Oferte Ski Bulgaria 2022. Oferte Revelion 2022 la schi !

Cauta unitati de cazare si ofertele Ski 2022

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Cum rezervam ?

MODALITATI DE REZERVARE 

 

Puteti efectua rezervari la ofertele agentiei Est Turism ( www.plaja.ro ) fie online fie prin telefon , alegand care este cea mai convenabila metoda pentru dvs : 

 

1. REZERVARI ONLINE

Rezervati online direct pe site oferta dorita sau prin e-mail . Toate documente rezervarii ( contract , confirmare rezervare , bilet cazare, factura ) le primiti prin e-mail si le aveti la dispozitie online in contul dvs creat pe site odata cu efectuarea primei rezervari online . In functie de conditiile de anulare si plata a fiecarei rezervari ,imediat dupa efectuarea rezervarii online va vom contacta pentru a stabili modalitatille de plata/garantare a rezervarii. 

 

2. REZERVARI PRIN TELEFON - 021 320 10 25

Rezervati prin telefon la nr. 021 320 10 25 ( linii multiple )  oferta dorita . Toate documente rezervarii ( contract , confirmare rezervare , bilet cazare, factura ) le primiti apoi prin e-mail si le aveti la dispozitie online in contul dvs creat pe site odata cu efectuarea primei rezervari online . In functie de conditiile de anulare si plata a fiecarei rezervari ,imediat dupa efectuarea rezervarii va vom contacta pentru a stabili modalitatille de plata/garantare a rezervarii.

 

REZERVARI LA SEDIUL AGENTIEI - IN ACEASTA PERIOADA NU SE POT FACE REZERVARI LA SEDIUL AGENTIEI ! LUCRAM DOAR PRIN TELEFON SI ONLINE !

 

 

PROCEDURA DE REZERVARE 

1. Efectuati rezervarea prin oricare dintre cele 3 modalitati de mai sus 

2. In functie de condiile si termenii specifici de anulare a rezervarii,  plata ( avans sau integrala)  se face fie la momentul confirmarii fie in circa 1-3 zile de la confirmarea rezervarii astfel :

  • fie numai un avans de minimum 10%-30 %  (sau integral daca doriti) pentru rezervarile a caror data de incepere a sejurului este cu mai mult de 22 zile inaintea datei de incepere a sejurului dvs .Diferenta se va platii cel tarziu cu 22 zile inainte de data inceperii sejurului.La anumite rezervari e posibil sa fie necesara plata integrala la momentul rezervarii .
  • fie integral pentru rezervarile a caror data de cazare incepe in mai putin de 22 zile inaintea datei de incepere a sejurului dvs. 

3. Dupa achitare primiti urmatoarele documente : contract prestari servicii de calatorie , confirmare de rezevare ( numai la plata avans) , biletul de cazare ( voucher) si factura . Toate documentele se transmit prin e-mail si  sunt la la dispozitia dvs in contul dvs. de pe sit-ul nostru www.plaja.ro .La cerere, in situatii justificte putem sa ba trimitem prin curier/posta documente printate, semnate olograf si stampilate in original  . Cu voucherul ( biletul ) de cazare mergeti apoi la hotel. 

 

MODALITATI DE PLATA

 

Plata rezervarii sau a avansului pentru rezervare se poate face in oricare din urmatoarele moduri:

 

 

Inainte de a face o rezervare va rugam cititi Termenii si Conditiile Rezervarilor 

Informatii suplimentare primiti de la responsabilul cu rezervarea dvs. din cadrul agentiei noastre..