Caută

Selecteaza acest link pentru a cauta dupa mai multe criterii.
Caracteristicile principale ale statiunii
Tip statiune: Statiune montana de vacanta, Statiune de ski,
Lungime totala partii de ski: 110 km
Tipuri de partie: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate
Altitudine baza partie: 1.050 m
Altitudine varf partie: 2.930 m
 

Hoteluri Cortina d Ampezzo

Sport Hotel Barisetti
Sport Hotel Barisetti
Sport Hotel 3 Nr. de stele Italia, Cortina d Ampezzo

Sport hotel Barisetti*** din statiunea Cortina d’Ampezzo este locatia ideala pentru cei care isi doresc o vacanta distractiva si recreativa, fara a renunta insa la un program de fitness bine stabilit. Hotelul este situat intr-o pozitie strategica pentru iubitorii sportului: langa patinoar... Detalii.


Hotel Des Alpes
Hotel Des Alpes
Hotel 3 Nr. de stele Italia, Cortina d Ampezzo

Hotelul Des Alpes***, complet renovat in anul 2006, este varianta perfecta de cazare in Cortina d’Ampezzo, in special pentru familiile cu copii. De la hotel se poate ajunge foarte usor la partiile de schi (statia autobuzului este la 20 m de hotel); in imediata apropiere a hotelului incep... Detalii.


Hotel Menardi
Hotel Menardi
Hotel 3 Nr. de stele Italia, Cortina d Ampezzo

Hotelul Menardi***, situat la 1.2 km de centrul statiunii Cortina d’Ampezzo, ofera confort si relaxare atat iubitorilor sporturilor de iarna, cat si familiilor cu copii.  Detalii.


Hotel Villa Argentina
Hotel Villa Argentina
Hotel 3 Nr. de stele Italia, Cortina d Ampezzo

Hotelul Villa Argentina***, din placuta statiune Pocol (Costina d’Ampezzo), este ideal pentru petrecerea vacantei atat iarna, cat si vara, oferind relaxare si confort. Detalii.


Descriere Cortina d Ampezzo

 

Dezvoltarea unui mic sat alpin intr-una dintre cele mai populare si renumite statiuni de schi - Cortina (1224 m) - a început cu aproximativ 160 de ani în urmă, cu turişti care au ales Cortina ca punct de plecare
pentru plimbări alpine catre culmile magnifice ale Dolomitilor. Statiunea s-a modelat după ce St.Moritz din Elveţia si-a deschis partiile la începutul secolului 20.

Lupte grele din timpul primului razboi mondial în jurul Vaii Ampezzo nu au diminuat popularitatea zonei, dimpotrivă, Cortina a atras imediat atenţia celor bogati si celebri din toata lumea, care vin aici atât pe timp de vară, cat si pe timp de iarnă. Planurile de organizare a Jocurilor Olimpice de iarnă din 1944 au fost abandonate din cauza celui de-al doilea razboi mondial, dar au reusit câtiva ani mai târziu si, în cele din urmă, în 1956 Cortina a gazduit a saptea editie a Jocurilor Olimpice de Iarnă. Facilitătile construite la momentul respectiv (imensul Stadion Olimpic de gheaţă, două piste artificiale de gheaţă si ski- jump-ul din Zuel) sunt încă în uz astăzi.

Skipass-ul World Cortina include urmatoarele statiuni: Cortina, San Vito di Cadore, Auronzo şi Misurina.

Există, de asemenea, posibilitatea de a achiziţiona Skipass-ul Dolomiti Superski, care faciliteaza accesul in 12 regiuni, cu 1220 km de pârtii.

Statiunea de schi este conectata prin intermediul unui Skibus cu Civetta şi Alta Pusteria, şi prin Arabba cu zonele de schi din Sella Ronda.

Cea mai mare parte a partiilor este situata pe masivul Tofane (3 244m); telecabina  uniste Cortina cu Faloria, in apropiere de Monte Cristallo.

Zona dintre Auronzo şi Misurina este aleasa de iubitorii de cross-country, şi, de asemenea, de admiratorii peisajelor pitoresti şi linistii găsite în jurul celor două lacuri minunate.

În afară de Cupa Mondiala FIS, există numeroase evenimente organizate aici, ca de exemplu curling şi meciurile de hochei pe gheaţă, bob, maratonul de schi Dobbiaco - Cortina sau concursurile de Polo pe zăpadă iarna.

Informatii utile :

- altitudine varf: 2.930 m ;

- altitudine baza: 1.050 m.

Partii de schi :

- total : 78 (110 km)

- traseu albastru (incepatori) : 45

- traseu rosu (intermediar) : 26

- traseu negru (avansat) : 7

Harta partii schii Cortina d'Ampezzo:

Harta partii schi Cortina d'Ampezzo

 

Total instalatii pe cablu : 51

- telecabina : 6

- telescaun : 29

- ski lift : 16

Cum se ajunge aici?

- cu avionul: Treviso – 139 km, Venetia – 148 km

- cu autobuzul: catre Dobbiaco sau Calzato di Cadore.

  

*conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.skihotels.ro sunt verificate si respecta standardele turistice locale
*rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu prestatorii
*tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate pe site
*fotografiile care prezinta unitatile de cazare sunt strict informative,nu contractuale.

Oferte Cazare Ski 2019

 

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.
Abonare

Abonare newsletter: