300 m distanta fata de statiile instalatiilor de transport pe cablu din Plan de Corones – Kronplatz, la 300 m de centrul statiunii Riscone si la 3 km de centrul orasului Brunico. Autobuzul care duce pana la partii opreste chiar in fata hotelului. Distante pana la: centrul orasului Brunico – 3 km, restaurante, baruri – 300 m, magazine (Brunico) – 3 km, partiile de schi – 300 m, cea mai apropiata gara (Brunico) – 3 km, cel mai apropiat aeroport (Bolzano) – 80 km.

Hotelul Schönblick**** din Riscone este ideal pentru iubitorii sporturilor de iarna, fiind situat la 300 m de partiile de schi din Plan de Corones – Kronplatz, una dinte cele mai frumoase zone de schi din zona Tirolului de Sud, cu 90 km de partii si 5 tipuri diferite de partii.


Sport hotel Winkler Wellness & Spa**** este situat intr-o zona linistita si plina de verdeata din statiunea San Lorenzo (Plan de Corones – Kronplatz). Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 20 m, centrul statiunii – 3 km, restaurante, baruri, magazine – 1 km, cea mai apropiata gara – 1 km, cel mai apropiat aeroport – 100 km, partiile de schi din Plan de Corones – Kronplatz – 800 m.

Sport hotel Winkler Wellness & Spa**** este una dintre cele mai bune unitati de cazare din Tirolul de Sud, situata la numai 800 m de partiile din Plan de Corones – Kronplatz.


Hotelul Adler*** este situat la 300 m de centrul statiunii Rasen (Plan de Corones – Kronplatz), statiune situata la 10 km de orasul Brunico si la 4 km de statiile instalatiilor de transport pe cablu din Plan de Corones. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 200 m, cea mai apropiata gara – 2 km, baruri, restaurante, magazine – 300 m, partiile de schi – 4 km, cel mai apropiat aeroport – 90 km.

Se ofera transport gratuit pana la partie.

Hotelul Adler*** din Rasen (Plan de Corones – Kronplatz) este o varianta buna de cazare, care ofera confort si relaxare intr-una dintre cele mai bune zone de schi din Italia.


Hotelul Andreas Hofer*** este situat la aproximativ 500 m de centrul statiunii Brunico si la 3 km de partiile de schi din Kronplatz. Statia autobuzului care duce la partii (gratuit) este la 20 m de hotel.

Distante pana la: aeroportul Bolzano – 80 km, gara – 1 km, restaurante, baruri, magazine – 200 m.

Hotelul Andreas Hofer*** este o varianta buna de cazare pentru iubitorii sporturilor de iarna; este situat in apropierea celor 104 km de partii de schi din Kronplatz, in Brunico.


Hotelul Chalet Corso*** superior este situat la 900 m de partiile de schi din Plan de Corones – Kronplatz, fiind inconjurat de muntii din San Vigilio di Marebbe. Statia autobuzului care duca la partie gratuit este la 10 m de hotel. Distante pana la: centrul statiunii – 500 m, restaurante, baruri, magazine – 500 m, partiile de schi – 900 m, cea mai apropiata gara – 18 km, cel mai apropiat aeroport – 90 km.

Hotelul Chalet Corso*** superior din San Vigilio di Marebbe este o unitate foarte buna de cazare, oferind confort si relaxare la numai 900 m de partiile de schi din Plan de Corones – Kronplatz.


Hotelul Corso*** este situat chiar in centrul istoric al orasului Brunico, oferind o vedere spectaculoasa inspre faimosul castel din oras. Distante pana la: partiile de schi din Plan de Corones – Kronplatz (141 km de partii) – 2.5 km, statia mijloacelor de transport in comun – 15 m, centrul orasului – 10 m, cea mai apropiata gara – 300 m, restaurante, baruri, magazine – 10 m, cel mai apropiat aeroport – 75 km.

Hotelul Corso*** este o varianta foarte buna de cazare, potrivita atat iubitorilor sporturilor de iarna, cat si celor care iubesc plimbarile lungi si romantice in centrul istoric al orasului Brunico (Plan de Corones – Kronplatz).


Hotelul Goldene Rose*** este situat in centrul orasului Brunico, la aproximativ 3 km de Plan de Corones (Kronplatz), destinatia ideal pentru iubitorii sporturilor de iarna.

Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 50 m, cel mai apropiat aeroport – 90 km, centrul orasului – 10 m, gara – 700 m, restaurante, baruri, magazine – 50 m, partiile de schi – 3 km.

Goldene Rose*** este un hotel cu o istorie veche, situat chiar in centrul orasului Brunico (Plan de Corones – Kronplatz), fiind destinatia perfecta pentru iubitorii de schi.


Pensiunea Im Moos*** este situata in statiunea Rasen, la 10 km de orasul Brunico (Plan de Corones – Kronplatz). Distante pana la: partiile de schi din Plan de Corones – Kronplatz – 4 km, statia mijloacelor de transport in comun – 100 m, centrul orasului Brunico – 8 km, gara din Brunico – 10 km, cel mai apropiat aeroport – 100 km, restaurante, baruri – 3 – 8 km, magazine – 8 km.

Pensiunea Im Moos***, situata in Rasen (la 10 km de Brunico, in Plan de Coirones – Kronplatz), este locul ideal pentru atat pentru relaxare, cat si pentru sport. Frumusetea naturii si peisajele din muntii Dolomiti ii atrag atat pe iubitorii sporturilor de iarna, cat si pe iubitorii frumusetilor naturii.


Hotelul Krondlhof*** este situat la poalele muntelui Plan de Corones, in mijlocul unui minunat peisaj din statiunea Riscone, in apropiere de orasul Brunico. Distante pana la: statiile instalatiilor de transport pe cablu – 700 m, centrul orasului Brunico – 1.5 km, statia mijloacelor de transport in comun – 150 m, cea mai apropiata gara – 1.5 km, restaurante, baruri, magazine – 1.5 km, partiile de schi – 1.5 km, cel mai apropiat aeroport – 140 km.

Gratie localizarii sale, Hotelul Krondlhof*** din Riscone (in apropiere de Brunico) este varianta optima de cazare pentru iubitorii sporturilor de iarna, fiind situat 1.5 km de partiile din Plan de Corones – Kronplatz si la 700 m de statiile instalatiilor de transport pe cablu.


Pensiunea Lechnerhof*** este situata intr-o zona linistita, inconjurata de verdeata, in statiunea San Lorenzo, foarte aproape de centrul localitatii Riscone (Plan de Corones – Kronplatz). Orasul Brunico este situat la 3 km, iar partiile de schi din Plan de Corones la aproximativ 1 km. Statia instalatiilor de transport pe cablu este la 500 m. Distante pana la: cea mai apropiata gara  (Brunico) – 3 km, cel mai apropiat aeroport – 90 km.

Pensiunea Lechnerhof*** din San Lorenzo (Riscone, Plan de Corones) este ideala pentru familiile cu copii sau pentru grupurile de prieteni care prefera sistemul de masa self catering.


Hotelul Olympia*** este situat intr-o zona linistita si insorita, la o altitudine de 920 m, in statiunea Riscone (Reischach), la 1.5 km de orasul Brunico, in zona Plan de Corones – Kronplatz, si la 600 m de statiile instalatiilor de transport pe cablu. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 50 m, centrul orasului – 1.5 km, cea mai apropiata gara (Brunico) – 2 km, cel mai apropiat aeroport – 80 km, restaurante, baruri, magazine – 1.5 km, partiile de schi – 800 m.

Hotelul Olympia***, situat in statiunea Riscone (la 1.5 km de Brunico, in zona Plan de Corones – Kronplatz), ofera conditii bune de cazare, in mijlocul unui peisaj de poveste.


Pensiunea Prack*** este situata pe un platou insorit din Tirolul de Sus, la 500 m de centrul statiunii Riscone, la altitudinea de 956 m, la 900 m de zona de schi Plan de Corones – Kronplatz. Distante pana la: partiile de schi – 900 m, centrul statiunii – 500 m, cea mai apropiata gara – 3 km, cel mai apropiat aeroport (Bolzano) – 75 km, restaurante, baruri – 500 m.

Pensiunea Prack***, situata la 500 m de centrul statiunii Riscone, este perfecta pentru iubitorii sporturilor de iarna, fiind localizata ideal pentru a permite accesul catre cei 90 km de partii din Plan de Corones – Kronplatz.


Hotelul Reischacherhof*** superior este situat intr-o zona linistita si insorita, la cateva minute de mers pe jos pana in centrul statiunii Riscone. Orasul Brunico este la 1.5 km, iar El Dorado-ul schiului – Plan de Corones – la 1 km. Statia instalatiilor de transport pe cablu din Plan de Corones este la 800 m (exista transport gratuit pana acolo). Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 50 m, centrul statiunii Riscone – 50 m, restaurante, baruri, magazine – 100 m, cea mai apropiata gara – 2.5 km, cel mai apropiat aeroport – 100 km.

Hotelul Reischacherhof*** superior este o varianta foarte buna de cazare, ideala in special pentru iubitorii sporturilor de iarna (partiile de schi din Plan de Corones sunt la 800 m distamta fata de hotel; se ofera transport gratuit pana la partie).


Pensiunea Royal Hinterhuber*** apartine complexului Royal Hinterhuber, alaturi de hotelul de 4* cu acelasi nume, situat la 100 m distanta. Pensiunea este situata in statiunea Riscone, la 4 km de centrul orasului Brunico (Plan de Corones – Kronplatz); distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 100 m, cea mai apropiata gara (Brunico) – 4 km, restaurante, baruri, magazine (Brunico) – 4 km, cel mai apropiat aeroport – 100 km, partiile de schi – 2 km.

Pensiunea Royal Hinterhuber*** din Riscone (Brunico, Plan de Corones – Kronplatz) este o varianta buna de cazare, atat pentru familiile cu copii, cat si pentru grupurile de prieteni care prefera regimul de masa self catering.


Hotelul Tannenhof*** este situat la poalele muntelui Plan de Corones, in mijlocul unui peisaj minunat din statiunea Riscone (in apropiere de Brunico). Distante pana la: partii – 350 m, statia instalatiilor de transport pe cablu – 150 m, centrul orasului Brunico – 1.5 km, statia mijloacelor de transport in comun – 50 m, cea mai apropiata gara – 1.5 km, restaurante, baruri, magazine – 1.5 km, cel mai apropiat aeroport – 100 km.

Gratie localizarii sale, hotelul Tannenhof*** din Riscone (in apropiere de Brunico) este varianta optima de cazare pentru iubitorii sporturilor de iarna, fiind situat la numai 350 m de partiile din Plan de Corones – Kronplatz.


Complexul de apartamentele Tantalus** este situat in statiunea St. Lorenz, in apropiere de Riscone si de partiile de schi din Plan de Corones – Kronplatz (1.5 km). Statia autobuzului care duce la partie (gratuit) este la 100 m. Distante pana la: centrul orasului Brunico -  2 km, partii – 1.5 km.

Complexul de apartamentele Tantalus**, din Riscone (Plan de Corones – Kronplatz) este locatia ideala pentru familiile cu copii sau pentru grupurile de prieteni care prefera sistemul de masa self catering.


Complexul de apartamente Living este situat in statiunea Lutago (Luttach), in zona Plan de Corones – Kronplatz. Cu aceasta statiune incepe Valea Aurina, inconjurata de munti cu altitudini de pana la 3.000 m. Statiunea ofera, pe langa magazine, restaurante si unitati de cazare, diferite posibilitati de petrecere a timpului liber: rafting pe raul Aurino, schi in zonele de schi din apropiere (Klausberg – 4 km, Speikboden – 2 km, Kronplatz – 12 km). Distante pana la: centrul statiunii – 200 m, cea mai apropiata gara (Bressanone) – 53 km, cel mai apropiat aeroport (Verona) – 250 km, restaurante, baruri, magazine – 200 m.

Complexul de apartamente Living, situat la 200 m de centrul statiunii Lutago (Luttach) din zona Plan de Corones – Kronplatz, este locul ideal de cazare in special pentru familiile cu copii sau pentru grupurile de prieteni care prefera sistemul de masa self – catering.


Pensiunea Rosen este situata in centrul statiunii Riscone, la aproximativ 4 km de orasul Brunico. Distante pana la: partiile de schi – 800 m, centrul statiunii – 400 m, cea mai apropiata gara (Brunico) – 4 km, restaurante, baruri, magazine – 400 m, cel mai apropiat aeroport (Verona) – 230 km.

Pensiunea Rosen din Riscone (Plan de Corones – Kronplatz) este ideala pentru familiile cu copii sau pentru grupurile de prieteni care prefera sistemul de masa self catering.

Plan de Corones - Kronplatz

Partii de ski: 105 kmm

Lungime totala partii: 105 kmm

Tipuri de partii: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 1.440 mm

Altitudine varf partie: 2.275 mm

 

Conform vechii legendei Laden, Plan de Corones (Kronplatz) a fost locul unde regina razboinica din Fanes, Dolasilla a fost încoronata cu magia piatra pretioasa "Rajëta". O mai buna locatie ar fi fost greu de imaginat, deoarece din partea de sus a Planului de Corones (2.775 m), se poate admira una dintre cele mai frumoase panorame din intregul lant al Dolomitilor.

La poalele muntelui se intinde Valea Puster (Val Pusteria/ Pustetal), cu principalul oras Brunico (Bruneck - 838 m), al cărui centru medieval pastreaza si in zilele noastre semne din splendoarea timpurilor stravechi, atunci când Brunick era punctul principal de comerÅ£ul pe drumul de la Ausburg la Venetia.

Satele S. Vigilio di Marebbe, Valdaora, S. Lorenzo di Sebato, Perca fac parte din zona Kronplatz, iar celelalte sate in numar de 13 situate in zona sunt: Chienes, Falzes, Rasun în Valle Anterselva, Terento, Monguelfo, Tesido, Anterselva, Valle di Casies ÅŸi Gais - Villa Ottone.

Pe varful muntelui se poate ajunge din Brunico prin Riscone (Reischach), dar cea mai mare parte a partiilor ocupă partea de nord - est a Olag, in zona Valdaora.

Situat pe partea opusă, Marrebbe faciliteaza accesul catre partiile sudice ale Kronplatz ÅŸi catre alte două vârfuri: Piz da Peres ÅŸi Piz de Plaies. Piz de Plaies a fost recent conectat prin intermediul noii instalatii prin cablu "Piculin" cu satul Piccolino, situat la începutul zonei Alta Badia.

Din Piccolino, din apropiere de San Martino, in Badia, autobuzele ii duc pe schiori pana la partiile din Alta Badia, conectate cu alte staţiuni din zona Sella.

Schiorii mai avansati isi pot verifica aptitudinile pe 6 trasee negre, în special pe Hernegg, de 5,1 km lungime, cu nivel de 1320 m si inclinare de până la 68%, scurt (366 m), dar foarte exigent si mentinut perfect sau pe recent inaugurata Piculin de 2 km lungime.

Pentru cei care nu au schiat suficient în timpul zilei, partiile Guttenberg si Panorama le stau la dispozitie pana la ora 22.00 (cu nocturna).

Peste 40 de cabane tradiţionale, 300 de hoteluri si o multime de restaurante vor face vacanta dvs. cu adevărat de neuitat.
Numeroase locuri après-ski sunt situate în sate, dar, de asemenea, pe partii ; restaurante din apropierea teleschiurilor sunt populare atât în rândul turistilor cat si al localnicilor.
Va recomandam "K1" la Riscote, lângă Brunico, de asemenea, Skistadl în Valdaora ÅŸi La Scodada în S. Vigilio di Marebbe.

Informatii utile :

- altitudine varf: 2.275 m ;

- altitudine baza: 1.440 m.

Partii de schi :

- total : 40 (105 km)

- traseu albastru (incepatori) : 23 (52 km)

- traseu rosu (intermediar) : 11 (27 km)

- traseu negru (avansat) : 6 (26 km)

Exista de asemenea 190 km de Cross – country.

Snowpark Kronplatz (situat in apropiere de partia Belvedere): suprafata – 58.300 m², lungime – 750 – 800 m, latime – 170 m, punct de pornire – 2.230 m.

Harta partii schi Plan de Coronbes - Kronplatz:

Harta partii schi Plan de Corones

 

Total instalatii pe cablu : 30

- gondola : 19

- telescaun : 6

- ski lift : 5

Cum se ajunge aici?

- cu avionul: Treviso – 197 km, Venetia – Marco Polo – 206 km

- cu trenul: catre Fortezza (Franzensfeste) si de acolo cu tren regional catre Brunico

- cu autobuzul: catre Brunico.