Caută

Selecteaza acest link pentru a cauta dupa mai multe criterii.
Caracteristicile principale ale statiunii
Tip statiune: Statiune montana de vacanta, Statiune de ski,
Lungime totala partii de ski: 62 km
Tipuri de partie: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate
Altitudine baza partie: 900 m
Altitudine varf partie: 2.180 m
 

Hoteluri Val di Sole

Hotel Solaria (Marileva 1400)
Hotel Solaria (Marileva 1400)
Hotel 4 Nr. de stele Italia, Val di Sole

Hotelul Solaria****, situat chiar pe partie in zona Marileva 1400 (Mezzana – Val di Sole), este una dintre locatiile de lux care ofera acces direct la partie. Detalii.


Hotel Ariston (Monclassico)
Hotel Ariston (Monclassico)
Hotel 3 Nr. de stele Italia, Val di Sole

Hotelul Ariston***, situat la 500 m de centrul statiunii Monclassico (Val di Sole), ofera acces facil atat catre partiile Folgarida - Marileva, cat si catre cele din Madonna di Campiglio. Detalii.


Hotel Gardenia (Vermiglio)
Hotel Gardenia (Vermiglio)
Hotel 3 Nr. de stele Italia, Val di Sole

Hotelul Gardenia*** superior, situat la 200 m de partiile de schi din Val di Sole, in zona centrala a statiunii Vermiglio, ofera clientilor sai confort si relaxare intr-un peisaj idilic. Detalii.


Hotel Gran Baita (Folgarida)
Hotel Gran Baita (Folgarida)
Hotel 3 Nr. de stele Italia, Val di Sole

Hotelul Gran Baita***, situat la 400 m de centrul statiunii Folgarida (Val di Sole), ofera transfer gratuit pana la partia de schi, situata la 400 m. Detalii.


Hotel Job (Presson)
Hotel Job (Presson)
Hotel 3 Nr. de stele Italia, Val di Sole

Hotelul Job***, situat la 200 m de centrul statiunii Monclassico (Presson), in inima zonei de schi Val di Sole, ofera acces facil catre 3 dintre cele mai importante zone de schi: Madonna di Campiglio (22 km), Tonale (28 km) si Marileva – Folgarida (4 km). Detalii.


Hotel Sole Alto (Marileva 1400)
Hotel Sole Alto (Marileva 1400)
Hotel 3 Nr. de stele Italia, Val di Sole

Hotelul Sole Alto***, situat in zona Marileva 1400 (Mezzana, Val di Sole), ofera acces direct la partia Marileva – Folgarida si o vedere superba. Detalii.


Descriere Val di Sole

Val di Sole (Folgarida - Marilleva), în regiunea Trentino-Alto Adige din Italia, este o statiune mare cu 27 de instalatii de transport pe cablu (7 telegondole, 15 telescaune, 5 teleschiuri), care oferă schiorilor o impresionante diferenta de nivel pe verticala de 880 de metri.

Folgarida are 28 pârtii cu o lungime totală de 50 de kilometri. Este cea mai potrivită pentru schiori incepatori si snowboarderi, dar există si zone pentru experti şi intermediari. Există 47 km de trasee de cross – country in Folgarida. Pentru snowboarderi, sunt puse la dispozitie un parc si un half-pipe. Majoritatea pârtiilor sunt acoperite cu zăpadă artificiala. 

Cel mai apropiat aeroport este la Verona, iar timpul de transfer este de 2 ore. Cea mai apropiată gară este la Rovereto. 

Val di Sole (zona Folgarida-Marilleva) oferă 53 km de pârtii cu niveluri de dificultate diferite; toate sunt schiabile pe parcursul intregului sezon de iarna datorită unui sistem de zapada artificiala si sunt deservite de 27 de instalatii de transport pe cablu, ultra-moderne si eficiente. Val di Sole face parte din zona de schi, vasta şi complet echipata, Folgarida, Marilleva şi Madonna di Campiglio, care împreună oferă 120 km de partii aparţinând sistemului Skirama Dolomiti Adamello Brenta. Zona se mandreste, de asemenea, cu instructori de la trei şcoli de schi şi cu trei zone de jocuri pentru copii.

Folgarida este un oraş modern şi foarte bine integrat în Val di Sole, la 9 km de la Madonna di Campiglio. Are un patinoar şi o zona unde se poate schia pe timp de noapte (iluminata). Marilleva constă din două niveluri de structuri conectate printr-o telecabina: Marilleva 900 şi Marilleva 1400, care sunt punctle e de pornire ale instalatiilor de transport pe cablu. Marilleva include două mari complexe turistice, oferind o gamă completă de servicii, şi permite accesul direct la pârtiile de schi, plus Val Panciana-Marilleva Snowpark Halfpipe, partia Biancaneve (iluminata pe timp de noapte şi cu muzică live, pentru seri speciale pe zăpadă), ca precum şi multe alte posibilitati de distractie apres-ski.

Trenul Dolomiti Express leaga gara Trento cu Male, Daolasa, Dimaro şi Marilleva, ajungand până sus, la staţiile de teleschi. Zona este dotata cu centre de inchiriere echipament de schi şi spatii speacial amenajate pentru depozitarea bagajelor; ofera de asemenea, gratuit, transport cu autobuzul intre staţiile instalatiilor de transport pe cablu din Val di Sole.

Informatii utile :

- altitudine varf: 2.180 m ;

- altitudine baza: 900 m.

Partii de schi :

- total : 62 km

- traseu albastru (incepatori) : 12.70 km

- traseu rosu (intermediar) : 37.30 km

- traseu negru (avansat) : 12 km

Harta partii schi Val di Sole:

Harta partii schi Val di Sole

 

Total instalatii pe cablu : 29

- gondola : 3

- telescaun : 19

- teleschi: 7

Cum se ajunge aici?

- cu avionul: cel mai apropiat aeroport este Verona

- cu trenul: catre Trentino, iar apoi cu tren regional pana la Rovereto 

 

*conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.skihotels.ro sunt verificate si respecta standardele turistice locale
*rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu prestatorii
*tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate pe site
*fotografiile care prezinta unitatile de cazare sunt strict informative,nu contractuale.

Oferte Cazare Ski 2019

 

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.
Abonare

Abonare newsletter: