Oferte Ski Bulgaria 2020, Serbia si Slovacia. Oferte Revelion 2020 la schi !

Cauta unitati de cazare si ofertele Ski 2020

Alege
Perioada

1

Alpe di Siusi


5 - unitati de cazare

1 - unitate de 4 stele , 4 - unitati de 3 stele

Lungime totala partii: 60 km

Tipuri de partii: In statiune exista mai multe partii de diferite tipuri: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 1.060 mm

Altitudine varf partie: 2.220 mm


Posthotel Lamm**** este situat in centrul statiunii Castelrotto, intr-o zona placuta, in mijlocul unui lant muntos format din Dolomiti, masivul Sciliar cu zona de schi Alpe di Siusi, muntii Odle din Val Gardena si Bullaccia. Zonele de schi Alpe di Siusi si Val Gardena se afla in apropierea hotelului. Distante pana la: centrul statiunii – 0 m, partiile de schi – 3 km, baruri, restaurante, magazine – 50 m, cea mai apropiata gara (Bolzano) – 30 km, cel mai apropiat aeroport (Verona) – 140 km.

Posthotel Lamm****, situat in centrul statiunii Castelrotto si la 3 km de partiile de schi din Alpe di Siusi, este o varianta foarte buna de cazare, apreciata pentru confortul oferit atat de iubitorii sporturilor de iarna, cat si de familiile cu copii.


Hotelul Garní Savoy*** este situat la 200 m de centrul statiunii Castelrotto, in mijlocul unui peisaj mirific, la 5 km de zona de schi din Alpe di Siusi, zona cu 60 km de partii amenajate, conectata direct cu faimoasa Sella Ronda si cu Val Gardena. Distante pana la: cea mai apropiata gara (Bolzano) – 30 km, cel mai apropiat aeroport (Verona) – 180 km.

Hotelul Garní Savoy***, situat la 200 m de centrul statiunii Castelrotto, este o varianta foarte buna de cazare, apreciata cel mai mult de iubitorii sporturilor de iarna pentru cei 60 km de partii amenajate din zona Alpe di Siusi, zona conectat direct cu Sella Ronda si Val Gardena.


Aparthotelul Kastel Seiseralm*** este situat intr-o zona linistita, la 200 m de centrul statiunii Castelrotto si la cateva minute de mers pe jos de partiile de schi din zona Alpe di Siusi. Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 200 m, partiile de schi – 200 m, baruri, magazine, restaurante – 200 m, cea mai apropiata gara (Bolzano) – 30 km, cel mai apropiat aeroport: Verona – 170 km, Bolzano – 30 km, Innsbruck – 120 km.

Aparthotelul Kastel Seiseralm***, situat la 200 m de centrul statiunii Castelrotto, este o varianta foarte buna de cazare, apreciata cel mai mult de iubitorii sporturilor de iarna pentru cei 60 km de partii amenajate din zona Alpe di Siusi, zona conectat direct cu Sella Ronda si Val Gardena.


Aparthotelul Perwanger*** este situat la poalele masivului Schlern, la 900 m altitudine, inconjurat de paduri si poieni, departe de aglomeratie si galagie, dar totusi aproape de satele din zona masivului, si anume Fiè allo Sciliar, Siusi si Castelrotto. Distante pana la: centrul statiunii Voels – 2 km, magazine – 2 km, baruri, restaurante – 1 km, partiile de schi din Alpe di Siusi – 3 km, statia mijloacelor de transport in comun – 200 m, cea mai apropiata gara (Bolzano) – 20 km, cel mai apropiat aeroport (Bolzano) – 20 km.

Aparthotelul Perwanger***, situat la 3 km de partiile de schi din zona Alpe di Siusi si la 2 km de centrul statiunii Voels, este locul ideal pentru cei care cauta relaxare, dar si pentru familiile cu copii sau grupurile de prieteni care prefera regimul de masa self catering.


Hotelul Salegg*** este situat pe un platou insorit, la 1000 m altitudine, la poalele masivelor Alpe di Siusi si Sciliar, cu cele doua varfuri faimoase – Santner si Euringer, la 200 m de centrul statiunii Siusi (Alpe di Siusi). Distante pana la: statia mijloacelor de transport in comun – 200 m, partiile de schi – 400 m, restaurante, baruri, magazine – 200 m, cea mai apropiata gara – 1 km, cel mai apropiat aeroport (Bolzano) – 20 km.

Hotelul Salegg***, situat la la 200 m de centrul statiunii Siusi si la 400 m de partiile de schi din Alpe di Siusi, ofera clientilor sai, pe langa confort si relaxare, o priveliste deosebita asupra zonei. Hotelul, recent renovat, functioneaza intr-o cladire istorica, construita la inceputul anilor 900, situata in apropiere de castelul Salegg.

Alpe di Siusi

Partii de ski: 60 kmm

Lungime totala partii: 60 kmm

Tipuri de partii: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 1.060 mm

Altitudine varf partie: 2.220 mm

 

Alpe di Siusi, în regiunea Trentino din Italia, se află în inima DolomiÅ£ilor de Est, la o altitudine între 1.680 ÅŸi 2.350 de metri deasupra nivelului mării ÅŸi este destinaÅ£ia ideală pentru familii ÅŸi pentru toÅ£i cei care iubesc schiul ÅŸi turismul montan. Alpe di Siusi este o statiune mare cu 21 de instalatii de transport pe cablu (2 telegondole, 17 telescaune, 5 schilifturi), care oferă schiorilor o impresionante diferenta de nivel de 500 de metri. Include localitati precum Castelrotto, Siusi sau Voels.

Minunatul peisaj se intinde pe un platou mare (cel mai mare din Europa), ceea ce face această regiune locul ideal pentru toate sporturile de iarna: de la activitati clasice, cum ar fi cross-country ÅŸi schi alpin pana la snowboard ÅŸi sculptură in zapada. Alpe di Siusi are 13 pârtii. Este conectat cu Val Gardena, ca parte a zonei Dolomiti Superski. Această conexiune ofera schiorilor 175 km de pârtii, 83 de instalatii de transport pe cablu ÅŸi 102 km de trasee de cross country. Pentru snowboarderi, există un parc si un half-pipe. Aproximativ un sfert din pârtiile din Alpe di Siusi sunt acoperite de zăpadă artificiala. Cel mai apropiat aeroport este la Bolzano (numai zboruri charter) ÅŸi cea mai apropiată gară este Bolzano.

Zona Alpe di Siusi include urmatoarele statiuni: Castelrotto/ Kastelruth (1.060 m), Siusi (1.000 m), Fiè (880 m). Toate acestea sunt strajuite de Alpe di Siusi ÅŸi de Masivul Sciliar. Gratie celor 60 de km de pârtii ÅŸi celor 23 de instalatii moderne de transport pe cablu, Alpe di Siusi este locul ideal atat pentru schiorii alpini si snowboarderi, cat si pentru iubitorii de sculptura in gheata si zapada. Gratie lătimii si lipsei de copaci de pe partii, acestea sunt deosebit de sigure pentru incepatori, oferind în acelaÅŸi timp conditii bune si distractie schiorilor mai avansati.

Schi tur in toate zonele din Alpe di Siusi:

O zi de schi-tur (nivel de dificultate mediu) în jurul celor mai frumoase locuri din zona include: Bullaccia (2.130 m), Spitzbühel (1.935 m), Panorama (2.009 m, o partie mare, de dificultate medie, în apropiere de parcarea Compatsch ÅŸi conectata cu toate instalatiile de transport pe cablu din Alpe di Siusi), Punta d'Oro (2.249 m), Williamshütte (2.100 m) ÅŸi Piz (2.005 m).

Snowboard:
Snowboarderii isi pot testa abilităţile în parcul Laurin, cu 4 partii de nivel intermediar si 1 de mare viteză. Toate sunt conectate cu toate instalatiile de transport pe cablu din Alpe di Siusi.

Cross-country:
Åžapte trasee cu benzi duble sau cvadruple (60 km în total), păstrate întotdeauna în cele mai bune condiÅ£ii atât pentru pas alternativ cat ÅŸi pentru patinaj, pentru toate nivele de dificultate.

Schi ÅŸi mai mult de atat:

Pentru toţi cei care doresc să se bucure de de peisajele de iarna linistitoare, Alpe di Siusi ofera mai mult de 30 de km de trasee acoperite cu zăpadă, care sunt ideale pentru drumetii, pentru a admira frumuseţea naturii pe timp de iarna.

Dacă doriÅ£i să va distrati, de ce sa nu încercaÅ£i una din cele ÅŸapte pârtii destinate saniutelor (cu lungimi de la 1,4 la 4,7 km)? La baza partiilor aveti posibilitatea sa inchiriati saniute.

Cei care iubesc patinajul pot merge la lacul Fiè. Pe cei mai romantici ii asteapta o experienta de neuitat: o plimbare cu trasura.

Informatii utile :

- altitudine varf: 2.220 m ;

- altitudine baza: 1.060 m.

Partii de schi :

- total : 60 km

- traseu albastru (incepatori) : 18 km

- traseu rosu (intermediar) : 40 km

- traseu negru (avansat) : 2 km

Harta partii schi Alpe di Siusi:

Harta partii schi Alpe di Siusi

 

Total instalatii pe cablu : 24

- gondola : 2

- telescaun : 17

- ski lift : 5

Cum se ajunge aici?

- cu avionul: cel mai apropiat aeroport este Bolzano (numai zboruri charter), Verona Villafranca – 150 km

- cu trenul: catre Bolzano sau Bressanone, apoi cu tren regional catre Chiusa, Ora, Fortezza si Vipiteno

- cu autobuzul: din Bolzano, Merano, Bressanone sau Brunico.