Oferte Ski Bulgaria. Oferte Revelion 2024 la schi !

Cauta unitati de cazare si ofertele Ski 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Arbanassi


3 - unitati de cazare

2 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Park Hotel Arbanassi**** este localizat la 5 km distanta fata de orasul Veliko Tarnovo, in satul Arbanassi, o regiune cu patrimoniu istoric bogat, cu un peisaj natural deosebit, ce ofera multe oportunitati pentru petrecerea timpului liber.

Park Hotel Arbanassi**** pune la dispozitia turistilor sai conditii bune de cazare in camere moderne si confortabile atat pentru intalniri de afaceri si seminarii, cat si pentru turistii care sunt in cautarea unei atmosfere rafinate si familiara.


Rachev Hotel Residence**** este situat in partea de vest a satului Arbanassi, la 4 km de Veliko Tarnovo in drumul spre Gorna Orjahovica si in imediata apropiere a Manastirii Uspenie Bogorodichno.

Rachev Hotel Residence****, construit in stilul secolului XVI, creaza o atmosfera de confort, intimitate, siguranta si liniste. Capela hotelului infrumuseteaza si finalizeaza complexul facandu-l locul ideal pentru organizarea evenimentelor de casatorie, botez si al sarbatorilor de familie.


Hotelul Izvora*** este situat in partea centrala a satului Arbanassi langa orasul VelikoTarnovo, intr-o zona linistita.

Hotelul Izvora*** reprezinta o cladire cu o istorie de 150 de ani si doua ansamble arhitecturale recent construite. Pe teritoriul complexului se afla cladirea caminului cultural Ilarion Dragostinov, care reprezinta o istorie de marca datorita istoriei sale culturale de 300 de ani.   

Arbanassi

 Un loc deosebit langa Veliko Turnovo este pitorescul sat Arbanassi cu casele sale din piatra, care a fost un important centru comercial, in secolele al 17 si al 18 lea, cand majoritatea populatiei era implicata in activitati de comert international cu Italia, Austro-Ungaria, Rusia, Transilvania si India. Astazi va asteapta pentru a descoperi atmosfera sa incantatoare, frumoasele biserici si case din piatra, stradutele, si ospitalitatea pensiunilor sale.

Un prim indicator, pe drumul de intoarcere spre Ruse te duce la manastirea Schimbarii la Fata, unde te intampina un monarh batran care apare in mai toate fotografiile manastirii. Sub privirile satenilor adunati la porti, poti urca scarile pana la ruinele orasului roman. Nikopolis Ad Istrum, construit in anul 102 de Imparatul Traian, ca urmare a victoriei impotriva Daciei. Intre secolul 2 si prima jumatate a secolului 4, Nikopolis Ad Istrum a fost cel mai important oras din interiorul provinciei Moesia, intre Dunare si Stara Planina. Ruinele, bine pastrate, sunt vizitate de arheologi pusi pe treaba si dotati cu obiective care seamana cu niste portavoce.

Regiunea Veliko Tarnovo mai este faimoasa si pentru posibilitatile de excursii cu bicicleta si tot aici veti gasi multe rauri si lacuri foarte potrivite pentru pescuit sau inot.