Caută

Selecteaza acest link pentru a cauta dupa mai multe criterii.
Caracteristicile principale ale statiunii
Altitudine (metri): 262
Tip statiune: Statiune de ski, Manastiri/zone de pelerinaj religios, Atractii naturale deosebite,
In statiune: Izvoare minerale, Ape termale, Salina, Tratamente afectiuni cardiovasculare, Tratamente afectiuni respiratorii,

Descriere Stegersbach

Stegersbach este o statiune din landul Burgenland, un amestec de peisaj unic, original cu hoteluri de calitate garantata in toate clasele.

Asezat la o altitudine de 262 m si pe o suprafata de 1777 ha, este de departe in primul rand un oras istoric, denumirea veche fiind de Stegraifebach, datand din 1289.

Un lucru prin care se deosebeste aceasta statiune este ca pe langa potentialul natural special ( regiunea  unde exista numarul cel mai mare numar de zile insorite, peste 300 de zile) in statiune s-au dezvoltat alte activitati spre exemplu golful, sport la mare cautare  in ultimii ani, aici dezvoltandu-se cel mai mare teren de golf din Austria.

Statiunea dispune de toate categoriile de hoteluri, avand o gama din ce in ce mai diversa de facilitati de recreere si servicii exceptionale conform raportului pret-calitate.

Inafara de peisaj si de oferta larga de hoteluri, statiunea captiveaza si prin facilitatile de wellness. Sursa principala este reprezentata de apele termale aflate la o adancime de 1000 m care asigura un real potential de recuperare.

Pe de alta parte, efectele benefice ale naturii sunt completate de tratamente selectate din intreaga lume ( medicina traditionala din China, Japonia, Hawaii sau India) care acorda o atentie deosebita frumusetii interioare si exterioare.

*conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.skihotels.ro sunt verificate si respecta standardele turistice locale
*rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu prestatorii
*tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate pe site
*fotografiile care prezinta unitatile de cazare sunt strict informative,nu contractuale.

Oferte Cazare Ski 2019

 

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.
Abonare

Abonare newsletter: