Caută

Selecteaza acest link pentru a cauta dupa mai multe criterii.

Transport Autocar Bansko Bulgaria

TRANSPORT AUTOCAR BUCURESTI - BANSKO - IARNA 2017-2018 !

Tarife in lucru...

Oferta

30.11-11.02.2017

Tur

Retur

Tarif adult Tarif copil 2-7 ani
Revelion 2017 Bucuresti-Bansko/Razlog 29.12/30.12 02.01/03.01 70 EURO 60 EURO
Vacanta Copiilor Februarie 2017 Bucuresti-Bansko/Razlog 04.02 11.02 70 EURO 60 EURO

 

  • Infantii (0-2 ani) – GRATUIT, dar nu beneficiaza de locuri in autocar.

TARIFUL INCLUDE: transport Bucuresti - Bansko tur/retur,  taxele vamale si de pod. Accesul in autocar cu echipamentul de schi este permis gratuit. 

  • Orele de imbarcare cat si tariful se pot modifica in timpul anului
  • In fiecare statiune turistii vor fi imbarcati si debarcati in acelasi loc la orele stabilite.Orele de plecare sunt fixe. Datorita traficului - pot apare unele intarzieri.
  • In statiune debarcam si imbarcam turistii in urmatoarele puncte: Bucuresti  -  Piata Constitutiei ;  RAZLOG  -  Aspen Golf si BANSKO - Mall Bansko ;
  • Turistii se vor prezenta in statii cu 20-30 min. inainte de imbarcare. De transportul turistilor care din diverse motive nu vor reusi sa ajunga la orele stabilite pt. imbarcare  transportatorul nu se face vinovat.
  • Repartizarea in autocar va fi facuta de ghidul insotitor conform diagramelor de imbarcare ( in functie de ordinea cronologica a inscrierii turistilor)
  • Grupul minim pentru transport este de 30 persoane, in cazul in care acest grup nu se realizeaza, transportul se va anula iar turistii vor fi informati cu maxim 15 zile inainte placarii.
  • Cod Oferta: IR

 


*conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.skihotels.ro sunt verificate si respecta standardele turistice locale
*rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu prestatorii
*tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate pe site
*fotografiile care prezinta unitatile de cazare sunt strict informative,nu contractuale.

Oferte Cazare Ski 2018

 

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.
Abonare

Abonare newsletter: