Oferte Ski Bulgaria 2020, Serbia si Slovacia. Oferte Revelion 2020 la schi !

Cauta unitati de cazare si ofertele Ski 2020

Alege
Perioada

1

Bormio


8 - unitati de cazare

2 - unitati de 4 stele , 4 - unitati de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele

Lungime totala partii: 50 km

Tipuri de partii: In statiune exista mai multe partii de diferite tipuri: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 1.225 mm

Altitudine varf partie: 3.012 mm


Hotelul Baita dei Pini**** este amplasat intr-o zona superba, aproape de centrul statiunii Bormio si de partiile de schi, oferind o panorama deosebita asupra intregii vai. Distante pana la: centrul statiunii – 100 m, partiile de schi – 250 m, restaurante, baruri – 50 m, magazine – 100 m, cea mai apropiata gara – 40 km, cel mai apropiat aeroport – 230 km.

Hotelul Baita dei Pini****, situat la 100 m de centrul statiunii Bormio, este locatia ideala atat pentru iubitorii sporturilor de iarna (gratie localizarii sale in apropierea partiilor de schi), cat si pentru romanticii care prefera plimbarile lungi in centrul istoric al orasului.


Hotelul Sant Anton**** este situat intr-o zona linistita, la 300 m de centrul statiunii Bormio. Statia autobuzului care duce la partie, complexul de piscine si patinoarul sunt situate la 50 m de hotel. Distante pana la: restaurante, baruri, magazine – 150 m, partiile de schi – 1 km, cea mai apropiata gara – 35 km, cel mai apropiat aeroport: Bergamo – 180 km, Malpensa – 200 km.

Hotelul Sant Anton**** este una dintre cele mai bune unitati de cazare din statiunea Bormio.


Cabana Alberti*** este situata intr-o zona linistita, pe un platou insorit, la 5 minute de centrul statiunii Bormio (si inclusiv de atractiile din centru, ca de exemplu baile termale, terenurile de golf, centrul sportiv Pentagono si patinoarul Palace). Distante pana la: centrul statiunii – 500 m, statia mijloacelor de transport in comun – 150 m, partiile de schi – 100 m, baruri, restaurante, magazine – 500 m, cel mai apropiat aeroport – 200 km.

Cabana Alberti*** se bucura de mai multe avantaje: este situata aproape de centrul statiunii Bormio (cu toate atractiuile sale: baile termale, terenurile de golf, centrul sportiv Pentagono si patinoarul Palace) si la numai 100 m de partiile de schi. Este ideala pentru cei care prefera sistemul self catering.


Hotelul Aurora*** este situat la 200 m de centrul statiunii Bormio si la 50 m de statia instalatiilor de transport pe cablu. Distante pana la: statia mijloaclor de transport in comun – 600 m, centrul statiunii – 200 m, baruri, restaurante, magazine – 200 m, cea mai apropiata gara – 40 km, cel mai apropiat aeroport (Milano) – 220 km.

Hotelul Aurora***, situat la 200 m de centrul statiunii Bormio si la 50 m de partiile de schi, este ideal pentru iubitorii sporturilor de iarna care pefera accesul facil si comod catre partie.


Hotelul Girasole*** este situat la 9 km de statiunea Bormio, la cota 2000, oferind o panorama superba asupra intregii zone. La Bormio 2000 (in muntii Vallecetta) este o statie intermediara a telecabinei care ajunge pana la 3000 m altitudine, deasupra orasului. Distante pana la: partiile de schi – 50 m, statia mijloacelor de transport in comun – 10 km, centrul statiunii – 10 km, restaurante, baruri, magazine – 10 km, cea mai apropiata gara – 20 km, cel mai apropiat aeroport: Linate – 210 km, Malpensa – 230 km.

Hotelul Girasole*** este o varianta foarte buna de cazare, ideala pentru iubitorii sporturilor de iarna; la 10 km de centrul statiunii Bormio, hotelul este situat la cota 2000, chiar in centrul zonei de schi care impaienjeneste muntele Vallecetta.


Hotelul Gufo*** este situat in zona pietonala, in centrul statiunii Bormio, la 30 m de statia autobuzului care duce la partie si la 400 m de partiile de schi. Distante pana la: centrul statiunii – 100 m, restaurante, baruri – 50 m, magazine – 100 m, cea mai apropiata gara – 40 km, cel mai apropiat aeroport – 150 km.

Hotelul Gufo*** se bucura de o localizare inedita: la 100 m de centrul statiunii Bormio si la 400 m de partiile de schi.


Pensiunea Stelvio** este situata la cateva minute de mers de partiile de schi in statiunea Valdisotto, aproape de localitatea Oga, intre Bormio si Livigno, pe valea Valdidentro (Alta Valtellina). Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 1 km, centrul statiunii – 1 km, baruri, restaurante, magazine – 1 km, partiile de schi – 1.5 km.

Pensiunea Stelvio**, situata la 1 km de centrul statiunii Valdisotto (Bormio), este o unitate de cazare preferata de turistii care doresc sa se gospodareasca singuri (sistem self catering).


Apartamentele Serena sunt situate in centrul statiunii Bormio, la 600 m de statia instalatiilor de transport pe cablu si la 150 m de statia mijloacelor de transport care duc pana la partie. Distante pana la: centrul statiunii – 500 m, restaurante, baruri, magazine – 500 m, cea mai apropiata gara – 35 km, cel mai apropiat aeroport – 200 km.

Apartamentele Serena, situate in centrul statiunii Bormio, la 600 m de partille de schi, sunt preferate in special de familiile cu copii si de grupurile de prieteni care doresc sistemul de masa self catering.

Bormio

Partii de ski: 50 kmm

Lungime totala partii: 50 kmm

Tipuri de partii: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 1.225 mm

Altitudine varf partie: 3.012 mm

Bormio este un oras vechi, situat in apropiere de granita cu Elvetia, adăpostit de munte si plin de farmec rustic. In zona exista 50 km de pârtii, dar ski – pass-ul acoperă, in general, si accesul in statiunile de schi din apropiere (Santa Caterina ÅŸi Valdidentro). Ambele sunt conectate printr-o linie de autobuz. Partiile din Bormia sunt destinate in special schiorilor la nivel intermediar, dar există si partii pentru incepatori. Expertii se pot plictisi, deoarece, in afara de partia care porneste de sus pana la baza muntelui, exista foartye putine elemente care i-ar putea provoca. Orasul Bormio este rustic, cu strazi pietruite, care va va da impresia ca ati fost transportati “înapoi în timp”. 

Statiuni in apropiere de Bormio: Valdidentro (7 km), Passo dello Stelvio Stilfserjoch (8 km), Trafoi (12 km), Val Müstair (13 km) si Santa Caterina Valfurva (14 km).

Dacă vă plac orasele medievale italiene cu stradute pietruite ÅŸi nu va lipseste atmosfera unei statiuni alpine, veÅ£i găsi centrul orasului Bormio foarte atrăgător - deÅŸi este puÅ£in probabil să fiti cazati acolo. Partiile se adreseaza mai degrabă unui tip mai putin frecvent de vizitator: exista destul de putine partii in Bormio, majoritatea trasee rosii (nivel intermediar); daca un va deranjeaza insa, puteti bneficia de serviciul de transport gratuit intre statiunile din zona pentru a merge la Val di Dentro – San Colombano, Santa Caterina sau Livigno.

Statiunea se bucura de o paleta variata de pârtii inalte, unde exista cu siguranta zapada, dar are si trasee in zone împădurite, cu zăpadă artificială. Schiorilor li se ofera posibilitatea de a se bucura si de statiunile de schi din apropiere (Pasul Valtellina). Se oferă 16 teleschiuri, 20 de pârtii interconectate, foarte bine amenajate, cu o lungime de aproximativ 50 km.

Pentru iubitorii de cross - country în partea de jos a vaii există cu 10 de km de trasee, începând de la Bormio 2000 pana la satul Cepina.

Snowboarderii sunt, de asemenea, mai mult decat bineveniti: parcul de snowboard este situat la Bormio 2000, aproape de partia Stella Alpina, şi se intinde pe o suprafaţă de aproximativ 150.000 mp.

Este, de asemenea, posibil, sa schiati pe timp de noapte, pe partii special amenajate.

Bormio si imprejurimile sale sunt renumite de asemenea pentru baile termale: Bormio Therme Spa este la dispozitia schiorilor pentru a le oferi relaxare, dupa o zi obositoare pe partii. 

La 16 km de la Bormio se afla ghetarul Stelvio, unde se poate schia pe tot parcursul anului. 

Informatii utile :

- altitudine varf: 3.012 m ;

- altitudine baza: 1.225 m.

Partii de schi :

- total : 11 (50 km)

- traseu albastru (incepatori) : 4 (12.5 km)

- traseu rosu (intermediar) : 5 (30 km)

- traseu negru (avansat) : 2 (7.5 km)

Harta partii schi Bormio:

Harta partii schi Bormio

 

Total instalatii pe cablu : 14

- gondola : 3

- telescaun : 5

- teleschi: 6

Cum se ajunge aici?

- cu avionul: Milano Orio al Serio – 180 km, Milano Linate – 200 km, Milano Malpensa – 236 km.

- cu trenul: cele mai apropiate gari sunt Tirano si Bormio (la jumatate de ora pe jos)

- cu autobuzul: autobuz pana la gara din Tirano, dupa care se continua cu tren pana la principalele aeroporturi sau autobuz direct intre Bormio si aeroporturi in sezonul de iarna, cu rezervare prealabila.