Oferte Ski Bulgaria 2020, Serbia si Slovacia. Oferte Revelion 2020 la schi !

Cauta unitati de cazare si ofertele Ski 2020

Alege
Perioada

1

Cortina d Ampezzo


5 - unitati de cazare

5 - unitati de 3 stele

Lungime totala partii: 110 km

Tipuri de partii: In statiune exista mai multe partii de diferite tipuri: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 1.050 mm

Altitudine varf partie: 2.930 mm


Sport hotel Barisetti*** este situat in mijlocul unui superb peisaj plin de verdeata, intr-o zona linistita si in imediata apropiere a faimoasei zone Corso Italia, ideala pentru cumparaturi, in statiunea Cortina d’Ampezzo. Distante pana la: partiile de schi – 100 m, statia mijloacelor de transport in comun – 100 m, cea mai apropiata gara – 30 km, aeroportul Venetia – 170 km, centru statiunii – 700 m, restaurante, baruri, magazine – 500 m.

Sport hotel Barisetti*** din statiunea Cortina d’Ampezzo este locatia ideala pentru cei care isi doresc o vacanta distractiva si recreativa, fara a renunta insa la un program de fitness bine stabilit. Hotelul este situat intr-o pozitie strategica pentru iubitorii sportului: langa patinoar si langa partia de bob, aproape de punctul de start al traseelor pentru drumetii si mountain biking.


Hotelul Des Alpes***, inconjurat de muntii Dolomiti, este situat la aproximativ 2 km de centrul statiunii Cortina d’Ampezzo. Cea mai apropiata partie de schi este Tofane (2 km). Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 20 m, cea mai apropiata gara – 30 km, aeroportul din Venetia – 170 km, restaurante, baruri, magazine – 2 km.

Hotelul Des Alpes***, complet renovat in anul 2006, este varianta perfecta de cazare in Cortina d’Ampezzo, in special pentru familiile cu copii. De la hotel se poate ajunge foarte usor la partiile de schi (statia autobuzului este la 20 m de hotel); in imediata apropiere a hotelului incep traseele de cross – country, drumetii sau mountain – biking.


Hotelul Impero*** este situat la 100 m de centrul statiunii Cortina d’Ampezzo, in apropiere de zona pietonala. Distante pana la: partiile de schi – 200 m, statia mijloacelor de transport in comun – 20 m, cea mai apropiata gara – 45 km, aeroportul Venetia – 170 km, restaurante, baruri, magazine – 100 m.

Hotelul Impero***, situat in centrul statiunii Cortina d’Ampezzo, este o varianta confortabila de cazare din apropierea partiilor de schi (200 m).


Hotelul Menardi*** este situat intr-o zona linistita, in mijlocul unei frumoase gradini, la 1.2 km de centrul statiunii Cortina d’Ampezzo (unde se ajunge pe o alee iluminata). Distante pana la: partiile de schi – 400 m, statia mijloacelor de transport in comun – 0 m (in fata hotelului), cea mai apropiata gara – 30 km, aeroportul din Venezia – 160 km, aeroportul din Treviso – 135 km, baruri, restaurante – 300 m, magazine – 400 m.

Hotelul Menardi***, situat la 1.2 km de centrul statiunii Cortina d’Ampezzo, ofera confort si relaxare atat iubitorilor sporturilor de iarna, cat si familiilor cu copii. 


Hotelul Villa Argentina*** este inconjurat de paduri si poieni si este situat pe drumul catre Dolomiti, in statiunea Pocol (Cortina d’Ampezzo). Direct de la hotel se poate ajunge cu usurinta la statiile instalatiilor de transport pe cablu si la partiile de pe Tofana. Distante pana la: partiile de schi – 50 m, statia mijloacelor de transport in comun – 10 m, cea mai apropiata gara – 30 km, cel mai apropiat aeroport – 100 km, centrul statiunii – 4.5 km, magazine – 4.5 km, restaurante, baruri – 100 m.

Hotelul Villa Argentina***, din placuta statiune Pocol (Costina d’Ampezzo), este ideal pentru petrecerea vacantei atat iarna, cat si vara, oferind relaxare si confort.

Cortina d Ampezzo

Partii de ski: 110 kmm

Lungime totala partii: 110 kmm

Tipuri de partii: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 1.050 mm

Altitudine varf partie: 2.930 mm

 

Dezvoltarea unui mic sat alpin intr-una dintre cele mai populare si renumite statiuni de schi - Cortina (1224 m) - a început cu aproximativ 160 de ani în urmă, cu turiÅŸti care au ales Cortina ca punct de plecare
pentru plimbări alpine catre culmile magnifice ale Dolomitilor. Statiunea s-a modelat după ce St.Moritz din ElveÅ£ia si-a deschis partiile la începutul secolului 20.

Lupte grele din timpul primului razboi mondial în jurul Vaii Ampezzo nu au diminuat popularitatea zonei, dimpotrivă, Cortina a atras imediat atenÅ£ia celor bogati si celebri din toata lumea, care vin aici atât pe timp de vară, cat si pe timp de iarnă. Planurile de organizare a Jocurilor Olimpice de iarnă din 1944 au fost abandonate din cauza celui de-al doilea razboi mondial, dar au reusit câtiva ani mai târziu si, în cele din urmă, în 1956 Cortina a gazduit a saptea editie a Jocurilor Olimpice de Iarnă. Facilitătile construite la momentul respectiv (imensul Stadion Olimpic de gheaţă, două piste artificiale de gheaţă si ski- jump-ul din Zuel) sunt încă în uz astăzi.

Skipass-ul World Cortina include urmatoarele statiuni: Cortina, San Vito di Cadore, Auronzo ÅŸi Misurina.

Există, de asemenea, posibilitatea de a achiziÅ£iona Skipass-ul Dolomiti Superski, care faciliteaza accesul in 12 regiuni, cu 1220 km de pârtii.

Statiunea de schi este conectata prin intermediul unui Skibus cu Civetta ÅŸi Alta Pusteria, ÅŸi prin Arabba cu zonele de schi din Sella Ronda.

Cea mai mare parte a partiilor este situata pe masivul Tofane (3 244m); telecabina  uniste Cortina cu Faloria, in apropiere de Monte Cristallo.

Zona dintre Auronzo ÅŸi Misurina este aleasa de iubitorii de cross-country, ÅŸi, de asemenea, de admiratorii peisajelor pitoresti ÅŸi linistii găsite în jurul celor două lacuri minunate.

În afară de Cupa Mondiala FIS, există numeroase evenimente organizate aici, ca de exemplu curling ÅŸi meciurile de hochei pe gheaţă, bob, maratonul de schi Dobbiaco - Cortina sau concursurile de Polo pe zăpadă iarna.

Informatii utile :

- altitudine varf: 2.930 m ;

- altitudine baza: 1.050 m.

Partii de schi :

- total : 78 (110 km)

- traseu albastru (incepatori) : 45

- traseu rosu (intermediar) : 26

- traseu negru (avansat) : 7

Harta partii schii Cortina d'Ampezzo:

Harta partii schi Cortina d'Ampezzo

 

Total instalatii pe cablu : 51

- telecabina : 6

- telescaun : 29

- ski lift : 16

Cum se ajunge aici?

- cu avionul: Treviso – 139 km, Venetia – 148 km

- cu autobuzul: catre Dobbiaco sau Calzato di Cadore.