Caută

Selecteaza acest link pentru a cauta dupa mai multe criterii.
 

Hoteluri Livigno

Hotel Touring
Hotel Touring
Hotel 4 Nr. de stele Italia, Livigno

Hotelul Touring****, situat la 50 m de centrul statiunii Livigno si la 50 m de partiile de schi, este locatia ideala pentru iubitorii sporturilor de iarna, oferind, pe langa confort optim si relaxare, acces direct pe partie. Detalii.


Hotel Alaska
Hotel Alaska
Hotel 3 Nr. de stele Italia, Livigno

Hotelul Alaska***, situat la 100 m de centrul statiunii Livigno si la 150 m de partiile de schi, este o varianta buna de cazare, apreciata in special de cei care prefera accesul facil si comod catre partie. Detalii.


Hotel Alexander
Hotel Alexander
Hotel 3 Nr. de stele Italia, Livigno

Hotelul Alexander***, situat la 1 km de centrul statiunii Livigno, este ideala pentru cei care prefera accesul facil catre partiile de schi (situate la 150 m). Detalii.


Hotel Capriolo
Hotel Capriolo
Hotel 3 Nr. de stele Italia, Livigno

Hotelul Capriolo*** superior, situat la 800 m de centrul statiunii Livigno, este ideal pentru iubitorii sporturilor de iarna care prefera accesul facil la partiile de schi, situate la numai 60 m de hotel. Detalii.


Hotel Margherita
Hotel Margherita
Hotel 3 Nr. de stele Italia, Livigno

Hotelul Margherita***, situat la 800 m de centrul statiunii Livigno si la 50 m de partiile de schi, pfera conformtul si relaxarea necesare pentru o vacanta reusita. De la hotel se ajunge foarte usor, fara a utiliza vreun mojloc de transport, la partiile de schi, traseele pietonale sau de... Detalii.


Hotel Valtellina
Hotel Valtellina
Hotel 3 Nr. de stele Italia, Livigno

Hotelul Valtellina***, situat intr-o zona linistita, la 800 m de centrul statiunii Livigno, ofera confort si relaxare celor care prefera accesul direct si facil catre partiile de schi (50 m). Detalii.


Hotel Zodiac
Hotel Zodiac
Hotel 3 Nr. de stele Italia, Livigno

Hotelul Zodiac***, situat in inima statiunii Livigno, ofera acces facil si comod catre partia situata la 400 m (gratie autobuzului care opreste la 50 m de hotel). Detalii.


Vile/Pensiuni Livigno

Cabana Garni Moon
Cabana Garni Moon
Cabana 3 Nr. de stele Italia, Livigno

Cabana Garnì Moon***, situat la 150 m de centrul statiunii Livigno si la 100 m de cea mai apropiata partie de schi, este ideal pentru iubitorii sporturilor de iarna care prefera accesul facil si comod la partie. Detalii.


Cabanele Canton
Cabanele Canton
Italia, Livigno

Cabanele Canton, situate la 800 m de centrul statiunii Livigno si la 500 m de partiile de schi, sunt ideale pentru familiile cu copii sau pentru grupurile de prieteni care prefera serviciul de masa in sistem self – catering. Detalii.


Pensiunile Casa Soleil/ Casa Florin
Pensiunile Casa Soleil/ Casa Florin
Italia, Livigno

Pensiunile Casa Soleil/ Casa Florin, situate la 200 m de partiile de schi din Livigno si la 500 m de telecabina „Carosello 3000”, sunt unitatile perfecte de cazare in special pentru familiile cu copii sau pentru grupurile de prieteni care prefera serviciul de masa self – catering. Detalii.


Cabanele La Golp/ Gulliver
Cabanele La Golp/ Gulliver
Italia, Livigno

Cabanele La Golp - Gulliver, situate la 800 m de centrul statiunii Livigno si la 500 m de partiile de schi, sunt ideale pentru familiile cu copii sau pentru grupurile de prieteni care prefera serviciul de masa in sistem self – catering. Detalii.


Descriere Livigno

 

Livigno este una dintre cele mai importante si mai bine echipate statiuni de schi din Alpi, situată între Parcul Naţional Stelvio şi Parcul National Swiss. Uşor accesibila din Europa de Nord, a fost intotdeauna considerata "insula fericita" din Italia. Oferă ospitalitatea sinceră a italienilor într-o atmosferă pe deplin europeana. A schia in "Micul Tibet" înseamnă a plonja în natura, in prezenţa maiestuosilor munti Bernina lasud şi a muntilor Ortles-Cevedale la esr. Odată ajunsi in varf, vă veţi bucura de minunata panorama alba din întreaga vale Livigno. Varietatea este una dintre cele mai bune calităţi ale statiunii Livigno. Distractia tuturor este garantată de 12 trasee negre, 37 roşii şi 29 albastru. Schiorii experimentaţi isi pot satisface dorinta de viteză pe pante abrupte şi lungi, în timp ce familiile şi începătorii se pot bucura de partiile uşoare şi de multe dintre zonele de distracţie bine echipate pentru a învăţa tehnicile de bază. "Micul Tibet" oferă o reţea modernă de instalaţii de transport pe cablu: 4 telecabine, 14 telescaune şi 13 teleschiuri cu o capacitate totală de 47.000 de persoane pe oră.

Cea mai lunga si mai dificila partie este Vetta Blessacia, cu o lungime de 4,8 km si o diferenta de nivel de aproximativ 1.000 m. 

Având în vedere capacitatea de cazare a statiunii (12.000 de persoane în sezonul de vârf), nu există timp de aşteptare la ascensoare. Zona de schi Livigno iese în evidenţă gratie confortului pe care il ofera: de la aproape toate unitatile de cazare se ajunge cu mare usurinta la statiile tuturor instalatiilor pe cablu. Atunci când este necesar, un serviciu regulat de ski-bus este disponibil pentru toată lumea gratuit.

Pentru snowboarderi există două parcuri de zăpadă:

- Mottolino Snow Park: este echipat cu super-pipe, half-pipe, balustrade şi lansatoare. Este deservit de telescaun (nr. 8), se întinde de-a lungul a 600 m şi este pregătit şi îngrijit zi de zi.

- Livigno Park Carosello 3000: este situat pe partia Powder şi este deservit de a doua secţiune a telecabinei Carosello 3000. Accesul este gratuit, cu conditia purtarii castii de protectie. Căştile se pot inchiria gratuit la intrarea în parc.

Acesta oferă ski – jums, hal – pipes, balustrade.

Informatii utile :

- altitudine varf: 2.798 m ;

- altitudine baza: 1.816 m.

Partii de schi :

- total : 61 (115 km)

- traseu albastru (incepatori) : 21

- traseu rosu (intermediar) : 35

- traseu negru (avansat) : 5

Harta partii schi Livigno:

Harta partii schi Livigno

 

Total instalatii pe cablu : 14 

- gondola : 4

- telescaun : 14

- teleschi: 13

Cum se ajunge aici?

- cu avionul: cele mai apropiate aeroporturi sunt Milan (Malpensa/ Linate/ Bergamo) sau Verona

- cu trenul: cea mai apropiata gara este Tirano

- cu autobuzul: autobuz din aeroporturile Milano direct la Livigno sau Shuttle – bus cu rezervare prealabila.

 

 

*conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.skihotels.ro sunt verificate si respecta standardele turistice locale
*rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu prestatorii
*tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate pe site
*fotografiile care prezinta unitatile de cazare sunt strict informative,nu contractuale.

Oferte Cazare Ski 2019

 

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.
Abonare

Abonare newsletter: