Caută

Selecteaza acest link pentru a cauta dupa mai multe criterii.

Apartament Chalets Jasna De Luxe Apartament 4 stele

Coordonate GPS: 48.970619, 19.597219

Imagini

Selectati una din imaginile de mai jos pentru a vedea versiunea marita.


Localizarea unitatii de cazare

Dist. de partia de ski: 100 - 400 m

Apartamentele Chalets Jasna de Luxe 4* sunt situate in inima vaii Demanovska Dolina, la doar cativa pasi de partiile de schi.

 

Descrierea unitatii de cazare

Complexul Chalets Jasna De Luxe 4* ofera cazare in apartamente luxoase, decorate in stil frantuzesc, oferind momente unice de liniste si relaxare, intr-un cadru natural deosebit.

Conditiile de cazare

Complexul ofera cazare in 9 casute, fiecare dispunand de 2 apartamente, cu un total de 18 apartamente luxoase, mobilate modern, complet utilate. Apartamentele sunt de 2 tipuri:

  • apartamente standard
  • apartamente de lux.

Apartamentele sunt formate din living cu semineu la parter, bucatarie, 2 dormitoare la etaj, grup sanitar propriu si balcon. Bucatarie utilata: masa si tacamuri pentru 6 persoane, cuptor cu microunde, plita, masina de spalat vase si cafetiera. Apartamentele de lux contin centru Wellness, cu sauna si jacuzzi (propriu sau comun la fiecare 2 apartamente).

Servicii si Facilitati

Complexul de apartamente dispune de:

  • centrul Welness: sauna finlandeza, ice room, camera de relaxare si jacuzzi 
  • lemne pentru semineu
  • internet WiFi gratuit
  • loc de depozitare echipamente schi
  • parcare gratuita.

Modalitati de rezervare

Pentru a face o rezervare va rugam sa alegeti una din urmatoarele optiuni:
 
 


Alte informatii utile

bucatarie la dispozitie, spa-wellness, internet, sauna

*conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.skihotels.ro sunt verificate si respecta standardele turistice locale
*rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu prestatorii
*tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate pe site
*fotografiile care prezinta unitatile de cazare sunt strict informative,nu contractuale.

Oferte Cazare Ski 2019

 

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.
Abonare

Abonare newsletter: