Caută

Selecteaza acest link pentru a cauta dupa mai multe criterii.
Caracteristicile principale ale statiunii
Altitudine (metri): 780
Tip statiune: Statiune montana de vacanta, Balneoclimaterica, Atractii naturale deosebite,
In statiune: Izvoare minerale, Ape termale, Tratamente afectiuni reumatismale, Tratamente afectiuni ale sistemului nervos, Alte tipuri de tratamente balneo, Alpinism, Trekking, Mountain bike, Obiective turistice naturale,
 

Descriere Devin

  Situat in zona de sud a Bulgariei, la circa 480 km. de Bucuresti regasim statiunea balneoclimaterica Devin. Distanta fata de statiunea de schi Pamporovo este de numai 35 km.

Statiunea balneoclimaterica este situata la altitudinea de 710 – 780 m. si este la mica distanta de munti. Statiunea este este traversata de raul Devinska si este bogata in ape minerale cu temperatura apei intre 37 – 44 °C cu un debit comun de pana la 831 l/sec. Apa este slab mineralizata, fara miros sau culoare, avand un PH de 9,4, bogata in fluor si radon. In regiune se poate vizita cascada Strauliski Dol si Trigradsko Jdrelo, precum si pestera “Dyavolkoto Girlo” sau Yagodinca Peshera, precum si cateva rezervatii naturale, podul roman Kemera, turnuri cu ceas si Muzeul Etnografic. Vara se organizeaza o mare varietate de concursuri sportive, drumetii si excursii, djip-safari, tuturi cu bicicleta cu ghid. Multe persoane aleg cazarea in aceasta statiune si combina tratamentele SPA din statiune cu schi in statiunea Pamporovo.

Statiunea dispune de 4 izvoare termale cu compozitii fizico-chimice asemanatoare. Izvorul “Bendenski” este captat de la circa 12 km. de Devin, in satul Beden, iar temperatura apei variaza intre 73 – 76 °C, fiind un bun factor pentru amenajarea de SPA in aer liber. Apa de la izvorul Devin este folosita pentru consum, inhalatii, proceduri profilactice. Izvorul "Mihalkovo" are cea mai carbozeificata apa de pe teritoriul Bulgariei si se foloseste pentru tratamentul afectiunilor cardiovasculare.

Tratament: boli ale sistemului musculo-scheletic: primele boli articulare de localizare diferite, dar nu severe; boli ale sistemului cardiovascular: hipertensiune arteriala, hipotensiune arteriala, distonie vasculara vegetativa; tulburari funcționale ale sistemului nervos: neurastenie, neurovegetative. Prevenire: eliminarea oboselii fizice si psihice a organismului; recuperatorii postoperatorii, incetinirea imbatranirii premature; prevenirea cariilor dentare, osteoporoza si efectele radioactive.

 

*conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.skihotels.ro sunt verificate si respecta standardele turistice locale
*rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu prestatorii
*tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate pe site
*fotografiile care prezinta unitatile de cazare sunt strict informative,nu contractuale.

Oferte Cazare Ski 2019

 

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.
Abonare

Abonare newsletter: