Oferte Ski Bulgaria 2020, Serbia si Slovacia. Oferte Revelion 2020 la schi !

Cauta unitati de cazare si ofertele Ski 2020

Alege
Perioada

1

Paganella


6 - unitati de cazare

6 - unitati de 3 stele

Lungime totala partii: 50 km

Tipuri de partii: In statiune exista mai multe partii de diferite tipuri: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 1.040 mm

Altitudine varf partie: 2.125 mm


Hotelul Allo Zodiaco*** este situat la cateva minute de mers pe jos de centrul statiunii Andalo (o localitate linistita, intre Paganella si Dolomiti di Brenta, la 1.040 m altitudine), in zona Paganella, si la 400 m de instalatiile de transport pe cablu. Centrul sportiv (Centrul wellness si piscinele Aqua In, care ofera tarife speciale pentru oaspetii hotelului) este situat la 200 m de hotel. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 30 m, centrul statiunii – 200 m, baruri, restaurante, magazine – 200 m, cea mai apropiata gara – 18 km, cel mai apropiat aeroport – 200 km.

Hotelul Allo Zodiaco*** este o varianta foarte buna de cazare pentru cei care vor sa combine relaxarea cu sporturile de iarna, in Andalo (Paganella).


Hotelul Arcobaleno*** superior este situat la jumatatea distantei dintre satul Fai della Paganella si partiile de schi (700 m), pe platoul Paganella, la 950 m altitudine. Distante pana la: statia mijloaclor de transport in comun – 700 m, restaurante, baruri – 300 m, magazine – 700 m, cea mai apropiata gara (Mezzacorona) – 15 km, cel mai apropiat aeroport (Verona) – 150 km.

Hotelul Arcobaleno*** superior, situat la jumatatea distantei dintre satul Fai della Paganella si partiile de schi (700 m), pe platoul Paganella, la 950 m altitudine, este o unitate de cazare care isi asteapta clientii atat pe timp de iarna, cat si pe timp de vara. Autobuzele locale ii duc pe turisti in sezonul de iarna direct la instalatiile de transport pe cablu din Paganella, o zona cu mai mult de 50 km de partii.


Hotelul Costa Verde*** este situat la cateva minute de mers pe jos pana in centrul statiunii Andalo (Paganella) si la 500 m de instalatiile de transport pe cablu. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 150 m, centrul statiunii – 500 m, restaurante, baruri, magazine – 500 m, partiile de schi – 500 m, cea mai apropiata gara (Mezzacorona) – 20 km, cel mai apropiat aeroport (Verona) – 140 km, Lacul Molveno – 7 km.

Hotelul Costa Verde***, situat la 500 m de centrul statiunii Andalo (Paganella) si la 500 m de partiile de schi, este ideal atat pentru iubitorii sporturilor de iarna, cat si pentru cei care doresc sa fie aproape de centrul statiunii (cu toate atractiile acestuia).


Hotelul Fai*** este situat intr-o zona linistita si insorita, pe platoul Paganella, pe o terasa cu vedere catre valea Adige pe o parte si dealurile Paganella pe cealalta, la 100 m de centrul statiunii Fai della Paganella, punctul de start al partiilor Paganella. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 100 m, partiile de schi – 1.2 km, restaurante, baruri, magazine – 100 m, cea mai apropiata gara (Mezzocorona) – 15 km, cel mai apropiat aeropoirt (Verona) – 150 km.

Hotelul Fai***, situat la 100 m de centrul statiunii Fai della Paganella, ofera vizitatorilor sai, pe langa posibilitatea de a schia pe partiile din apropiere, un peisaj nemaipomenit (hotelul este situat pe platoul Paganella, pe o terasa cu vedere catre valea Adige pe o parte si dealurile Paganella pe cealalta).


Hotelul Londra*** este situat intr-o zona linistita, in apropiere de centrul statiunii Molveno (Paganella), cu o vedere superba catre lac. Se ofera transport gratuit (statia este la 150 m de hotel) pana la partiile din Andalo (4 km) sau la cele din Fai della Paganella (12 km). Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 100 m, centrul statiunii – 300 m, restaurante, baruri, magazine – 300 m, cea mai apropiata gara (Mezzocorona) – 20 km, cel mai apropiat aeroport (Verona) – 140 km, lac – 9 km.

Hotelul Londra***, situat la 300 m de centrul statiunii Moena (Paganella), ofera pe de o parte o vedere superba gratie localizarii sale, iar pe de alta conexiuni foarte bune cu partiile din apropiere: Andalo (4 km) sau la cele din Fai della Paganella (12 km), gratie serviciul de transport gratuit oferit.


Hotelul Splendid*** este situat intr-o zona linistita, inconjurat de verdeata, la 300 m de centrul statiunii Andalo (Paganella) si la 250 m de punctul de start al noii telecabine. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 20 m, centrul statiunii – 300 m, partiile de schi – 200 m, restaurante, baruri, magazine – 300 m, cea mai apropiata gara – 20 km, cel mai apropiat aeroport – 200 km.

Hotelul Splendid***, situat la 300 m de centrul statiunii Andalo (Paganella) si la 200 m de partiile de schi, este ideal pentru cei care vor sa combine relaxarea conferita de zona linistita in care este localizat hotelul cu sporturile de iarna.

Paganella

Partii de ski: 50 kmm

Lungime totala partii: 50 kmm

Tipuri de partii: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 1.040 mm

Altitudine varf partie: 2.125 mm

 

Zona Paganella este situata in partea sud – vestica a provinciei Trentino (Tirolul de Sud).

Muntele Paganella (2.125 m):

Oferă mai mult de 60 km de partii de schi cu grade de dificultate diferite. Zona de schi dispune de 19 instalatii avansate de transport pe cablu, pe deplin conectate, cu o capacitate de transport a 2.600 de persoane pe oră. Partiile au fost construite pe versanÅ£ii nord-vestici ai muntelui, începând de la 2.125 de metri in vârf ÅŸi pierzandu-se in pădurea verde de brad.
Traseele late si curbate, cu zăpadă constanta ÅŸi pregătite cu mare grijă pentru siguranta schiorilor, va stau la dispozitie în centre din Andalo la vest ÅŸi Fai della Paganella la nord. Punctul de excelenţă al Muntelui Paganella este renumitul "3-Tre", o pârtie care a văzut spectacole de neuitat ale campionilor legendari, cum ar fi Zeno Colo ÅŸi Celina Seghi, care, cu peste 40 de ani în urmă, au pus bazele celebrei Cupe Mondiale pe paretiile de pe Fai della Paganella.

Zona de schi Paganella indeplineste cerinÅ£ele oricarui tip de schior, gratie varietatii zone de schi, impartite in partii uÅŸoare, de dificultate medie ÅŸi partii pentru schiorii avansati. Capacitatea de a furniza zăpadă artificială pe toate aceste pârtii garanteaza posibilitatea de a schia din decembrie până la sfârÅŸitul sezonului. 95% din trasee pot fi acoperite cu zăpadă artificială, dacă este nevoie. Skipass-ul Paganella - Brenta face parte din "Skirama Dolomiti".

OraÅŸ principal: Andalo (1.040 m)

Andalo este situat chiar langa telecabinele din Paganilla, pe un platou larg între DolomiÅ£ii Brenta ÅŸi masivul Paganella. Acesta oferă o gamă largă de baruri ÅŸi restaurante, precum ÅŸi facilităţi sportive pentru a satisface orice nevoie. Este un loc ideal pentru familii. Accesul la doua dintre teleschiuri este situat în centrul localitatii, la baza partiilor. Acest lucru le permite schiorilor fie să schieze înapoi direct la centrul localitatii sau să meargă înapoi confortabil la sfârÅŸitul zilei.

Centrul sportiv, care acoperă o zonă verde de 100.000 mp., in apropiere de Parcul Natural Adamello Brenta, oferă o gamă largă de activităţi sportive:

• piscine publice - bazin de înot acoperit cu 8 culoare, cu o lungime de 25m, bazin pentru copii cu tobogane ÅŸi jocuri de apă ;
• patinoar acoperit (60 m x 28 m) ;

• sală de sport cu o terenuri de volei ÅŸi baschet ;

• Beauty Center ;

• sauna ;

• solar.

Informatii utile :

- altitudine varf: 2.125 m ;

- altitudine baza: 1.040 m.

Partii de schi :

- total : 50 km

- traseu albastru (incepatori) : 15 km

- traseu rosu (intermediar) : 30 km

- traseu negru (avansat) : 5 km

Harta partii schi Paganella:

Harta partii schi Paganella

 

Total instalatii pe cablu : 14 

- gondola : 2

- telescaun : 12