Oferte Ski Bulgaria 2020, Serbia si Slovacia. Oferte Revelion 2020 la schi !

Cauta unitati de cazare si ofertele Ski 2020

Alege
Perioada

1

Folgaria - Lavarone


6 - unitati de cazare

6 - unitati de 3 stele

Lungime totala partii: 90 km

Tipuri de partii: In statiune exista mai multe partii de diferite tipuri: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 1.300 mm

Altitudine varf partie: 2.500 mm


Hotelul Al Cervo*** se bucura de o locatie centrala si panoramica in Piazza di Cappella, la mica distanta fata de Lacul Lavarone si de Forte Belvedere; centrul statiunii Lavarone este la 50 m de hotel, iar Folgaria la 10 km. Distante pana la: restaurante, baruri, magazine – 50 m, partia de schi Bertoldi – 1.5 km, cea mai apropiata gara (Trento) – 30 km, cel mai apropiat aeroport (Verona) – 120 km.

Hotelul Al Cervo***, situat la 50 m de centrul statiunii Lavarone (Folgaria – Lavarone) si la 1.5 km de partia de schi Bertoldi, ofera, pe langa confort si relaxare, o vedere superba catre lac si imprejurimi.


Club hotel Alpino*** este situat in centrul statiunii Folgaria, la 1.5 km de instalatiile de transport pe cablu. Se ofera serviciu gratuit de transport pana la partie (statia este la 50 m de hotel). Distante pana la: centrul statiunii – 30 m, restaurante, baruri, magazine – 50 m, cea mai apropiata gara (Rovereto) – 20 km, cel mai apropiat aeroport (Verona) – 65 km.

Club hotel Alpino***, situat la 30 m de centrul statiunii Folgaria si la 1.5 km de partiile de schi, este un hotel cu traditie, deschis in anul 1902, care si-a imbunatatit serviciile si confortul in fiecare an.


Hotelul Due Spade*** este situat intr-o zona linistita, la 3 km de statiunea Folgaria (Folgaria – Lavarone).

Hotelul Due Spade*** este situat la 3 km de statiunea Folgaria (Folgaria – Lavarone), destinatia ideala pentru familiile cu copii, oferind activitati educationale si recreative, spectacole si divertisment sau evenimente gastronomice.


Hotelul Martinella*** este situat chiar pe partia de schi Serrada, din zona Folgaria – Lavarone. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 100 m, centrul statiunii – 100 m, baruri, restaurante, magazine – 100 m, cea mai apropiata gara (Rovereto) – 20 km, cel mai apropiat aeroport (verona) – 100 km.

Hotelul Martinella***, situat la 100 m de centrul statiunii Folgaria (Folgaria – Lavarone), este ideal pentru cei care prefera accesul direct si facil la partie (hotelul este situat chiar pe partia Serrada).


Hotelul Nido Verde*** este situat la 800 m de centrul statiunii Lavarone (Folgaria – lavarone) si la 1.5 km de partiile de schi. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 200 m, restaurante, baruri, magazine – 800 m, cea mai apropiata gara – 30 km, cel mai apropiat aeroport (Verona) – 80 km.

 

Hotelul Nido Verde***, situat la 800 m de centrul statiunii Lavarone (Folgaria – Lavarone) si inconjurat de paduri, este ideal pentru cei care cauta liniste si relaxare.


Hotelul Villaggio Nevada*** este situat la 400 m de instalatiile de transport pe cablu catre platoul Folgaria, una dintre cele mai bune zone de schi din Trentino, la 1.9 km de centrul statiunii Folgaria. Distante pana la: restaurante, baruri – 1 km, magazine – 1.5 km, cea mai apropiata gara (Rovereto) – 20km, cel mai apropiat aeroport (Verona) – 65 km.

 

Hotelul Villaggio Nevada***, situat la 1.9 km de centrul statiunii Folgaria (Folgaria – Lavarone) si la 400 m de partiile de schi, este o varianta foarte buna de cazare pentru familiile cu copii (a fost membru al „Giocovacanza” – un club specializat pentru turismul familial).

 

Folgaria - Lavarone

Partii de ski: 90 kmm

Lungime totala partii: 90 kmm

Tipuri de partii: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 1.300 mm

Altitudine varf partie: 2.500 mm

Folgaria, Lavarone ÅŸi Luserna reprezintă vârful zonei de schi din sud-estul provinciei Trentino, situata într-o zona cu un farmec aparte, între rămasitele fortificatiilor Primului Razboi Mondial (1914-1918), ÅŸi delimitata la nord de Valsugana, la sud de Valea Terragnolo, la vest de Vallagarina - Val d'Adige ÅŸi est de platoul Asiago ÅŸi Val d'Astico.

Ca dovadă a Primului Război Mondial sunt fortificatiile austro-ungare, "Cetatea Împăratului" Gschwendt-Belvedere Forte, Forte Cima Vezzena Busa Verle, Lusérn Forte, Forte Chele Large sum Alto, Forte Dosso de pe Somme. Forturile sunt situate de-a lungul unei linii de 30 km între partea cea mai inalta a muntilor si masivele Vezzena Serrada, fiind conectate intre ele prin foste drumuri militare ÅŸi tranÅŸee mici.

Zona de schi vă oferă caruselul Skitour: aproximativ 70 de km de pârtii care sunt bine întreÅ£inute. Există două centre de schi: Passo Coe la 1.610 m altitudine cu 35 km de partii (care a găzduit Masters World Cup in 1997), ÅŸi Fort Cherle la 1.400 m cu 14 km de partii.

Informatii utile :

- altitudine varf: 2.500 m ;

- altitudine baza: 1.300 m.

Partii de schi :

- total : 90 km

- traseu albastru (incepatori) : 36 km

- traseu rosu (intermediar) : 44 km

- traseu negru (avansat) : 10 km

Harta partii schii Folgaria - Lavarone:

Harta partii schi Folgaria - Lavarone

 

Total instalatii pe cablu : 31

- gondola : 1

- telescaun : 18

- ski lift : 12