Caută

Selecteaza acest link pentru a cauta dupa mai multe criterii.

Apart Hotel Sunrise Park & Spa Complex Apart Hotel 4 stele

Coordonate GPS: 41.832830, 23.476007

Imagini

Selectati una din imaginile de mai jos pentru a vedea versiunea marita.


Localizarea unitatii de cazare

Dist. de partia de ski: 100 - 400 m
Altitudine (metri): 925

Complexul Sunrise Park & Spa**** situat la cateva minute de mers pe jos distanta de prima statie de teleski, Sunrise Park & Spa Hotel ofera un confort modern si servicii de inalta calitate.

 

 
 

Descrierea unitatii de cazare

Complexul Sunrise Park &Spa**** este situat la cateva minute de mers pe jos de prima statie de teleski. Complexul Sunrise Park & Spa**** dispune de gradina imensa si un centru Wellness bine dotat.

 

 

Conditiile de cazare

In structura de cazare a Complexului Sunrise Park & Spa**** exista 134 de paturi distribuite in 57 de apartamente cu diferite marimi si dispunere, descoperiund vederi magnifice spre muntii din jur Bansko - Rila si Pirin.

Toate apartamentele sunt dotate cu TV, telefon, internet, living, canapea extensibila, bucatarie cu aragaz electric, frigider, aspirator, uscator de par.

 

 

Servicii si Facilitati

Complexul Sunrise Park & Spa**** dispune de receptie, restaurant cu specific bulgaresc, centre Wellness si Spa bine dotate cu piscina, solar, mansarda, shock-shower. Hotelul mai pune la dispozitia clientilor 1500 m2 gradini amenajate, depozite pentru bagaje, lobby, sala de jocuri, internet, parcare subterana, precum si o sala de conferinte.

   

Promotii ! Oferte skipass. Transport autocar .

 

 

 Ski Pass Bansko 2014    Autocar Bansko Revelion   Webcam Bansko

 

OFERTA SKI PASS - BANSKO 2018


 

AUTOCAR  VACANTA COPIILOR 03.02-10.02 BANSKO 2018

 

WEB CAM BANSKO 

                              

Modalitati de rezervare

Pentru a face o rezervare va rugam sa alegeti una din urmatoarele optiuni:
 
 


Alte informatii utile

restaurant, sala de conferinte, spa-wellness, Fitness, internet,

*conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.skihotels.ro sunt verificate si respecta standardele turistice locale
*rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu prestatorii
*tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate pe site
*fotografiile care prezinta unitatile de cazare sunt strict informative,nu contractuale.

Oferte Cazare Ski 2018

 

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.
Abonare

Abonare newsletter: