Caută

Selecteaza acest link pentru a cauta dupa mai multe criterii.

Hotel Alphotel Innsbruck Hotel 4 stele

Imagini

Selectati una din imaginile de mai jos pentru a vedea versiunea marita.


Localizarea unitatii de cazare


Hotelul Alphotel Innsbruck**** este situat in statiunea Innsbruck, la cateva minute de mers cu masina fata de centrul orasului.

Descrierea unitatii de cazare

Hotelul Alphotel Innsbruck este un hotel de 4* care este renumit ca un hotel de afaceri. El dispune de restaurant cu preparate culinare traditionale si internationale, oferind astfel un sejur linistit si relaxant.

Conditiile de cazare

In structura de cazare a Hotelului Alphotel Innsbruck**** exista 135 de camere confortabile, dotate cu: grup sanitar propriu, uscator de par, telefon, radio, TV-Satelit si seif.

Servicii si Facilitati

Hotelul Alphotel Innsbruck**** dispune de receptie, restaurant cu preparate delicioase, lobby bar, internet si parcare. Pentru relaxare pune la dispozitia clientilor sai o sauna si solar.

Alphotel**** are in dotare 7 sali de conferinta cu o capacitate de 200 de locuri.

Promotii ! Oferte skipass. Transport autocar .

Oferta 2018 ski Austria , Italia si Franta


Modalitati de rezervare

Pentru a face o rezervare va rugam sa alegeti una din urmatoarele optiuni:
 
 


Alte informatii utile

restaurant, sala de conferinte, internet, sauna

*conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.skihotels.ro sunt verificate si respecta standardele turistice locale
*rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu prestatorii
*tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate pe site
*fotografiile care prezinta unitatile de cazare sunt strict informative,nu contractuale.

Oferte Cazare Ski 2018

 

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.
Abonare

Abonare newsletter: