Oferte Ski Bulgaria 2020, Serbia si Slovacia. Oferte Revelion 2020 la schi !

Cauta unitati de cazare si ofertele Ski 2020

Alege
Perioada

1

Livigno


11 - unitati de cazare

1 - unitate de 4 stele , 7 - unitati de 3 stele

Lungime totala partii: 115 km

Tipuri de partii: In statiune exista mai multe partii de diferite tipuri: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 1.816 mm

Altitudine varf partie: 2.798 mm


Hotelul Touring**** este situat in centrul statiunii Livigno, foarte aproape de partiile de schi (pe partie se poate ajunge chiar de la hotel, pe schiuri – 50 m). Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 100 m, centrul statiunii – 50 m, restaurante, baruri, magazine – 50 m, partiile de schi – 50 m, cea mai apropiata gara (Tirano) – 47 km, cel mai apropiat aeroport (Milano Linate) – 200 km.

Hotelul Touring****, situat la 50 m de centrul statiunii Livigno si la 50 m de partiile de schi, este locatia ideala pentru iubitorii sporturilor de iarna, oferind, pe langa confort optim si relaxare, acces direct pe partie.


Hotelul Alaska*** este situat in centrul statiunii Livigno, la 150 m de instalatiile de transport pe cablu. Autobuzul care duce la partie opreste la 80 m de hotel. Distante pana la: centrul statiunii – 100 m, restaurante, baruri, magazine – 100 m, partiile de schi – 150 m, cea mai apropiata gara (Tirano) – 70 km, cel mai apropiat aeroport (Milano) – 250 km.

Hotelul Alaska***, situat la 100 m de centrul statiunii Livigno si la 150 m de partiile de schi, este o varianta buna de cazare, apreciata in special de cei care prefera accesul facil si comod catre partie.


Hotelul Alexander*** este situat intr-o zona linistita, la 1 km de centrul statiunii Livigno (in zona Mottolino), la 150 m de instalatiile de transport pe cablu. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 100 m, restaurante, baruri, magazine – 1 km, partiile de schi – 150 m, cea mai apropiata gara – 60 km, cel mai apropiat aeroport – 250 km.

Hotelul Alexander***, situat la 1 km de centrul statiunii Livigno, este ideala pentru cei care prefera accesul facil catre partiile de schi (situate la 150 m).


Hotelul Capriolo*** superior este situat in centrul statiunii San Rocco (Livigno), in apropiere de partiile de schi si de traseele de cross – country. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 40 m, centrul statiunii Livigno – 800 m, restaurante, baruri, magazine – 60 – 100 m, partiile de schi – 60 m, cea mai apropiata gara (Tirano) – 70 km, cel mai apropiat aeroport (Milano) – 230 km.

Hotelul Capriolo*** superior, situat la 800 m de centrul statiunii Livigno, este ideal pentru iubitorii sporturilor de iarna care prefera accesul facil la partiile de schi, situate la numai 60 m de hotel.


Cabana Garnì Moon*** este situata intr-o zona linistita si insorita, la 150 m de centrul statiunii Livigno. Instalatiile de transport pe cablu sunt destul de aproape de hotel: Mottolino – 400 m, Carosello – 100 m. Autobuzul care duce la partie are statie la 40 m de hotel. Distante pana la: restaurante, baruri, magazine – 150 m, cea mai apropiata gara (Tirano) – 80 km, cel mai apropiat aeroport (Bergamo, Orio al Serio) – 190 km.

Cabana Garnì Moon***, situat la 150 m de centrul statiunii Livigno si la 100 m de cea mai apropiata partie de schi, este ideal pentru iubitorii sporturilor de iarna care prefera accesul facil si comod la partie.


Hotelul Margherita*** se bucura de o localizare inedita, cu vedere panoramica catre valea Livigno, la aproximativ 15 minute de mers pe jos de centrul statiunii Livigno. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 50 m, centrul statiunii – 800 m, restaurante, baruri, magazine – 800 m, partiile de schi – 50 m, cea mai apropiata gara (Tirano) – 70 km, cel mai apropiat aeroport (Milano) – 250 km.

Hotelul Margherita***, situat la 800 m de centrul statiunii Livigno si la 50 m de partiile de schi, pfera conformtul si relaxarea necesare pentru o vacanta reusita. De la hotel se ajunge foarte usor, fara a utiliza vreun mojloc de transport, la partiile de schi, traseele pietonale sau de biciclete. La 50 m de hotel opreste autobuzul care va poate duce in orice zona a localitatii.


Hotelul Valtellina*** este situat intr-o zona linistita si insorita, in imediata apropiere a partiilor de schi, a zonei pietonale si la 800 m de centrul statiunii Livigno. Autobuzul care ofera transport gratuit in statiune opreste chiar in fata hotelului. Distante pana la: restaurante, baruri, magazine – 800 m, partiile de schi – 50 m, cea mai apropiata gara (Tirano_ - 80 km, cel mai apropiat aeroport (Milano) – 240 km.

Hotelul Valtellina***, situat intr-o zona linistita, la 800 m de centrul statiunii Livigno, ofera confort si relaxare celor care prefera accesul direct si facil catre partiile de schi (50 m).


Hotelul Zodiac*** este situat in centrul statiunii Livigno (10 m). Instalatiile de transport pe cablu Mottolino se afla la 400 m de hotel, iar statia autobuzului care duce la partie este la 50 m. Distante pana la: restaurante, baruri – 8 m, magazine – 10 m, cea mai apropiata gara – 50 km, cel mai apropiat aeroport – 200 km.

Hotelul Zodiac***, situat in inima statiunii Livigno, ofera acces facil si comod catre partia situata la 400 m (gratie autobuzului care opreste la 50 m de hotel).


Cabanele Canton (5 cladiri diferite) sunt situate in aceeasi zona a statiunii Livigno, oferind acces facil catre centrul statiunii, in apropiere de baruri, restaurante (200 m distanta), la 300 m de supermarketuri si la 500 m de instalatiile de transport pe cablu. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 30 – 50 m, centrul statiunii – 800 m, restaurante, baruri, magazine – 500 m.

Cabanele Canton, situate la 800 m de centrul statiunii Livigno si la 500 m de partiile de schi, sunt ideale pentru familiile cu copii sau pentru grupurile de prieteni care prefera serviciul de masa in sistem self – catering.


Pensiunile Casa Soleil/ Casa Florin sunt situate la 3 km de centrul statiunii Livigno, la 200 m de cele mai apropiate instalatii de transport pe cablu si la 500 m de cele mai importante partii de schii si de telecabina „Carosello 3000”. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 30 m, restaurante, baruri, magazine – 300 – 500 m, partiile de schi – 200 m, cea mai apropiata gara (Tirano) – 70 km, cel mai apropiat aeroport (Milano) – 250 km.

Pensiunile Casa Soleil/ Casa Florin, situate la 200 m de partiile de schi din Livigno si la 500 m de telecabina „Carosello 3000”, sunt unitatile perfecte de cazare in special pentru familiile cu copii sau pentru grupurile de prieteni care prefera serviciul de masa self – catering.


Cabanele La Golp - Gulliver sunt 2 cladiri diferite, situate la 300 m una de alta, in aceeasi zona a statiunii Livigno, oferind acces facil catre centrul statiunii, in apropiere de baruri, restaurante (200 m distanta), la 300 m de supermarketuri si la 500 m de instalatiile de transport pe cablu. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 30 m, centrul statiunii – 800 m, restaurante, baruri, magazine – 500 m.

Cabanele La Golp - Gulliver, situate la 800 m de centrul statiunii Livigno si la 500 m de partiile de schi, sunt ideale pentru familiile cu copii sau pentru grupurile de prieteni care prefera serviciul de masa in sistem self – catering.

Livigno

Partii de ski: 115 kmm

Lungime totala partii: 115 kmm

Tipuri de partii: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 1.816 mm

Altitudine varf partie: 2.798 mm

 

Livigno este una dintre cele mai importante si mai bine echipate statiuni de schi din Alpi, situată între Parcul NaÅ£ional Stelvio ÅŸi Parcul National Swiss. UÅŸor accesibila din Europa de Nord, a fost intotdeauna considerata "insula fericita" din Italia. Oferă ospitalitatea sinceră a italienilor într-o atmosferă pe deplin europeana. A schia in "Micul Tibet" înseamnă a plonja în natura, in prezenÅ£a maiestuosilor munti Bernina lasud ÅŸi a muntilor Ortles-Cevedale la esr. Odată ajunsi in varf, vă veÅ£i bucura de minunata panorama alba din întreaga vale Livigno. Varietatea este una dintre cele mai bune calităţi ale statiunii Livigno. Distractia tuturor este garantată de 12 trasee negre, 37 roÅŸii ÅŸi 29 albastru. Schiorii experimentaÅ£i isi pot satisface dorinta de viteză pe pante abrupte ÅŸi lungi, în timp ce familiile ÅŸi începătorii se pot bucura de partiile uÅŸoare ÅŸi de multe dintre zonele de distracÅ£ie bine echipate pentru a învăţa tehnicile de bază. "Micul Tibet" oferă o reÅ£ea modernă de instalaÅ£ii de transport pe cablu: 4 telecabine, 14 telescaune ÅŸi 13 teleschiuri cu o capacitate totală de 47.000 de persoane pe oră.

Cea mai lunga si mai dificila partie este Vetta Blessacia, cu o lungime de 4,8 km si o diferenta de nivel de aproximativ 1.000 m. 

Având în vedere capacitatea de cazare a statiunii (12.000 de persoane în sezonul de vârf), nu există timp de aÅŸteptare la ascensoare. Zona de schi Livigno iese în evidenţă gratie confortului pe care il ofera: de la aproape toate unitatile de cazare se ajunge cu mare usurinta la statiile tuturor instalatiilor pe cablu. Atunci când este necesar, un serviciu regulat de ski-bus este disponibil pentru toată lumea gratuit.

Pentru snowboarderi există două parcuri de zăpadă:

- Mottolino Snow Park: este echipat cu super-pipe, half-pipe, balustrade ÅŸi lansatoare. Este deservit de telescaun (nr. 8), se întinde de-a lungul a 600 m ÅŸi este pregătit ÅŸi îngrijit zi de zi.

- Livigno Park Carosello 3000: este situat pe partia Powder ÅŸi este deservit de a doua secÅ£iune a telecabinei Carosello 3000. Accesul este gratuit, cu conditia purtarii castii de protectie. Căştile se pot inchiria gratuit la intrarea în parc.

Acesta oferă ski – jums, hal – pipes, balustrade.

Informatii utile :

- altitudine varf: 2.798 m ;

- altitudine baza: 1.816 m.

Partii de schi :

- total : 61 (115 km)

- traseu albastru (incepatori) : 21

- traseu rosu (intermediar) : 35

- traseu negru (avansat) : 5

Harta partii schi Livigno:

Harta partii schi Livigno

 

Total instalatii pe cablu : 14 

- gondola : 4

- telescaun : 14

- teleschi: 13

Cum se ajunge aici?

- cu avionul: cele mai apropiate aeroporturi sunt Milan (Malpensa/ Linate/ Bergamo) sau Verona

- cu trenul: cea mai apropiata gara este Tirano

- cu autobuzul: autobuz din aeroporturile Milano direct la Livigno sau Shuttle – bus cu rezervare prealabila.