Caută

Selecteaza acest link pentru a cauta dupa mai multe criterii.
Caracteristicile principale ale statiunii
Tip statiune: Statiune montana de vacanta, Statiune de ski,
Lungime totala partii de ski: 90 km
Tipuri de partie: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate
Altitudine baza partie: 1.300 m
Altitudine varf partie: 2.500 m
 

Hoteluri Folgaria - Lavarone

Hotel Al Cervo (Lavarone)
Hotel Al Cervo (Lavarone)
Hotel 3 Nr. de stele Italia, Folgaria - Lavarone

Hotelul Al Cervo***, situat la 50 m de centrul statiunii Lavarone (Folgaria – Lavarone) si la 1.5 km de partia de schi Bertoldi, ofera, pe langa confort si relaxare, o vedere superba catre lac si imprejurimi. Detalii.


Hotel Due Spade (San Sebastiano)
Hotel Due Spade (San Sebastiano)
Hotel 3 Nr. de stele Italia, Folgaria - Lavarone

Hotelul Due Spade*** este situat la 3 km de statiunea Folgaria (Folgaria – Lavarone), destinatia ideala pentru familiile cu copii, oferind activitati educationale si recreative, spectacole si divertisment sau evenimente gastronomice. Detalii.


Descriere Folgaria - Lavarone

Folgaria, Lavarone şi Luserna reprezintă vârful zonei de schi din sud-estul provinciei Trentino, situata într-o zona cu un farmec aparte, între rămasitele fortificatiilor Primului Razboi Mondial (1914-1918), şi delimitata la nord de Valsugana, la sud de Valea Terragnolo, la vest de Vallagarina - Val d'Adige şi est de platoul Asiago şi Val d'Astico.

Ca dovadă a Primului Război Mondial sunt fortificatiile austro-ungare, "Cetatea Împăratului" Gschwendt-Belvedere Forte, Forte Cima Vezzena Busa Verle, Lusérn Forte, Forte Chele Large sum Alto, Forte Dosso de pe Somme. Forturile sunt situate de-a lungul unei linii de 30 km între partea cea mai inalta a muntilor si masivele Vezzena Serrada, fiind conectate intre ele prin foste drumuri militare şi tranşee mici.

Zona de schi vă oferă caruselul Skitour: aproximativ 70 de km de pârtii care sunt bine întreţinute. Există două centre de schi: Passo Coe la 1.610 m altitudine cu 35 km de partii (care a găzduit Masters World Cup in 1997), şi Fort Cherle la 1.400 m cu 14 km de partii.

Informatii utile :

- altitudine varf: 2.500 m ;

- altitudine baza: 1.300 m.

Partii de schi :

- total : 90 km

- traseu albastru (incepatori) : 36 km

- traseu rosu (intermediar) : 44 km

- traseu negru (avansat) : 10 km

Harta partii schii Folgaria - Lavarone:

Harta partii schi Folgaria - Lavarone

 

Total instalatii pe cablu : 31

- gondola : 1

- telescaun : 18

- ski lift : 12 

 

*conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.skihotels.ro sunt verificate si respecta standardele turistice locale
*rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu prestatorii
*tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate pe site
*fotografiile care prezinta unitatile de cazare sunt strict informative,nu contractuale.

Oferte Cazare Ski 2019

 

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.
Abonare

Abonare newsletter: