Caută

Selecteaza acest link pentru a cauta dupa mai multe criterii.
Caracteristicile principale ale statiunii
Tip statiune:

Hoteluri Arbanassi

Hotel Park Arbanassi
Hotel Park Arbanassi
Hotel 4 Nr. de stele Bulgaria, Arbanassi

Park Hotel Arbanassi**** pune la dispozitia turistilor sai conditii bune de cazare in camere moderne si confortabile atat pentru intalniri de afaceri si seminarii, cat si pentru turistii care sunt in cautarea unei atmosfere rafinate si familiara. Park Hotel Arbanassi**** isi incanta oaspetii cu... Detalii.


Hotel Rachev Residence Arbanassi
Hotel Rachev Residence Arbanassi
Hotel 4 Nr. de stele Bulgaria, Arbanassi

Rachev Hotel Residence****, construit in stilul secolului XVI, creaza o atmosfera de confort, intimitate, siguranta si liniste. Capela hotelului infrumuseteaza si finalizeaza complexul facandu-l locul ideal pentru organizarea evenimentelor de casatorie, botez si al sarbatorilor de familie. Detalii.


Hotel Izvora Arbanassi
Hotel Izvora Arbanassi
Hotel 3 Nr. de stele Bulgaria, Arbanassi

Hotelul Izvora*** reprezinta o cladire cu o istorie de 150 de ani si doua ansamble arhitecturale recent construite. Pe teritoriul complexului se afla cladirea caminului cultural Ilarion Dragostinov, care reprezinta o istorie de marca datorita istoriei sale culturale de 300 de ani.    Detalii.


Descriere Arbanassi

 Un loc deosebit langa Veliko Turnovo este pitorescul sat Arbanassi cu casele sale din piatra, care a fost un important centru comercial, in secolele al 17 si al 18 lea, cand majoritatea populatiei era implicata in activitati de comert international cu Italia, Austro-Ungaria, Rusia, Transilvania si India. Astazi va asteapta pentru a descoperi atmosfera sa incantatoare, frumoasele biserici si case din piatra, stradutele, si ospitalitatea pensiunilor sale.

Un prim indicator, pe drumul de intoarcere spre Ruse te duce la manastirea Schimbarii la Fata, unde te intampina un monarh batran care apare in mai toate fotografiile manastirii. Sub privirile satenilor adunati la porti, poti urca scarile pana la ruinele orasului roman. Nikopolis Ad Istrum, construit in anul 102 de Imparatul Traian, ca urmare a victoriei impotriva Daciei. Intre secolul 2 si prima jumatate a secolului 4, Nikopolis Ad Istrum a fost cel mai important oras din interiorul provinciei Moesia, intre Dunare si Stara Planina. Ruinele, bine pastrate, sunt vizitate de arheologi pusi pe treaba si dotati cu obiective care seamana cu niste portavoce.

Regiunea Veliko Tarnovo mai este faimoasa si pentru posibilitatile de excursii cu bicicleta si tot aici veti gasi multe rauri si lacuri foarte potrivite pentru pescuit sau inot.

*conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.skihotels.ro sunt verificate si respecta standardele turistice locale
*rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu prestatorii
*tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate pe site
*fotografiile care prezinta unitatile de cazare sunt strict informative,nu contractuale.

Oferte Cazare Ski 2019

 

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.
Abonare

Abonare newsletter: