Caută

Selecteaza acest link pentru a cauta dupa mai multe criterii.
Caracteristicile principale ale statiunii
Tip statiune: Statiune montana de vacanta, Statiune de ski,
Lungime totala partii de ski: 55 km
Tipuri de partie: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate
Altitudine baza partie: 1.100 m
Altitudine varf partie: 2.407 m
 

Hoteluri Pusteria

Hotel Villa Stefania (San Candido)
Hotel Villa Stefania (San Candido)
Hotel 4 Nr. de stele Italia, Pusteria

Hotelul Villa Stefania****, situat la 200 m de centrul statiunii San Candido (Pusteria), este o varianta foarte buna de cazare, cu o lunga traditie in domeniul turismului. Detalii.


Hotel Lowe (San Candido)
Hotel Lowe (San Candido)
Hotel 3 Nr. de stele Italia, Pusteria

Hotelul Löwe***, situat in mijlocul unui superb peisaj de munte din muntii Dolomiti (San Candido, Alta Pusteria) este o destinatie excelenta in orice anotimp, oferind confort si relaxare. Detalii.


Descriere Pusteria

Zona turistica a celor Trei Vârfuri cuprinde localităţile: Braies, Villabassa, Dobbiaco (1240m), San Candido (1173 m) şi Sesto (1316 m).

Simbolul cel mai popular din Dolomiţi - cele Trei Varfuri sunt "Tre Cime di Lavaredo" (atingand altituni de 2999 m, 2973 m si respectiv 2857 m); până în 1919 aceasta zona a fost considerata graniţa dintre Austria şi Italia, iar in prezent marchează granita dintre provinciile italiene Bolzano (Alta Pusteria) şi Belluno (Cortina d'Ampezzo).

Tre Cime este de asemenea punctul din care izvoraste raul Rienza, care trece prin lacurile Lago di Landro şi Lago di Dobbiaco, intra in Valea Pusteria si se alătura în cele din urmă râului Isarco in apropiere de Bressanone.

In zona Alta Pusteria domina Cross-country-ul, cu mai mult de 200 de km de pârtii potrivite pentru fiecare tip de schior (incepator, mediu sau avansat).

Centrul de Nordic Skinng este in Dobbiaco, zona care a gazduit deja de patru ori Cupa Mondială de Cross Country.

Condiţiile ideale de zăpadă de pe partii sunt motivul pentru gazdiurea în fiecare an a Campionatului Mondial de Snowboard.

Dar "în umbra" celor “Tre Cime” există o mulţime de posibilităţi de schi alpin, de asemenea.

Există sapte statiuni de schi in Alta Pusteria: Elmo Monte (Sesto), Rossa Croda (Sesto), Waldheim Sesto, Monte Baranci (San Candido), Dobbiaco Rienza, Passo Monte Croce şi Braies.

Cea mai importante zona de schi este Sesto; de acolo instalatiile de transport pe cablu duc schiorii pe platoul Croda Rossa (Rotwand 2000 m), sub varfurile celor Tre Cime, sau pe partea opusa a platoului sub Monte Elmo (platou la 2050 m, vârf la 2433m).

Printre pârtiile care merită menţionate amintim partia Raut, cu o lungime aproximativa de 3,8 km, cunoscuta si sub numele de "Direttissima", cea mai lunga panta (4,75 km) pana la Versciacio, şi traseul negru Hahnspiel-Eck pana la Cabana Larch.

Zona de achi Alta Pusteria face parte din Dolomiti – Superski; după achiziţionarea skipass-ului special, schiorii se mucura de posibilitatea de a schia în 12 zone distincte, cu mai mult de 1200 km de partie.

Autobuzele speciale ii duc pe schiori pana la Plan de Corones şi Alta Badia, foarte bine conectate cu statiunile din Sella Ronda.

Informatii utile :

- altitudine varf: 2.407 m ;

- altitudine baza: 1.100 m.

Partii de schi :

- total : 43 (55 km)

- traseu albastru (incepatori) : 16

- traseu rosu (intermediar) : 21

- traseu negru (avansat) : 6

- 4 patinoare

- 6 partii pentru sanius

- 19 partii pentru Cross – Country cu o lungime totala de 200 km.

Harta partii:

Harta partiilor de schi din Pusteria

 

Total instalatii pe cablu : 28

- telecabina : 1

- gongola : 3

- telescaun : 6

- ski lift : 18

Cum se ajunge aici?

- cu avionul: Treviso – 170 km, Venetia – 178 km, Verona – 257 km

- cu trenul: pana la Fortezza si de acolo cu tren regional catre Dobbiaco

- cu autobuzul: catre Dobbiaco sau San Candido.

 

 

*conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.skihotels.ro sunt verificate si respecta standardele turistice locale
*rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu prestatorii
*tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate pe site
*fotografiile care prezinta unitatile de cazare sunt strict informative,nu contractuale.

Oferte Cazare Ski 2019

 

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.
Abonare

Abonare newsletter: