Oferte Ski Bulgaria 2020, Serbia si Slovacia. Oferte Revelion 2020 la schi !

Cauta unitati de cazare si ofertele Ski 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Cum rezervam ?

MODALITATI DE REZERVARE 

 

Puteti efectua rezervari la ofertele agentiei Est Turism ( www.plaja.ro ) in 3 moduri diferite , alegand care este cel mai convenabil pentru dvs : 

 

1. REZERVARI ONLINE

Rezervati online direct pe site oferta dorita sau prin e-mail . Toate documente rezervarii ( contract , confirmare rezervare , bilet cazare, factura ) le primiti prin e-mail si le aveti la dispozitie online in contul dvs creat pe site odata cu efectuarea primei rezervari online . In functie de conditiile de anulare si plata a fiecarei rezervari ,imediat dupa efectuarea rezervarii online va vom contacta pentru a stabili modalitatille de plata/garantare a rezervarii. 

 

2. REZERVARI PRIN TELEFON - 021 320 10 25

Rezervati prin telefon la nr. 021 320 10 25 ( linii multiple )  oferta dorita . Toate documente rezervarii ( contract , confirmare rezervare , bilet cazare, factura ) le primiti apoi prin e-mail si le aveti la dispozitie online in contul dvs creat pe site odata cu efectuarea primei rezervari online . In functie de conditiile de anulare si plata a fiecarei rezervari ,imediat dupa efectuarea rezervarii va vom contacta pentru a stabili modalitatille de plata/garantare a rezervarii.

 

3. REZERVARI LA SEDIUL AGENTIEI - Str. Poiana Florilor Nr. 15 , Etj 2, Apt 5 , Sect. 4 , Bucuresti   VEZI HARTA ...

Important : la acest moment ne puteti vizita la sediul agentiei doar cu programare si numai pentru situatii strict necesare.  Rezervarile numai online sau prin telefon iar la sediul agentiei puteti programa o intalnire numai daca sunteti in una din situatiile urmatoare : aduceti tichete/carduri de vacanta, plata cash in situatia in care nu puteti plati prin banca ,imprimare documente de rezervare cand nu aveti acces la o imprimanta ,situatii deosebite.. Toate documente rezervarii ( contract , confirmare rezervare , bilet cazare, factura ) le primiti pe loc si le aveti si la dispozitie online in contul dvs creat pe site odata cu efectuarea rezervarii. 

 

 

PROCEDURA DE REZERVARE 

1. Efectuati rezervarea prin oricare dintre cele 3 modalitati de mai sus 

2. In functie de condiile si termenii specifici de anulare a rezervarii,  plata ( avans sau integrala)  se face fie la momentul confirmarii fie in circa 1-3 zile de la confirmarea rezervarii astfel :

  • fie numai un avans de minimum 30% (sau integral daca doriti) pentru rezervarile a caror data de incepere a sejurului este cu mai mult de 15 zile inaintea datei de incepere a sejurului dvs .Diferenta se va platii cel tarziu cu 15 zile inainte de data inceperii sejurului.La anumite rezervari e posibil sa fie necesara plata integrala la momentul rezervarii .
  • fie integral pentru rezervarile a caror data de cazare incepe in mai putin de 15 zile inaintea datei de incepere a sejurului dvs. 

3. Dupa achitare primiti urmatoarele documente : contract prestari servicii de calatorie , confirmare de rezevare ( numai la plata avans) , biletul de cazare ( voucher) si factura . Toate documentele se transmit prin e-mail si  sunt la la dispozitia dvs in contul dvs. de pe sit-ul nostru www.plaja.ro .La cerere, in situatii justificte putem sa ba trimitem prin curier/posta documente printate, semnate olograf si stampilate in original  . Cu voucherul ( biletul ) de cazare mergeti apoi la hotel. 

 

MODALITATI DE PLATA

 

Plata rezervarii sau a avansului pentru rezervare se poate face in oricare din urmatoarele moduri:

 

  • transfer bancar - prin O.P. pentru oricine dispune de un cont bancar.
  • depunerere numerar in conturile noastre la orice sucursala B.C.R. sau UNICREDIT BANK din Romania.
  • in numerar la biroul noastre din Bucuresti
  • platiti online cu cardul dvs bancar : Logo plati cu cardul Mai multe ...
  • plata online cu card de cumparaturi in Rate Fara Dobanda la cardurile de credit emise de : B.C.R. ( max. 4 rate), ALPHA BANK (max. 5 rate) si  BRD Finance (max. 6 rate)
  • cu tichete de vacanta - doar pentru rezervarile in Romania  - https://www.plaja.ro/tichete_de_vacanta/

 

Inainte de a face o rezervare va rugam cititi Termenii si Conditiile Rezervarilor 

Informatii suplimentare primiti de la responsabilul cu rezervarea dvs. din cadrul agentiei noastre..