Caută

Selecteaza acest link pentru a cauta dupa mai multe criterii.
Caracteristicile principale ale statiunii
Tip statiune: Statiune montana de vacanta, Statiune de ski,
Lungime totala partii de ski: 175 km
Tipuri de partie: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate
Altitudine baza partie: 1.236 m
Altitudine varf partie: 2.518 m
 

Hoteluri Val Gardena

Sporthotel Hell (Ortisei)
Sporthotel Hell (Ortisei)
Sporthotel 4 Nr. de stele Italia, Val Gardena

Sporthotel Hell**** se bucura de o localizare exceptionala, la numai 200 m e partiile de schi din statiunea Ortisei (Val Gardena), fiind unitatea ideala de cazare pentru iubitorii sporturilor de iarna. Detalii.


Hotel Luna Mondschein (Ortisei)
Hotel Luna Mondschein (Ortisei)
Hotel 4 Nr. de stele Italia, Val Gardena

Hotelul Luna Mondschein****, situat la 300 m de centrul statiunii Ortisei si la 500 m de partiile de schi din Val Gardena, este ideal pentru iubitorii sporturilor de iarna in special gratie localizarii sale. Detalii.


Hotel Oswald (Selva)
Hotel Oswald (Selva)
Hotel 4 Nr. de stele Italia, Val Gardena

Hotelul Oswald****, situat in centrul statiunii Selva di Val Gardena, este ideal pentru iubitorii sporturilor de iarna care doresc sa aiba acces facil si comod la partie, fiind situat la 300 m de partiile de schi. Detalii.


Hotel Alaska(Selva)
Hotel Alaska(Selva)
Hotel 3 Nr. de stele Italia, Val Gardena

Hotelul Alaska*** superior, situat chiar pe partia de schi din Selva di Val Gardena, este locul ideal pentru iubitorii sporturilor de iarna care doresc sa aiba acces direct si comod la partie. Detalii.


Hotel Alpino Plan (Selva)
Hotel Alpino Plan (Selva)
Hotel 3 Nr. de stele Italia, Val Gardena

Hotelul Alpino Plan***, situat in centrul statiunii Selva di Val Gardena, este unitatea ideala de cazare pentru iubitorii de schi, fiind situat la numai 100 m de partie. Detalii.


Hotel Olympia (Selva)
Hotel Olympia (Selva)
Hotel 3 Nr. de stele Italia, Val Gardena

Hotelul Olympia***, situat in centrul statiunii Selva di Val Gardena si la numai 150 m de partia de schi Ciampinoi, este locatia ideala pentru iubitorii sporturilor de iarna care doresc acces facil si comod catre partii. Detalii.


Sporthotel Platz (Pufels/ Bulla)
Sporthotel Platz (Pufels/ Bulla)
Sporthotel 3 Nr. de stele Italia, Val Gardena

Sporthotel Platz*** este o varianta buna de cazare in statiunea Ortisei (Val Gardena), oferind clientilor sai confort si relaxare. Detalii.


Hotel Scherlin (Ortisei)
Hotel Scherlin (Ortisei)
Hotel 3 Nr. de stele Italia, Val Gardena

Hotelul Scherlin***, situat intre Val Gardena si Alpe di Siusi, la 4.5 km de statiunea Ortisei, intr-o zona linistita cu paduri si poieni, fiind punctul ideal de incepere a excursiilor in imprejurimi. Detalii.


Apartamente Val Gardena

Apartamente Cesa Muse (Selva)
Apartamente Cesa Muse (Selva)
Italia, Val Gardena

Apartamentele Cesa Muse, situate la 500 m de partiile de schi din Selva di Val Gardena, sunt ideale in special pentru familiile cu copii sau pentru grupurile de prieteni care prefera serviciul de masa self catering. Detalii.


Descriere Val Gardena

Val Gardena este situata in partea de nord - vest a provinciei Tirolul e Sud/ Alto Adige. Valea este divizata in trei municipialitati: Ortisei, S. Cristina si Selva Val Gardena. 

Gratie bunei sale conexiuni cu Dolomiti Superski, cel mai mare carusel de schi din lume, şi situarii in apropierea zonei Alpe di Siusi, Val Gardena este El Dorado-ul tuturor iubitorilor sporturilor de iarna. Cu Skipass-ul Dolomiti Superski aveţi acces la toate instalatiile pe cablu din Dolomiţi, cu 500 km de pârtii interconectate din jurul Grupului Sella şi un total de 1.220 km pârtii în 12 statiuni de schi diferite. Iubitorii de schi pot alege: pante abrupte, line sau extrem de dificile. In acesta minunata vale alpina veti avea acces la cele mai moderne instalatii pe cablu si la cele mai romantice cabane alpine.

Val Gardena ofera 175 km de pârtii, cu 83 de teleschiuri şi 115 km de trasee de cross country.

Turul Sella Ronda, începând de la Val Gardena, cuprinde 26 km de trasee care pot fi strabatute într-o singură zi. Urcarile nu sunt o problemă gratie instalatiilor pe cablu moderne şi confortului dat de pachetul Skipass Dolomiti Superski. Expertii pot parcurge câţiva kilometri in plus fata de Sella Ronda (de exemplu exigentul traseu Porta Vescovo din Arabba). Turul Sella Ronda ar trebui să fie planificat în mod corespunzător. Este nevoie de aproximativ şase ore pentru a fi parcurs. Deci, asiguraţi-vă că incepeti dimineaţa devreme si ca ajungeti la timp la ultima instalatie pe cablu, după-amiaza (trasee sunt închise în mod oficial după ora 17). In Sella Ronda se poate schia in sensul acelor de ceasornic sau invers.

Alte activităţi posibile în Val Gardena:

- alpinism în Dolomiţi este ceva foarte special; alegerea rutelor este variata, dar majoritatea oferă o combinaţie de peisaje unice, cu urcări relativ scurte şi pârtii fantastice;

- plimbari cu sania trasă de cai pe poteci pline de zapada, facand din vacanta dvs.o poveste romantica de iarnă. Puncte de plecare pentru plimbarile cu sania trasa de cai este statia telecabinei din Alpe di Siusi si cea de pe Monte Pana.

Bucuraţi-vă de "apres ski": o seară petrecuta cu noi prieteni intr-o atmosfera unica, încercând mâncăruri locale si vin din Tirolul de Sud, cu muzică bună şi cântece tradiţionale din zonă.

Informatii utile :

- altitudine varf: 2.518 m ;

- altitudine baza: 1.236 m.

Partii de schi :

- total : 98 (175 km)

- traseu albastru (incepatori) : 22 (52 km)

- traseu rosu (intermediar) : 67 (105 km)

- traseu negru (avansat) : 9 (18 km)

Harta partii schi Val Gardena

Harta partii schi Val Gardena

 

Total instalatii pe cablu : 84

- gondola : 10

- telescaun : 38

- ski lift : 36

Cum se ajunge aici?

- cu avionul: Treviso – 183 km, Venetia – 218 km

- cu trenul: catre Bolzano sau Bressanone, apoi cu tren regional catre Chiusa

- cu autobuzul: catre Chiusa.

 

 

*conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.skihotels.ro sunt verificate si respecta standardele turistice locale
*rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu prestatorii
*tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate pe site
*fotografiile care prezinta unitatile de cazare sunt strict informative,nu contractuale.

Oferte Cazare Ski 2019

 

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.
Abonare

Abonare newsletter: