Caută

Selecteaza acest link pentru a cauta dupa mai multe criterii.
Caracteristicile principale ale statiunii
Tip statiune: Statiune montana de vacanta, Statiune de ski,
Lungime totala partii de ski: 90 km
Tipuri de partie: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate
Altitudine baza partie: 1.256 m
Altitudine varf partie: 2.510 m
 

Hoteluri Val Rendena - Campiglio

Hotel Canada (Pinzolo)
Hotel Canada (Pinzolo)
Hotel 4 Nr. de stele Italia, Val Rendena - Campiglio

Hotelul Canada****, situat la 150 m de centrul statiunii Pinzolo (Val Rendena – Campiglio), ofera acces facil catre cei aproximativ 28 km de partii la altitudini cuprinse intre 800 si 2.100 m, catre traseele de cross – country (aproximativ 15 km de trasee, care leaga Giustino, Pinzolo... Detalii.


Hotel Cristallo (Madonna di Campiglio)
Hotel Cristallo (Madonna di Campiglio)
Hotel 4 Nr. de stele Italia, Val Rendena - Campiglio

Hotel Cristallo****, situat la 150 m de centrul statiunii Madonna di Campiglio (Val Rendena – Campiglio), este una dintre cele mai bune unitati de cazare din zona, oferind conditii optime de confort si relaxare.  Detalii.


Hotel Savoia Palace (Madonna di Campiglio)
Hotel Savoia Palace (Madonna di Campiglio)
Hotel 4 Nr. de stele Italia, Val Rendena - Campiglio

Hotel Savoia Palace**** se bucura de o localizare inedita (chiar in centrul statiunii Madonna di Campiglio) si la numai 50 m de partiile de schi. Detalii.


Hotel St. Raphael (Madonna di Campiglio)
Hotel St. Raphael (Madonna di Campiglio)
Hotel 4 Nr. de stele Italia, Val Rendena - Campiglio

Hotelul St. Raphael**** ofera acces facil catre partiile de schi (50 m) si se bucura de o localizare inedita, la 100 m de centrul statiunii Madonna di Campiglio, un oras discret si elegant, la 1.550 m altitudine, in superba vale dintre Dolomitii Brenta si ghetarii Adamello si Presanella. In... Detalii.


Hotel Bellavista (Giustino)
Hotel Bellavista (Giustino)
Hotel 3 Nr. de stele Italia, Val Rendena - Campiglio

Hotelul Bellavista***, situat in statiunea Giustino (Val rendena – Campiglio), ofera relaxare, posibilitatea practicarii diferitelor sporturi de iarna, restaurant tipic si ospitalitatea tipica zonei. Detalii.


Hotel Bonapace (Madonna di Campiglio)
Hotel Bonapace (Madonna di Campiglio)
Hotel 3 Nr. de stele Italia, Val Rendena - Campiglio

Hotelul Bonapace***, situat la 500 m de centrul statiunii Madonna di Campiglio (Val Rendena – Campiglio), ofera clientilor sai acces facil si comod catre partia situata la 250 m. Detalii.


Hotel Europa (Madonna di Campiglio)
Hotel Europa (Madonna di Campiglio)
Hotel 3 Nr. de stele Italia, Val Rendena - Campiglio

Hotelul Europa***, situat la 200 m de centrul statiunii Madonna di Campiglio (Val Rendena – Campiglio), ofera acces facil catre partiile de schi situate la 200 m de hotel si la caruselul Madonna di Campiglio – Folgarida – Marileva (unde se ajunge cu telecabina). Detalii.


Hotel Italo (Madonna di Campiglio)
Hotel Italo (Madonna di Campiglio)
Hotel 3 Nr. de stele Italia, Val Rendena - Campiglio

Hotelul Italo***, situat la 250 m de centrul statiunii Madonna di Campiglio (Val Rendena – Campiglio), ofera acces facil catre partiile de schi situate la 300 m de hotel. Detalii.


Hotel Touring (Madonna di Campiglio)
Hotel Touring (Madonna di Campiglio)
Hotel 3 Nr. de stele Italia, Val Rendena - Campiglio

Hotel Touring***, situat la 300 m de centrul statiunii Madonna di Campiglio si la numai 50 m de partiile de schi, este o variante foarte buna de cazare, care ofera conditiile necesare pentru o vacante relaxanta. Detalii.


Vile/Pensiuni Val Rendena - Campiglio

Pensiunea Ambiez (Madonna di Campiglio)
Pensiunea Ambiez (Madonna di Campiglio)
Pensiunea 3 Nr. de stele Italia, Val Rendena - Campiglio

Pensiunea Ambiez***, situata la 500 m de centrul statiunii Madonna di Campiglio (Val Rendena – Campiglio), ofera acces facil catre caruselul Skirama Dolomiti Adamello Brenta. Detalii.


Pensiunea Casavacanze Sporting (Carisolo)
Pensiunea Casavacanze Sporting (Carisolo)
Pensiunea 3 Nr. de stele Italia, Val Rendena - Campiglio

Pensiunea Casavacanze Sporting***, situata intr-o zona linistita, la 150 m de centrul statiunii Carisolo (Val Rendena – campiglio), este optiunea ideala pentru familiile cu copii sau grupurile de prieteni care prefera serviciul de masa self – catering. Detalii.


Descriere Val Rendena - Campiglio

 

Cu 140 de instalatii de transport pe cablu şi 380 km de pârtii, Skirama Dolomiti Adamello - Brenta este una dintre cele mai importante zone de schi din sudul Alpilor.

Skirama Dolomiti include urmatoarele statiuni de schi: Madonna di Campiglio si Pinzolo în Val Rendena, Folgarida-
Marilleva, Peio şi Passo Tonale în Val di Sole, Ponte di Legno, Andalo-Fai della Paganella, Monte
Bondone şi Folgaria - Lavarone.

Skirama Dolomiti Adamello - Brenta oferă posibilitatea de schi din noiembrie până în aprilie, gratie
altitudinii partiilor (până la 2.500 m la Madonna di Campiglio şi 3.000
m la Passo Tonale), precum şi gratie tehnologiei de top in materie de creare a zapezii artificiale.

Madonna di Campiglio este cea mai cunoscuta şi exclusiva zona de schi în Dolomitii Occidentali. Madonna este foarte bine conectata cu staţiunile de schi Marilleva şi Folgarida, oferind împreună 47 de instalatii de transport pe cablu (cu o capacitate de transport de aproximativ 3.100 de persoane pe oră) şi 130 km de partii, un parc pentru snowboard de 50.000 mp şi 40 km pentru schi nordic. Instalatiile pe cablu permit libera circulaţie a turistilor peste tot în munţi, facilitand si accesul la statiunile vecine - Folgarida şi Marilleva. Varietatea muntilor din jur le permit schiorilor ca, în timpul iernii, să schieze nenumărate partii de kilometri intregi, până la o altitudine de 2.600 de metri şi cu diferite grade de dificultate. Mai mult, schiorii pot pleca din centrul oraşului şi se pot intoarce in acelasi punct, fără a-si da jos schiurile.Statiunea dispune de trasee interesante de cross - country (există o mulţime de trasee fermecător în împrejurimile minunate ale
Campo Carlo Magno).

Madonna di Campiglio (1.550 m) - perla Dolomitilor Brenta - situata in partea vestica a regiunii Trentino si pe partea nordica a vaii Rendena, in legatura cu Val di Sole, este o foarte celebra, eleganta şi
traditionala statiune de schi, situata în valea dintre Dolomitii Brenta şi gheţarii
Adamello si Presanella. Gasim aici multe magazine, baruri, restaurante şi excelente posibilitati pentru viata de noapte.
Este cea mai importanta statiune de schi si snowboard din Alpii italieni, atat din punct de vedere al infrastructurii schiabile, cat si a peisajului, traditiei si a ospitalitatii.

Madonna di Campiglio se distinge de rapid şi eficient intre celelalte statiuni de profil din Italia. Sistemul avansat de citire a ski-pass-urilor de la distanţă permite eliminarea cozilor de la statiile instalatiilor de transport pe cablu. Extinderea şi varietate partiilor, accesul usor la partii gratie instalatiilor pe cablu care pleaca direct din centrul oraşului si legatura directa cuinstalatiile catre Folgarida-Marilleva, punand la dispozitia schiorilor o zona de ski mai mare, de 110 km de pârtii interconectate, fac din Madonna di Campiglio un adevărat paradis de schi.

Cross-country-ul este pentru cei care doresc să combine exercitiile fizice mai grele cu viteza moderată, în timp ce se bucură de peisajle împădurite din Parcul Natural Adamello - Brenta în Campo Carlo Magno. Trasee care încep aici sunt: Campo Scuola Mondifrà (uşor) – 0.50 km, Baby (uşor) - 3.5 km, Sprint (intermediar) – 7.5 km şi Cupa Mondială (dificil ) – 10.5 km. Mai mult decât atât, pe traseul de cross – counrty Carisolo este partia Frassanida de 5 km (echipata cu semne omologate, bai si camera pentru ceruire schiurilor).

Cei care un schiaza pot explora natura acoperita cu zăpadă din jurul statiunilor Val Rendena, în căutarea de noi trasee în văile din apropiere sau pana in varful muntelui. Alternativ, puteti alege o plimbare cu sania trasa de caini sau puteti incerca parapanta. În cele din urmă, pentru cei care doresc doar o plimbare linistita în pădure, fara a duce grija echipamentului de schi, exista poteci special amenajate în jurul statiunii Madonna di Campiglio.

Zona de schi Pinzolo - o staţiune turistică bine cunoscută situata la numai 10 km de la Madonna di Campiglio - este
faimosa pentru facilităţile sale rapide şi moderne de transport pe cablu, care ii duc pe schiori la Doss del Sabion, la o altitudine de 2.100 de metri. Pinzolo în sine are 40 de kilometri de pârtii special amenajate şi, împreună cu Madonna di Campiglio şi Marilleva – Folgarida, pun la dispozitia iubitorilor sporturilor de iarna 120 km de partii. Zăpada este
garantata pe parcursul intregului sezon. Partiile – toate cu nivel de dificultate peste medie - sunt de asemenea potrivite pentru începători, în timp ce pentru schiorii mai exigenti exista pârtii pentru potrivite pentru îmbunătăţirea tehnicii lor.

Pinzolo (800 m) - un sat tipic de munte situat la poalele Dolomitilor Brenta - impreună cu Madonna di Campiglio (transfer gratuit cu autobuzul) formeaza un centru turistic plin de viaţă, oferind o paleta larga de posibilitati
après schi. In statiune există baruri, restaurante tipice de munte şi pizzerii. Pinzolo oferă, de asemenea, alte
activităţi de iarnă precum trasee de cross-country, patinoare, sanii trase de caini.

Informatii utile :

- altitudine varf: 2.510 m ;

- altitudine baza: 1.256 m.

Partii de schi :

- total : 90 km

- traseu albastru (incepatori) : 17 (20 km)

- traseu rosu (intermediar) : 15 (60 km)

- traseu negru (avansat) : 5 (10 km)

Harta partii schi Val Rendena - Campiglio:

Harta partii schi Val Rendena - Campiglio

 

Total instalatii pe cablu : 19 

- gondola : 5

- telescaun : 11

- teleschi: 3

Cum se ajunge aici?

- cu avionul: cele mai apropiate aeroporturi sunt Verona, Milano Malpensa, Venetia (zboruri de linie) sau Bolzano (numai zboruri charter)

- cu trenul: cele mai apropiate gari sunt Trento (73 km), Brescia (130 km) sau Trento – Malè (22 km)

- cu autobuzul: din Trento, Milano sau Malè.

 

*conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.skihotels.ro sunt verificate si respecta standardele turistice locale
*rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu prestatorii
*tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate pe site
*fotografiile care prezinta unitatile de cazare sunt strict informative,nu contractuale.

Oferte Cazare Ski 2019

 

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.
Abonare

Abonare newsletter: