Caută

Selecteaza acest link pentru a cauta dupa mai multe criterii.

Hotel Austria Trend Anatol Hotel 4 stele

Imagini

Selectati una din imaginile de mai jos pentru a vedea versiunea marita.


Localizarea unitatii de cazare


 Hotelul Austria Trend Anatol**** este localizat aproape de bulevardul Mariahilferstrasse, recunoscut pentru reteaua de magazine potrivite pentru toate felurile de cumparaturi, si apropae de reteaua de metrou, constituind un bun prilej pentru petrecerea unei vacante sau pentru calatorii de afaceri.

Mijloacele de transport in comun se regasesc in apropiere asigurand o  legatura importanta spre locatiile importante ale Vienei.

In 200 m se gaseste statia de metrou Zieglergasse (linia U3).

Descrierea unitatii de cazare

 Austria Trend Anatol****  este un hotel cu un design elegant, in care vizitatorii pot avea acces usor la diverse facilitati moderne, precum si la servicii personalizate, beneficiind de ospitalitatea vieneza renumita. 

Conditiile de cazare

 Hotelul Austria Trend Anatol**** prezinta in structura de cazare 62 de camere single sau duble, avand grup sanitar propriu, uscator de par, telefon, minibar, TV prin cablu, seif, acces gratuit la internet.

Servicii si Facilitati

 Austria Tend Anatol**** dispune de sala de asteptare cu bar si loc pentru conectare la internet,seif electronic la receptie,  sala de mese, bufet cu o mare varietate de specialitati, parcare subterana

Sala de conferinte are o suprafata de 100 m² si capacitate de pana la 60 de persoane, este dotata cu aer conditionat, echipament corespunzator ( flip chart, videoproiector, sistem TV-video si altele).

 

La cerere se poate asigura transferul catre aeroport.

Iarna 2018 - 2019 ! Tarife Cazare ! Skipass ! Transport cu autocarul ! Revelion !

Oferta 2018 ski Austria , Italia si Franta


Modalitati de rezervare

Pentru a face o rezervare va rugam sa alegeti una din urmatoarele optiuni:
 
 


Alte informatii utile

restaurant, sala de conferinte, internet,

*conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.skihotels.ro sunt verificate si respecta standardele turistice locale
*rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu prestatorii
*tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate pe site
*fotografiile care prezinta unitatile de cazare sunt strict informative,nu contractuale.

Oferte Cazare Ski 2019

 

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.
Abonare

Abonare newsletter: