Caută

Selecteaza acest link pentru a cauta dupa mai multe criterii.
Caracteristicile principale ale statiunii
Tip statiune: Statiune montana de vacanta, Statiune de ski,
Lungime totala partii de ski: 50 km
Tipuri de partie: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate
Altitudine baza partie: 1.040 m
Altitudine varf partie: 2.125 m
 

Hoteluri Paganella

Hotel Allo Zodiaco (Andalo)
Hotel Allo Zodiaco (Andalo)
Hotel 3 Nr. de stele Italia, Paganella

Hotelul Allo Zodiaco*** este o varianta foarte buna de cazare pentru cei care vor sa combine relaxarea cu sporturile de iarna, in Andalo (Paganella). Detalii.


Hotel Arcobaleno (Fai della Paganella)
Hotel Arcobaleno (Fai della Paganella)
Hotel 3 Nr. de stele Italia, Paganella

Hotelul Arcobaleno*** superior, situat la jumatatea distantei dintre satul Fai della Paganella si partiile de schi (700 m), pe platoul Paganella, la 950 m altitudine, este o unitate de cazare care isi asteapta clientii atat pe timp de iarna, cat si pe timp de vara. Autobuzele locale ii duc pe... Detalii.


Hotel Costa Verde (Andalo)
Hotel Costa Verde (Andalo)
Hotel 3 Nr. de stele Italia, Paganella

Hotelul Costa Verde***, situat la 500 m de centrul statiunii Andalo (Paganella) si la 500 m de partiile de schi, este ideal atat pentru iubitorii sporturilor de iarna, cat si pentru cei care doresc sa fie aproape de centrul statiunii (cu toate atractiile acestuia). Detalii.


Hotel Fai (Fai della Paganella)
Hotel Fai (Fai della Paganella)
Hotel 3 Nr. de stele Italia, Paganella

Hotelul Fai***, situat la 100 m de centrul statiunii Fai della Paganella, ofera vizitatorilor sai, pe langa posibilitatea de a schia pe partiile din apropiere, un peisaj nemaipomenit (hotelul este situat pe platoul Paganella, pe o terasa cu vedere catre valea Adige pe o parte si dealurile... Detalii.


Hotel Londra (Molveno)
Hotel Londra (Molveno)
Hotel 3 Nr. de stele Italia, Paganella

Hotelul Londra***, situat la 300 m de centrul statiunii Moena (Paganella), ofera pe de o parte o vedere superba gratie localizarii sale, iar pe de alta conexiuni foarte bune cu partiile din apropiere: Andalo (4 km) sau la cele din Fai della Paganella (12 km), gratie serviciul de transport gratuit... Detalii.


Hotel Splendid (Andalo)
Hotel Splendid (Andalo)
Hotel 3 Nr. de stele Italia, Paganella

Hotelul Splendid***, situat la 300 m de centrul statiunii Andalo (Paganella) si la 200 m de partiile de schi, este ideal pentru cei care vor sa combine relaxarea conferita de zona linistita in care este localizat hotelul cu sporturile de iarna. Detalii.


Descriere Paganella

 

Zona Paganella este situata in partea sud – vestica a provinciei Trentino (Tirolul de Sud).

Muntele Paganella (2.125 m):

Oferă mai mult de 60 km de partii de schi cu grade de dificultate diferite. Zona de schi dispune de 19 instalatii avansate de transport pe cablu, pe deplin conectate, cu o capacitate de transport a 2.600 de persoane pe oră. Partiile au fost construite pe versanţii nord-vestici ai muntelui, începând de la 2.125 de metri in vârf şi pierzandu-se in pădurea verde de brad.
Traseele late si curbate, cu zăpadă constanta şi pregătite cu mare grijă pentru siguranta schiorilor, va stau la dispozitie în centre din Andalo la vest şi Fai della Paganella la nord. Punctul de excelenţă al Muntelui Paganella este renumitul "3-Tre", o pârtie care a văzut spectacole de neuitat ale campionilor legendari, cum ar fi Zeno Colo şi Celina Seghi, care, cu peste 40 de ani în urmă, au pus bazele celebrei Cupe Mondiale pe paretiile de pe Fai della Paganella.

Zona de schi Paganella indeplineste cerinţele oricarui tip de schior, gratie varietatii zone de schi, impartite in partii uşoare, de dificultate medie şi partii pentru schiorii avansati. Capacitatea de a furniza zăpadă artificială pe toate aceste pârtii garanteaza posibilitatea de a schia din decembrie până la sfârşitul sezonului. 95% din trasee pot fi acoperite cu zăpadă artificială, dacă este nevoie. Skipass-ul Paganella - Brenta face parte din "Skirama Dolomiti".

Oraş principal: Andalo (1.040 m)

Andalo este situat chiar langa telecabinele din Paganilla, pe un platou larg între Dolomiţii Brenta şi masivul Paganella. Acesta oferă o gamă largă de baruri şi restaurante, precum şi facilităţi sportive pentru a satisface orice nevoie. Este un loc ideal pentru familii. Accesul la doua dintre teleschiuri este situat în centrul localitatii, la baza partiilor. Acest lucru le permite schiorilor fie să schieze înapoi direct la centrul localitatii sau să meargă înapoi confortabil la sfârşitul zilei.

Centrul sportiv, care acoperă o zonă verde de 100.000 mp., in apropiere de Parcul Natural Adamello Brenta, oferă o gamă largă de activităţi sportive:

• piscine publice - bazin de înot acoperit cu 8 culoare, cu o lungime de 25m, bazin pentru copii cu tobogane şi jocuri de apă ;
• patinoar acoperit (60 m x 28 m) ;

• sală de sport cu o terenuri de volei şi baschet ;

• Beauty Center ;

• sauna ;

• solar.

Informatii utile :

- altitudine varf: 2.125 m ;

- altitudine baza: 1.040 m.

Partii de schi :

- total : 50 km

- traseu albastru (incepatori) : 15 km

- traseu rosu (intermediar) : 30 km

- traseu negru (avansat) : 5 km

Harta partii schi Paganella:

Harta partii schi Paganella

 

Total instalatii pe cablu : 14 

- gondola : 2

- telescaun : 12

 

*conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.skihotels.ro sunt verificate si respecta standardele turistice locale
*rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu prestatorii
*tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate pe site
*fotografiile care prezinta unitatile de cazare sunt strict informative,nu contractuale.

Oferte Cazare Ski 2019

 

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.
Abonare

Abonare newsletter: