Caută

Selecteaza acest link pentru a cauta dupa mai multe criterii.

Hotel Capri Hotel 3 stele

Imagini

Selectati una din imaginile de mai jos pentru a vedea versiunea marita.


Localizarea unitatii de cazare


 Hotelul Capri***este localizat in al doilea district al Vienei, aproape de parcul de distractii Prater si constituie un punct de plecare foarte avantajos catre centrul orasului atat pentru cei veniti in vacanta dar si pentru cei veniti in calatorii de afaceri.

 

In cateva minute de mers cu mijloacele de transport in comun se poate ajunge foarte usor la Catedrala Sfantul Stefan. In fata hotelului exista statia de metrou Nestroyplatz (linia U1), care face legatura cu centrul dar si cu zonele comerciale ale Vienei.

Descrierea unitatii de cazare

 Hotelul Capri***, prin  localizarea sa, prezinta avantaje fiind usor accesibil spre puncte importante din centrul Vienei.

In decembrie 2005 hotelul Capri*** a fost premiat cu "ECO- Logo" pentru turism, de catre un program special pentru protectia mediului pentru hoteluri si restaurante din Viena.

Conditiile de cazare

 Structura de cazare a hotelului Capri*** este formata din 70 de camere  dotate cu grup sanitar propriu, uscator de par, TV prin satelit cu diverse programe printre care si televiziunea romana, radio cu functie de alarma, internet wireless (LAN), birou, unele dintre camere dispunand de balcon.

 

Servicii si Facilitati

 Hotelul Capri*** isi intampina oaspetii cu o sala de asteptare cu bar, acces la internet wireless, sala unde se poate lua micul dejun, curte interioara cu locuri de parcare.

Iarna 2018 - 2019 ! Tarife Cazare ! Skipass ! Transport cu autocarul ! Revelion !

Oferta 2018 ski Austria , Italia si Franta


Modalitati de rezervare

Pentru a face o rezervare va rugam sa alegeti una din urmatoarele optiuni:
 
 


Alte informatii utile

internet,

*conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.skihotels.ro sunt verificate si respecta standardele turistice locale
*rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu prestatorii
*tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate pe site
*fotografiile care prezinta unitatile de cazare sunt strict informative,nu contractuale.

Oferte Cazare Ski 2019

 

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.
Abonare

Abonare newsletter: