Caută

Selecteaza acest link pentru a cauta dupa mai multe criterii.

Aparthotel Semiramida Garden Aparthotel 2 stele

Coordonate GPS: 42.261311, 23.582813

Imagini

Selectati una din imaginile de mai jos pentru a vedea versiunea marita.


Localizarea unitatii de cazare


Complexul de Apartamente Semiramida Garden**+ din Borovets se află la 1470 m deasupra nivelului mării si este înconjurat de păduri de pini. Complexul se afla in imediata apropiere a partiilor de schi si a telechiului, la doar 250 de metri distanţă. 

 
 

Descrierea unitatii de cazare

Complexul Semiramida Garden**+ din Borovets este format din patru unităţi interconectate: unul dintre ele este un  spa hotel de 5* cu restaurant – Borovets Hill, iar celelalte trei unităţi sunt formate din camere de hotel, studio-uri si apartamente. Toate apartamentele sunt orientate spre un peisaj montan magnific. Complexul de apartamente este format din 185 de apartamente si studio-uri, garaj subteran dispus pe 2 nivele, o recepţie, lobby bar şi dulapuri pentru depozitarea echipamentului de schi. Fiecare unitate este echipata cu un lift. 

 

Conditiile de cazare

Studio-urile sunt alcatuite dintr-un pat dublu, kicineta (aragaz, cuptor cu microunde, frigider, masa pentru cinat, scaune), grup sanitar propriu, balcon, TV satelit, telefon.

 

Apartamentele cu 1 doritor sunt alcatuite din living cu canapea extensibila, dormitor, kitchineta (aragaz, cuptor cu microunde, frigider, masa pentru cinat, scaune), balcon, grup sanitar propriu, TV satelit, telefon.

 

Apartamentele cu 2 dormitoare sunt alcatuite din living cu canapea extensibila, 2 dormitoare, kitchineta (aragaz, cuptor cu microunde, frigider, masa pentru cinat, scaune), 2 balcoane, 2 grupuri sanitare, TV satelit, telefon.

 

Servicii si Facilitati

Complexul Semiramida Garden**+ dispune de : centru SPA, bai Vichy, salon de bronzat, piscina acoperita incalzita, fitness, sauna, baie cu aburi, salon de masaj, baie turceasca, baie ruseasca, sali in care se poate practica fizioterapia, hidromasaj, garderoba pentru echipamentul de ski, restaurant , lobby bar,magazine, sala de conferinta, cabinet medical, coafor si parcare.

  

Oferte Ski 2019 - Oferte Cazare - Oferte Craciun si Revelion 2019

Oferta Cazare 2018-2019 Apart Hotel Semiramida Garden, Borovets - Ski Bulgaria 2019 valabilitate: (15.12.2018 - 31.03.2019)

Oferta Early Booking:

  • 10% reducere la rezervari efectuate si achitate integral pana la 15.11.2018 - pentru sejururi in perioadele 15.12-26.12, 04.01-01.02 si 24.02-31.03
  • Aceste reducerile se aplica la tarifele de baza fara suplimente si taxe.

 

Verifica online disponibilul* camerelor si alege cea mai buna oferta  :

( copii mai mari de 12 ani impliniti se introduc ca adulti la cautare )


[api_search_engine]

* Cautarea se face pentru o singura camera si in limita numarului maxim de persoane admise in camera!

Salveaza aceasta oferta   Oferte Cazare/Ski 2019 Aparthotel Semiramida Garden

Iarna 2018 - 2019 ! Tarife Cazare ! Skipass ! Transport cu autocarul ! Revelion !

 

OFERTE CAZARE -  SKI BULGARIA 2019


Click si cautare ...

Ski 2019 Bulgaria


 Ski Pass Bansko 2014   Webcam Bansko

 

OFERTA SKI PASS - BOROVETS 2019


 

WEB CAM BOROVETS 

 

             

Modalitati de rezervare

Pentru a face o rezervare va rugam sa alegeti una din urmatoarele optiuni:
 
 


Alte informatii utile

restaurant, sala de conferinte, centru tratament balneo, spa-wellness, sauna

*conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.skihotels.ro sunt verificate si respecta standardele turistice locale
*rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu prestatorii
*tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate pe site
*fotografiile care prezinta unitatile de cazare sunt strict informative,nu contractuale.

Oferte Cazare Ski 2019

 

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.
Abonare

Abonare newsletter: