Caută

Selecteaza acest link pentru a cauta dupa mai multe criterii.
Caracteristicile principale ale statiunii
Altitudine (metri): 850
Tip statiune: Statiune montana de vacanta, Statiune de ski, Atractii naturale deosebite,
Lungime totala partii de ski: 7.5
Tipuri de partie: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate
Altitudine baza partie: 904
Altitudine varf partie: 2196
 

Hoteluri Tatranska Lomnica

Hotel Grandhotel Praha
Hotel Grandhotel Praha
Hotel 4 Nr. de stele Slovacia, Tatranska Lomnica

Grandhotel Praha este un hotel de 4 stele construit in stilul Art Nouveau intre 1904-1905. Numele sau initial a fost Palota Szallo (Hotel Palace), dar in 1919 a fost schimbat, devenind Grandhotel Praha. De-a lungul timpului hotelul a oferit conditii de cazare ireprosabile si facilitati deosebite,... Detalii.


Sorea Hutnik I
Sorea Hutnik I
Sorea 3 Nr. de stele Slovacia, Tatranska Lomnica

Renovat recent, hotelul Sorea Huntnik I*** se distinge prin atmosfera familiala, mancarea fantastica si un nou bowling center. Detalii.


Sorea Titris
Sorea Titris
Sorea 3 Nr. de stele Slovacia, Tatranska Lomnica

Hotelul Sorea Titris*** este un hotel de familie cu o gama larga de servicii suplimentare, prin noul sau centru wellness Aqua Relax - water & sauna world. Detalii.


Sorea Uran
Sorea Uran
Sorea 3 Nr. de stele Slovacia, Tatranska Lomnica

Hotelul Sorea Uran*** din Tatranska Lomnica este locul ideal pentru petrecera vacantelor in familie, datorita facilitatilor sale deosebite si a conditiilor bune de cazare. Detalii.


Sorea Hutnik II
Sorea Hutnik II
Sorea 2 Nr. de stele Slovacia, Tatranska Lomnica

Detalii.


Imagini Slovacia, Tatranska Lomnica

Selectati una din imaginile de mai jos pentru a vedea versiunea marita.

 

Descriere Tatranska Lomnica

 

Cea mai intinsa asezare din Muntii Tatra, statiunea Tatranska Lomnica a fost fondata in anul 1892 si se afla situata la 850 metri altitudine fata de nivelul marii. Este situata la 6 km est fata de Stary Smokovec, la poalele masivului Lomnicky. La inceput asezarea a constat din cabane ale vanatorilor si cateva conace. Deoarece localitatea a apartinut de Velka Lomnica i s-a dat denumirea de Tatranska Lomnica. Statiunea are in prezent numeroase functiuni: este un centru pentru activitatile turistice ( partii de schi in Skalnate Pleso, excelente conexiuni de transport si numeroase optiuni de cazare ) si in acelasi timp sediu al administratiei Parcului National Tatra. Printre atractiile turistice se numara Muzeul Parcului National si gradinile botanice ale Expozitiei Naturii din cadrul parcului.

 

Statiunea de schi Tatranska Lomnica, informatii generale: numar partii: 8, lungime totala: 7,5 km, teleschiuri:2; telescaune:5; altitudine minima partie: 904 m; altitudine maxima partie: 2196 m; capacitate de transport: 6215 persoane/ora.

Statiunea de schi Tatranska Lomnica este situata in regiunea Tatra Inalta, altitudine minima 904 m, maxima 2196 m, cu o diferenta de nivel de 1340 m. Cele mai bune conditii de schi in statiunea Tatranska Lomnica sunt din Decembrie pana in Martie. Lungimea totala a partiilor este de 7.5 km, din care 4.9 km pot fi acoperiti cu zapada artificiala. Gradul de dificultate al partiilor este urmatorul: 2 partii pentru incepatori; 5 partii pentru intermediari si 1 partie pentru avansati.

In statiune exista telecabina si telescaune de 2 persoane, cu o capacitate totala de 6215 persoane pe ora. Varietatea partiilor din statiune face din aceasta un loc potrivit atat pentru incepatori cat si pentru schiori avansati. Exista scoala de schi pentru copii si tele-schi pentru copii. In statiune exista de asemenea instalatie de schi nocturna, pe o distanta de aproximativ 550 m.

 

HARTA PARTIILOR DE SCHI DIN TATRANSKA LOMNICA 

 

Harta Partii Ski Tatranska Lomnica

 


 

*conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.skihotels.ro sunt verificate si respecta standardele turistice locale
*rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu prestatorii
*tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate pe site
*fotografiile care prezinta unitatile de cazare sunt strict informative,nu contractuale.

Oferte Cazare Ski 2019

 

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.
Abonare

Abonare newsletter: